X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות
מיכל ניסנסון והארגנטינאי שלה שמחים להכיר - The Meat & Wine Co, רשת הבשר ששלחה נציגות לבירת ההסעדה המקומית (הרצליה פיתוח אם תהיתם) ולמרות מגבלות הכשרות הצליחה לשבות את ליבו של ארגנטינאי אסלי
▪  ▪  ▪
[צילום: מיט אנד ויין]

בשנים האחרונות עולם המסעדנות הישראלית נחשף לתופעה חדשה, אשר הולכת ומתרחבת: יותר ויותר רשתות של מסעדות מחו"ל מגיעות לארץ ומקימות כאן סניף. הרשתות הללו מביאות איתן ניסיון, ידע, ולפעמים גם צוות מחו"ל ויחד עם הידע והעובדים הישראלים מתקבלות תוצאות טובות מאוד בדרך כלל. The Meat & Wine Co. היא דוגמה לרשת שכזו. הרשת, בעלת סניפים באוסטרליה, אפריקה ודובאי מיקמה את הסניף הראשון בישראל בהרצליה פיתוח, והפכה אותו גם לסניף כשר.
עיצוב המסעדה יפהפה. המסעדה מעוצבת בקווים מודרניים ומציעה כמה חוויות שונות בהתאם למצב הרוח שלכם (או למקום שאותו בחרתם במסעדה). ישנם תאי ישיבה המעוצבים בגוון חום עמוק, הממוקמים בפינה אפלולית יותר של המסעדה; שולחנות עץ הממוקמים בחלקה המואר של המסעדה, שבו נברשות תאורה מעוצבות ובר ענק, שמאחוריו ארון יינות בגובה של כשישה מטרים; ישנם גם שולחנות ישיבה הממוקמים בחוץ והדובדבן שבקצפת - חדרי אירוח פרטיים ל-10 או 14 אורחים ובהם מסכי פלזמה. אידיאלי לצפייה במשחקי כדורגל, לכינוסים עסקיים ולמסיבות רווקים "צנועות", שבהם מראים בשר רק כשהוא על הגריל.
אני הגעתי למקום לארוחת ערב, מלווה בארגנטינאי שלי שהוא חובב בשר (ויין) מבטן ומלידה, ויחד התיישבנו לצד שולחנות העץ שממול הבר. למנה ראשונה לקחנו 2 מהמנות הפופולריות במסעדה: מנת פטריות צלויות (34 שקל) וקרפצ'יו בקר (42 שקל). מנת הפטריות הצלויות כללה שמפיניון ופורטבלו צלויות במחבת ברוטב טריאקי, תרד צעיר ומעט שום. מנה קלילה ועשירה בטעם. הקרפצ'יו הורכב מפרוסות דקיקות של פילה מאיכות מצוינת שהוגשו בתוספת רוקט, צלפים ומלפפון חמוץ ונאכל יחד עם לחם הבית מחיטת דורום (21 שקל), שנאפה במקום והגיעה לשולחן כשהוא לוהט ופריך.
בגזרת העיקריות בחרתי בשיפוד קצבים (98 שקל) - 5 נתחים מובחרים של בקר, במשקל 60 גר' האחד (300 גר' בסך-הכל), שעשויים בגריל עם רוטב ברביקיו מעט מתקתק ומגיעים על שיפוד לוהט עם פלפל ובצל. הארגנטינאי הלך על ספריבס עגל חלב (130 שקל) - מנת ענק של צלעות, שאינן מומלצות לחולי הלב שביניכם מפאת כמות השומן האסטרונומית, אך מומלצות לחובבי העסיס והטעם. הצלעות הוגשו לשולחן בתוספת צ'יפס וקצרו תשואות מפיו של הארגנטינאי. מלצר היינות של המקום, ניקולאי, התאים למנות שהזמנו כוס קברנה סוביניון ירדן, של יקבי רמת הגולן (44 שקל לכוס, ו-193 שקל לבקבוק).
תפריט היין שבמקום, המושתת ברובו על יינות ישראלים, בנוי כך שתוכלו לבחור בדיוק בכמות היין המתאימה לכם, כשחלק לא מבוטל מהיינות מוצעים לפי הכוס, לפי 250 מ"ל ולפי 500 מ"ל, וכמובן בבקבוק. ישנם גם יינות קינוח ושמפניה צרפתית אמיתית מבית לורן פרייה (שהיא, לידע כללי - כשרה). פרט ליינות מוצעים במקום גם שפע קוקטיילים ומרגריטות קפואות מצוינות. אני ממליצה בחום על מרגריטת הלימון הקפואה (36 שקל).
מרוצים מהמנות הראשונות והעיקריות שהזמנו, מהיין וגם המרגריטה - הלכנו על שתי מנות אחרונות. האחת היא טארט תפוחים חם (38 שקל) עם צימוקים ונוגטין שקדים, שהוגש עם גלידת וניל והשנייה - קינוח היום, שבאותו היום היה פאי פקאן והוגש עם כדור גלידת פקאן (39 שקל).
לידע כללי חשוב להדגיש ש­­­­המקום כשר, פתוח בימים א'-ה' מהשעה 12:00, ובמוצ"ש נפתח כחצי שעה עד שעה לאחר צאת השבת. בימי שישי המקום סגור לאירועים פרטיים שנערכים במקום. באמצע השבוע תוכלו לנגוס כאן באיזה עסקית צהריים במחירים שנעים בין 49 ל-82 שקל וכוללת מנה ראשונה ועיקרית. כוס יין בעסקית עולה 15-18 שקל וקינוח עסקי - 18 שקל. העיקריות כוללות מגוון רחב מהמנות השונות המוצעות במקום, מפסטה ועד מדליוני פילה והן הזדמנות טובה להכרות ראשונית, בעיקר בזכות המחירים הנוחים.

הכותבת היתה אורחת המסעדה
The Meat and Wine - נקר 16 הרצליה, 09-9567006
תאריך:  13/06/2007   |   עודכן:  13/06/2007
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
איריס פרחי
תבע יבואן לאחר שרכש מכשיר שמיעה יקר שהתקלקל ולא ניתן לתקנו    בית המשפט דחה את התביעה והוסיף שמחירו הגבוה של המכשיר אכן מקומם
הילה רפופורט
בכנס לשכת המבקרים הפנימיים בישראל אמר מבקר המדינה מיכה לינדנשטראוס: כוחו של השלטון המרכזי רב ביחס לכוח מוסד המבקר, וכי לרשות השלטון עומדים "משוררי חצר" שמתראיינים בתקשורת במטרה לגמד את מוסד הביקורת
רוזה וגולדה
הצמד המופלא מגיע למעוז הפמיניזם המקומי ובהשראתו מנסח מחדש את ההיסטוריה    Comme il faut בנמל תל אביב, מותג הלבשה שהפך לבית לעשייה נשית, התגלה גם כמקור לקולינאריה שתעלה עשן בחזיותכן
עידן יוסף
אתר האינטרנט של העיתון הוא אתר החדשות בערבית הנצפה ביותר בעולם הערבי • עורך פנורמה, בסאם ג'אבר, יהיה חבר במליאת מועצת העיתונות
רונן ליבוביץ
חברי הכנסת מפרשנים את הצלחתו של פרס ופרישת שאר המתמודדים    יש מי שתולה את ההצלחה ברב עובדיה, והבת של פרס הייתה שמחה יותר אילו אביה היה אישה
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il