X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
כמה הצעות חוק שישאירו לרה"מ זמן לטפל בנושאים הקרדינאליים ביותר... כמו חוק הלאום
▪  ▪  ▪
איילת שקד. לא תישאר אדישה [צילום: פלאש 90]
על-פי הפרשנים הפוליטיים והמומחים לבחירות, ראש הממשלה, נתניהו, יהיה ראש הממשלה הבא. מכאן מתבקשת הסקת מסקנות אופרטיבית: ביטול הבחירות והכתרתו של נתניהו ל"מלך ישראל". אם הכל ידוע מראש, אם תוצאות הבחירות תהיה זהות לאלה שעשויות/עלולות, להתקיים בקרוב, אז מדוע לבזבז כסף וזמן. מוטב להותיר את ראש הממשלה על-כנו מבלי לשלוח את האנשים לקלפי לחינם.
מוצע בזאת לבחון את ההצעה ברצינות גמורה, אם אפשר על-ידי מקדמי החוקים הליברליים והדמוקרטיים ביותר, דוגמת איילת שקד, יריב לוין, זאב אלקין, וכמובן האלופה בהצעות מתקדמות ביותר, הלא היא הח"כית ויו"ר וועדת הפנים של הכנסת, מירי רגב.
לאחר שבס"ד, הצעת חוק המלוכה יעבור וראש הממשלה יוכל לנוח מפוליטיקה קטנה, ניתן יהיה לגשת לדברים היותר רציניים. הצעת חוק ריאלית לחלוטין יכולה להיות הצעת אחד המוזכרים לעיל לבטל את ריבוי המפלגות הגדול בישראל ולהקטינו כבכל המדינות הדמוקרטיות האמתיות, למשל רק למפלגה אחת, היא מפלגתו של ראש הממשלה. מדוע לגרום לראש הממשלה כאבי ראש מיותרים כאשר הוא צריך לטפל בנושאים הקרדינאליים ביותר כמו חוק הלאום?
הווה ידוע לכל בר דעת בישראל שללא חוק הלאום ישראל לא תתקיים. כל אבות הציונות שהקימו את המדינה היו מוגי לב, בלתי אחראיים וגלותיים מאוד, לכן לא העזו לחוקק את חוק הלאום שיגן על ישראל מפני הטילים מאירן ומעזה, מפני העוני ומחירי הדירות, ומה לא? נתניהו, רגב בנט, לוין ואלקין יוכיחו לכולם מהי ציונות אמתית, מהי עשייה למען ביצורה ושל ישראל.
הצעת החוק הנוספת, הכרחית ממש לקיומה של ישראל היא לחייב את אזרחי ישראל הערבים להישבע אמונים למדינה היהודית בעודם מניחים את ידם על התנ"ך ומצהירים מפורשות שהם בהליכי גיור מתקדמים. אם יעשו זאת, ורק אז, יצטרכו להישבע גם אמונים להיותה של ישראל דמוקרטית. כך ייעלמו כל אויבי המדינה, כולם יחקו את מירי רגב וירימו את דגל ישראל בכל פעם שהם נואמים מעל דוכן הכנסת, יאמצו את המנהג לעלות להר-הבית כדי להתפלל לאלוהי ישראל ולא לאלוהיהם, וישירו בכל ניחר את שירי עמיר בניון. למה לא? ציוני ודמוקרט שכמותו.
איילת שקד לא תוכל להישאר אדישה נוכח האינטנסיביות והאגרסיביות של רגב וחבריה, לכן היא תתחיל לטפל בבית המשפט העליון. כדי להקל על המלאכה, כל מי שאינו חבר מפלגת השלטון היחידה, כאמור, לא יוכל להתמנות לשופט. אך עדיין יהיה על המועמדים לעבור מבחן אחד קטן: יצטרכו לדקלם את פסיקתם העתידית לפי הנחיות הנבחרים, לכן יהיה בוחן פתע. חובה יהיה לעבור אותו בהצטיינות. יו"ר הוועדה בהחלט יכולה להיות איילת שקד. אז, ורק אז, בית המשפט העליון גם בשבתו כבג"ץ יוכל, סוף כל סוף, להחליט בדיוק לפי תפיסת עולם יהודית גרידא.
