X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
אזהרתו של שר הביטחון מצונאמי פוליטי בספטמבר הקרוב, כשהאו"ם יחליט חד-צדדית על מדינה פלשתינית בגבולות 1967, עלולה להתגשם עוד קודם, כשהנהגה מפוחדת לא תעז לנקוט יוזמות הצלה
▪  ▪  ▪
בנימין נתניהו ואביגדור ליברמן. לנקוט יוזמה לפני שיהיה מאוחר [צילום: פלאש 90]
עדיין אפשר להציל את המצב, למרות ההזנחה רבת-השנים של הגנה פעילה על האינטרסים של ישראל. ונתחיל מסכנת הטילים והפצצות מרצועת עזה. שוב נשמעת הדרישה האווילית למבצע "עופרת יצוקה 2". האם לא הספיקו לנו הנזקים מהפלישה הקודמת לעזה? הגדילו לעשות הפוליטיקאים שדורשים - לא פחות ולא יותר - לכבוש את הרצועה, כדי לסלק את החמאס (הטרוריסטים הגרועים) מהשלטון ולמסור אותו לפת"ח (הטרוריסטים הטובים?). כך, פשוט, שצה"ל יהיה מגש הכסף למדינה מאוחדת בשלטון אויבי ישראל מרמאללה. מדינה שתשלוט בחסות האו"ם על יהודה, שומרון, עזה והשכונות החדשות של ירושלים, ותוכל לשלוח משם טילים בחסות "כוח שלום" של האו"ם.
בימים אלה הופתעתי לשמוע המלצה שפויה דווקא מפיו של עמיר פרץ, שכה זלזלו בהבנת ענייני הביטחון אצלו: לנטרל רצועת שטח "פלשתיני" לאורך גבולות רצועת עזה - שתמנע נוכחות כלשהיא של אנשיהם קרוב לגדר המערכת. בדיוק מה שהצעתי, שוב ושוב, במשך 9 שנים ויותר. מייד אחרי שהחמאס התחיל בסדרת ההפגזות שלו משטחי הרצועה, היה על ישראל להכריז, שכדי למנוע פגיעה באזרחים, היא דורשת מהם לפַנות את כל האזורים מהם ניתן לשלוט בקלות על שטחי ישראל באש, ולהסמיך את מפקדי הגזרות של צה"ל לאכוף דרישה זו באש רנדומאלית של מרגמות. כך תובטח שמירתם בתור חיץ ריק מאדם, במעמד בינלאומי של "קורדון סניטר". אם מישהו יטען שזוהי דוגמה של "נכבה" חדשה - סימן ששיטת הרתעה זו נקלטה.
יחד עם פרסום משכנע של הנימוק ההומניטרי לצעד זה, יפורסם אולטימטום - שאם גלעד שליט לא יוחזר לישראל מייד - יוטל איסור על הכנסת חומרים אסטרטגיים לרצועה, ובהמשך - יושמד מהאוויר כל מסדר או מצעד של לובשי מדים ברצועה. אותו דבר ייעשה גם אחרי שגלעד יוחזר אך תיפתח אש מהרצועה לשטחי ישראל. לכלל תושבי הרצועה תפורסם אזהרה חמורה - לא להיות בקרבת אנשי טרור, כי בזה יסכנו את חייהם. ובעניין גלעד שליט, צריך לפרסם בציבור את כסילותם המתנשאת של "ותיקי מערכת הביטחון", הדורשים לשחרר המוני רוצחים תמורת שחרור השבוי שלנו, בנימוק - שאם יחזרו לסורם ידעו זרועות הביטחון איך לטפל בהם.
כלומר: אחרי שירצחו יהודים נוספים - יחזירו אותם לבית הסוהר. אכן, "עסקה" המשלימה מראש עם כפל-רציחות תמורת שחרור שבוי אחד. אין פלא שעם "מומחי ביטחון" כאלה הגענו למצב הבלתי נסבל של היום, בו השלמנו בעיני העולם עם נורמה של הפגזות וחטיפות מרצועת עזה, שפירושה - ויתור על זכויותינו כמדינה ריבונית. החלפת זכויות אלו בספסרות של "עסקות" משפילות צריכה להטיל קלון על כל מי שעוסק בה.
ובאשר ל"צונאמי" הצפוי עם הכרת מנהיגי העולם בהצהרה חד-צדדית של עצמאות פלשתינית: יש להזהיר אותם - בכל התוקף - שצונאמי כזה יפגע בהם לא פחות מאשר בנו. הם לא מבינים שבמנטליות של המזרח התיכון - יהיה בהכרה כזו תמריץ לאסלם הקיצוני ולאינטרנציונל שונאי היהודים בעולם לפתוח במסע התפרעויות בשכונות החדשות של ירושלים - מה שיצית באזור מלחמה, שלא תוכל להיגמר עם תגובה ישראלית "מידתית".
