מוניות שירות בקו 164 מפתח-תקווה דרך ראשון-לציון לרחובות ובכיוון ההפוך, לא מורשות להיכנס למסוף התחבורה הציבורית אלוף שדה (ליד צומת אלוף שדה), וזאת בשל לחץ מצד חברות המפעילות שירות אוטובוסים קבוע לאורך קו זה מחשש לאבד נוסעים - כך טוען שמעון דהן (סיימון), מנהל חברת תחנת מוניות השירות בקו 164.
לדבריו, ברישיון ההסעה של חברת מוניות השירות בקו 164, מצוין במפורש כי
משרד התחבורה אוסר כניסת המוניות למסוף אלוף שדה.
הנפגעים מכך, יותר מכל, הם הנוסעים שנאלצים במיוחד בשעות הערב ובשעות "מתות" להמתין לקו "אגד" 164, לעיתים יותר מחצי שעה, וגם כשמגיעים אוטובוסים בשעות השיא הם לעתים עמוסים לאחר שהעלו בתחנה הקודמת באוניברסיטת בר-אילן עשרות סטודנטים הנוסעים לכיוון ראשון-לציון ורחובות.
כניסת מוניות שירות למסוף אלוף שדה באופן שוטף ורציף תקל מאוד על נוסעים רבים ותזרז הגעתם ליעדם. בנוסף עשוי הדבר להגביר את התחרות ולהביא לשיפור השירות והתדירות מצד חברות האוטובוסים.
בפועל אומנם "מתגנבות" בחטף מדי פעם מוניות השירות של קו 164 (המוניות הצהובות) לתוך מסוף אלוף שדה ואוספות נוסעים, אבל חלק מהנהגים לא נכנסים למסוף, הם חוששים מדוחות וקנסות של משרד התחבורה והמשטרה בשל כניסתם - שהיא כיום לא חוקית - למסוף.
יודגש כי מדובר במסוף רחב-ידיים עם תנועה לא עמוסה לחלוטין, ואין כאן עניין של גודש תנועה, והאיסור על כניסת המוניות מתמיה ומעורר באופן אוטומטי מחשבות שטובת חברות האוטובוסים הציבוריים קודמת לטובת הנוסעים, אך איני יכול לקבוע בוודאות כי זו אכן הסיבה.
אם משרד התחבורה לא אוסר כניסת מוניות למסוף, ראוי שיודיע על כך, ואם כן אוסר, ראוי שינמק בפני הציבור הרחב מדוע? בלי פלפולים משפטיים, רק את האמת.