גם האקדמיה זקוקה לריענון וניעור משמעותיים ביותר. חופש הדעה יהיה נר לרגלי הסגל האקדמי, ובתנאי שכולם יבטאו את אותה דעה של נתניהו ושותפיו. איזו אידיליה תהיה! המשוקצים הללו המבטאים דעות אנטי מלוכניות יושמו במעצר מנהלי לכמה חודשים, עד שהשופטים יוכלו ללמוד בעל-פה את גזר הדין שהוכתב להם על-ידי לשכת ראש הממשלה. הו אז השופטים הבלתי משוחדים יטילו עונשים כבדים על כל מרצה שהעז להמרות את פי הגבורה.
כלי התקשורת יתאחדו למען ייעול עבודתם. מערכת ישראל היום תרכז את עבודת המטה ותאשר את כל מה שייכתב, ישודר ויצולם, לא לפני שקיבלו את אישורו של הציוני הגדול שלדון אריסון ונציגו בישראל, נתניהו. סליחה, המלך נתניהו.
אוי כמה טוב יהיה! נתניהו יוכל לאכול גלידה בשקט מבלי שמפריעים לו בזוטות. רגב תהפוך לשרת התרבות והימ"חים של הדגלים בישראל, לוין לשר המשפטים, אלקין לשר השטחים, בנט לשר האינדוקטרינציה וגירוש הערבים והשמאלנים, ושקד לשרת התקשורת. או כמה טוב יהיה!!!
מי ציפה שמדינת מופת כזו תוקם בארץ-ישראל? מי לא פילל ליום נהדר זה? דורות חלמו על כך, עד שיתעוררו אל תוך הסיוט הגדול מכולם.
תאריך:  29/11/2014   |   עודכן:  03/12/2014
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
המלך בנימין נתניהו
תגובות  [ 4 ] מוצגות  [ 4 ]  כתוב תגובה 
1
לאחו ומיד....
י.ש  |  29/11/14 18:53
2
רק בימי מפא"י היה לנו טוב.
אהוד פרלסמן  |  30/11/14 02:12
3
הסמולנים וחוק הלאום
דמר94  |  30/11/14 08:18
4
צלו רגיל להמליץ על עבריינים
ב.ל  |  2/12/14 18:57
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
מנשה שאול
"לומדים את ישראל - המחקר המדעי והטכנולוגי בישראל" הוא שם ספרה של החוקרת הכווייתית צפא עבד אלעל. לשם השלמת מחקרה, היא למדה את השפה העברית והקדישה שנים רבות כדי לתהות על קנקנה של החברה הישראלית והישגיה בתחומי המדע השונים
מרדכי קידר
האירנים שיחקו כל הזמן את תפקיד המוכר שכלל אינו מעוניין למכור את סחורתו, ושיש לו כל הזמן שבעולם. פעם אחר פעם הם מכרו סחורה פגומה בצורת הסכמים שלא קיימו, והמערב לא הסיק את המסקנה האחת הברורה: הם רמאים מקצועיים, שקרנים כפייתיים ומוליכי שולל גאוניים
דוד א' פרנקל
למנהיגים של ימינו, כמו למנהיגים בעבר, אין זכות לוותר בשם העם היהודי, שהעם היושב בישראל הוא רק חלק ממנו, על זכויותיו ההיסטוריות, הלאומיות והדתיות
צבי גיל
הכספים של נכסים של נספי השואה ללא יורשים שייכים לשרידי השואה
נסים ישעיהו
יעקב גם הצליח לחנך את ילדיו שנולדו לו בחרן על בסיס הזהות שלו עצמו. כנראה עוד לא הייתה מערכת ממלכתית לטישטוש זהויות של ילדים רכים; כל אחד היה אחראי לחינוך ילדיו וכך זכו בני יעקב לחינוך על-פי דרכו של אביהם הדגול
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il