מישהו מהוגי הדעות התעמולתיים-פוליטיים של הליכוד האמין כנראה שסרטון שבו יוצגו ראשי המפלגות המתמודדות על השלטון בתפקיד ילדים בגן ילדים - מתפרעים או מופרעים - "יעשה את העבודה" ויבהיר לציבור הבוחרים עד כמה מגוחכים חסרי הבינה האלה, המבקשים את נפשו השלטונית של ראש הממשלה נתניהו.
אבל המישהו הזה, יהיה מי שיהיה, לא הבין שהמוצר שהוא הפיק, בכיכובה של הגננת נתניהו, אינו סרטון היתולי מגוחך, אלא בעצם סרט דוקומנטרי, המציג את פניה האמתיות של הממשלה היוצאת שבנימין נתניהו מינה את רוב בכיריה – החל מתפקיד שר האוצר - ועמד בראשה כמעט שנתיים.
את הסוג הזה של קובלנת הגננת, המככבת בסרטון, על טיבו הקלוקל של גן הילדים שהיא מנהלת ניתן לאפיין בהגדרה השאובה מן המקורות שבהם נאמר: "עלובה היא העיסה שנחתומה מעיד עליה שהיא רעה".
כאשר עלה הסרטון לאוויר הוא זכה לביקורת על כך שנעשה בו "שימוש בילדים" האסור לפי החוק. בליכוד הודו כי "היצירה" אכן הופקה על-ידי מטה המפלגה, כולל ייעוץ משפטי וקבלת הסכמת ההורים להופעת ילדיהם, אולם טענו שהחומר המוגמר לא אושר לשימוש והמדובר ב"תקלה".
למרבה הצער אין כיום בישראל מי שיכול להיות בטוח שאם נתניהו יעמוד בראש ממשלת "גן ילדים" חדשה לא תתרחש תקלה נוספת, חמורה יותר, מזיקה יותר, בגן הילדים שהוא כול כך משתוקק לעמוד בראשו.