ספייסס מציעה לכל חובבי הבשר ללמוד ולאכול בסדנה עם רמי גינת ואמיר טלמור בעלי מסעדת לימוזין שברמת ישי.
המשתתפים בסדנה ייאלצו להתאפק קצת לפני האוכל וישמעו הרצאה על גידול הבקר בארץ, חלקי הבשר השונים ואופן השימוש בהם. ברמה המעשית, יוסברו כל השיטות הנכונות להכנת הבשר, חוץ מהשיטה הישראלית המוכרת - זריקה חופשית על המנגל.
המנות שיוכנו בסדנה: קוביות פילה בקר מוקפצות ברוטב פלפלת, שניצל עגל וינאי, קציצות מבשר טחון בתיבול כפרי, ביף בורגיניון אמיתי ורוסט-ביף מנתח סינטה.
הסדנה תתקיים ביום רביעי (11.4) בין השעות 17:00 עד 20:00. המחיר למשתתף: 180 שקלים.