מחירי הנפט יקפצו ל-200 דולר ומעלה לחבית, והמזרח התיכון יהפוך לתוהו ובוהו. וגם לגבי "שיחות השלום" שכה מטיפים לנו "לשלם" עבורן כדי שהפלשתינים יואילו להצטרף לדיון, יש להעמיד אותם על מקומם: לשיחות שלום צריך לבוא בידיים נקיות, ולא תוך כדי ניהול מסע הסתה הנעזר בעלילות דם. לכן, התנאי שלנו להיכנס לשיחות הוא - שלא יהיה משא-ומתן עם הרשות העוינת על שום מחווה כלפיה כל עוד מתנהלת אחת מצורות ההתנכלות וההסתה שלהלן:
  • שידורים ברדיו ובטלוויזיה של הרש"פ המסיתים נגד ישראל
  • הפצת ספרי לימוד לחינוך הדור הצעיר לשנאת ישראל
  • הפצת מפות של ארץ-ישראל ללא ציון מדינת ישראל
  • קיום דרשות במסגדים המסיתות נגד ישראל והעם היהודי
  • סיוע כספי למשפחות הקשורות בטרור
  • האדרת שמות טרוריסטים שנהרגו והפיכתם לגיבורים לאומיים
  • ייזום החרמות של ישראל ותוצרת ישראלית בכל מקום שהם יכולים
  • ייזום החלטות אנטי-ישראליות אצל ממשלות זרות ובגופים בינלאומיים.
  • ענישת ערבים המוכרים רכוש ליהודים.
  • דרישה לטיהור אתני של יהודים משטחים כלשהם בארץ-ישראל.
  • הפצת שקרים ועלילות דם הפוגעים בישראל.
יש להוקיע את פקידי האו"ם הצבועים, הטוענים שהפלשתינים כבר עשו מחוות המצדיקות היענות ישראלית לדרישותיהם. כי ההיפך הוא הנכון. כל נוצרי הגון בעולם יבין את צדקת התנאים הנ"ל לכניסת ישראל למו"מ על דרישות כלשהן מצד הרש"פ ומדינות ערב. לכן, הסברת הנושא צריכה להקיף לא רק את הממסד הפורמאלי אלא גם את ידידי ישראל בעדות הנוצריות בעולם. בעזרת ציבור זה, המאמין בתנ"ך, צריך גם להתחיל ולתקן את הדימוי הזדוני של "כובשים", שהדביקה לנו התעמולה הקומוניסטית-איסלמיסטית, בעזרת הגייס החמישי שלנו ובהיעדר הסברה נגדית ציונית. דיבורים על "מקדמה" של הטבות לרש"פ תמורת דחיית הכרזת העצמאות שלהם יכולים רק להחריף את המצב.
כל זה לא אומר שצריך לוותר על יוזמה ישראלית להשכנת שלום במזרח התיכון, אולם בניגוד לעצות החכמים ממגדל השן האקדמי - להשאיר "לסוף" את בעיית הפליטים - זו הבעיה הראשונה שצריך לפתור. אם תרצו, תוכלו לקרוא על כך בספרי החדש - "ללמוד מהחיים" - שלא כאן המקום לפרט את תוכנו. האחריות על הדיפת הצונאמי מוטלת עליכם.
תאריך:  13/04/2011   |   עודכן:  13/04/2011
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
קריאת S.O.S לראש הממשלה ולשר החוץ
תגובות  [ 3 ] מוצגות  [ 3 ]  כתוב תגובה 
1
בהפחדות האלה כבר היינו-חאלס! ל"ת
קורןנאוה טבריה  |  13/04/11 15:38
2
היה לנו נסיון רע ומר עם אמיר פ
אליהו חיים  |  13/04/11 21:51
3
בוא תבוא עוד הינתקות
דודי29  |  14/04/11 00:11
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
ראובן לייב
כשעל כף המאזניים מונח שחרור מחבלים, עם דם על הידיים, אל מול הצלת חייו של גלעד שליט, צריכה הכף לנטות, בלית ברירה, לעבר הצלת החיים    ראשי מערכת הביטחון, כמו מרבית הציבור בארץ, היו רוצים לראות את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, עושה את המעשה הנועז, אחרי שכבר כלו כל הקיצין
זהר רוזן
העולם סביבנו מתהפך ורועד, הן פוליטית והן גיאולוגית; בניגוד לכל העצות הטובות, הכי מומלץ להחזיק חזק ולהמתין, עד שיירגע המצב, עד שיעבור זעם    נדמה כי רעידת-האדמה האמיתית התרחשה פה בישראל ולא ביפן הרחוקה    צאו מהלחץ!
זאב גולדשטיין
הרופאים, כמו העובדים הסוציאלים, שובתים כעת, אך שביתתם לא "מזיזה" לאיש באוצר. אני עם הרופאים בכל ליבי ובכל מאודי, כפי שתמכתי בעו"סים, אבל מטבעם של ציבור עובדים מיוחד זה, הם לא ממש בנויים למלחמות. צרור עצות לרופא שובת ולשובתים הבאים שבדרך
שולמית קיסרי
הרקע המקצועי של השבעה מעניק משמעות אחרת לדיון המכוער שהתגלגל בישראל בעניין שחרורו של גלעד שליט בעד ונגד, ומזכיר לנו את הטרגדיה הבלתי נגמרת התקועה ללא מוצא
דודו אלהרר
אמצעי התקשורת יורקים לנו בפרצוף שעה שאנחנו אלה שמשלמים להם    הם מקדמים סדר יום פרטי משלהם בעזות מיקרופון ומצלמה    הבעיה היא במנגנון השידור הממלכתי - משרד ראש הממשלה שאינו אוכף את החוק
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il