מסעדת טופולופומפו התל אביבית, שנסגרה בשל בעיות תברואה בתחילת השבוע, קיבלה ממשרד הבריאות אישור לפתיחה מחודשת. זאת, לאחר שמפקחי מחוז תל אביב של משרד הבריאות ערכו במסעדה (יום ד', 10.5.23) ביקורת תברואית חוזרת.
במהלך הביקורת הקודמת, שנערכה ביום ראשון, ניטלו דגימות מזון לבדיקת מעבדה ובהמשך הושמדו כל חומרי הגלם במקום. בנוסף, הבעלים החליפו יועץ בטיחות מזון ובנוסף, במהלך ימי הסגירה ביצעו פעולות מורכבות לטיפול בליקויים.
מנתוני המעבדה מהדיגום שנערך בתחילת השבוע התקבלה אינדיקציה לזיהום בסלט ירקות ובדג הנא.
"מאחר ונמצא בביקורת היום כי הליקויים טופלו, ניתנה האפשרות למסעדה לחזור לפעילות", לשון הודעת משרד הבריאות.