סליחה שאני מטריח אתכם לקרוא את הדברים הבאים: האיחוד האירופאי שרף את היהודים לפני שבעים שנה. כלומר, באותם ימים אפלים הוא היה מאוחד אך ורק בנושא אחד - שריפת יהודים. רק במרוצת השנים נוצר הצורך להתאחד גם בתחומים אחרים שכל מטרתם, לדעתי, היא להבליע או לבלוע כמה שניתן, וגם להשכיח, את הצפרדע (שואה ויהודים) המחורבנת.
נשיאה בעול הרציחה שהתנהלה במשך שנים על פני יבשת אירופה דורשת גם היום מאמץ הישרדות מגויי הארצות. לכן איחוד כולל, גם של עמים שכביכול לא השתתפו במעשה הרצח או ההסגרה והשינוע למחנות, כמו טורקיה, למשל, עשוי, או עלול, להקל.
ישנן תופעות שכדאי לתת עליהן את הדעת כשמדובר בארצות שטופות דם ושותפות לדם. אירופה מכנסת עתה בארצותיה מהגרים מוסלמים כדי להקל על הנשיאה בעול. המוסלמים לא מביטים באדוני הארץ במבט מכלה ומאשים על העבר. כולם יודעים למה: המוסלמים, בעיקר הטורקים, היו גם הם שותפים לרצח-עם והם מבינים איך סוגרים עניין. גם המהגרים הפקיסטנים, הסודנים, התימנים. מי לא? כלומר, הרבה יותר קל לחיות בהרגשה שאתה לא הפושטק היחיד בשכונה וגם מנקי הרחובות והארובות הם בעצם רוצחים לא קטנים ואשמים כמוך שגורל האנושות שוב על כף המואזין.
שמתם לב שהילודה בארצות האיחוד האירופאי יורדת בקצב מסחרר מאז השואה? היהודים כבר מזמן לא שם אבל הציבור ממשיך להצטמצם והרחם צונחת ללא רחם. הבריות לא יכולות להביט בראי בלי שרוחות רפאים יעלו עשן משרפות ברקע. גם כשמצחצחים שיניים. הם כמובן לא יודו בכך ורבים אפילו לא מעלים בדעתם שזה כך. אין איש בעולם שמודע לכך שרובצת על אירופה קללה כשהוא אוכל שינקע עם 4 ליטר בירה לארוחת ערב, כל בוקר. הוא חי בתוך בושה ערטילאית והילודה יורדת. הורה נורמטיבי רוצה כמה שפחות ילדים שירמזו לו שהוא רוצח או בן של רוצח שמתנהל גם עכשיו במדינה של רוצחים לשעבר. כמובן שכל זה נאמר ללא מלים, אם זה בכלל תלוי ועומד באוויר – רק המבט השקט מלא תימהון של ילדך המתבגר שלא ייוולד עוד לעולם.
ועוד דבר נורא מסריח שמכה את אירופה בבהלה. ישראל היא נס שצומח ללא הרף, מתגדל ומתנשא מעל שמיה האפורים של אירופה ומשנה את העולם בחיוניות שלו, בצחוק שלו, ביעילות שלו, בחריצות שלו, בגאונות, בעשייה האדירה, בגאווה, בביקורתיות הרב-גונית. זה בלתי ניתפס. לאן ישראל מתעופפת?
נתנו ליהודים חור מסריח מלא מלריה ויתושים עם מדבר באמצע הלב והם, רוכלי ורכלני סדקית סדוקים, הפריחו כל מטר ועכשיו הם מסתערים על העולם מכל צדדיו... בא לקרוא להם שיבואו חזרה כמו שזה נעשה כמה וכמה פעמים על-ידי קיסרי ומלכי העבר, בכל הארצות, כדי לקומם את אירופה.
קשה לאירופה לעמוד דומם מול ההתעצמות האדירה ומעשי החיל של היהודים בארצם שמגיעים עד חומת סין כדי לגדל מלפפונים שלא בעונתם. לכן האיחוד האירופאי, כדי לא לקעקע את חומותיו הבצורות במוסלמים, יעשה הכול להראות שאנשיו היו תמיד נורמטיביים ושקולים וכי האסונות שהתרחשו באירופה באותם ימים מעשנים ורפאים יכולים להתרחש גם בארץ ישראל של יהודים. צריך להוכיח זאת - גם יהודים בארצם כובשים, מבצעים
פשעי מלחמה והם לא טובים יותר או גרועים פחות. לשם כך יזרים האיחוד האירופאי כספים רבים ויקים בארץ עמותות חסד המבוססות על עקרון האתרוגיות שהטביע בנו אברמוביץ' הנאור: מותר לשקר ולרמות ולזייף רק למען המטרה נעלה. המטרה? לצחצח את המצפון הדואב של אירופה כדי שתוכל להביט בראי ולראות בו את עצמה כאדם בצלם.