מספר הטלפון שהופיע במודעות שייך בכלל לגברת אחת בשם עדנה חביב. הגב' חביב גרה בכלל ברחוב רותם 40, ולא, לא טעיתם, הרחוב הזה לא נמצא בכלל בפלורנטין. הגב' חביב מתגוררת ביישוב מכבים-רעות, במרחק של כ-30 קילומטרים מאותן מודעות שבהן הופיעה מספרה.
ואנחנו שואלים - איך הגיעה עיריית תל אביב-יפו לגברת עדנה חביב מכבים-רעות?
עיריית תל אביב גורסת כי מס' הטלפון הנייד הושג, מחברת פרטנר-אורנג' בצו בית משפט. מפנייה מוקלטת שתפורט לעיל לחברת אורנג', נטען שלא היו דברים מעולם, לא הייתה פנייה כזו בצו בית משפט ובכלל, לדברי נציג השירות של החברה, פרטיה של הלקוחה לא נמסרו כלל לאיש. להלן פרטי השיחה עם נציג השירות של חברת פרטנר:
- אורנג' שלום מדבר רונן.
- יש לי בעיה, אולי אתה יכול לסייע לי?
- או קיי.
- אני אתן לך את מספר הטלפון שלי קוראים לי עדנה חביב.
- מה מהמספר בבקשה?
- 054-4644054.
- או קיי.
- יש לי כמה מכשירים שבבעלותי, אתה צריך קוד או מספר זהות?
- תלוי מה המידע שאת רוצה לקבל?
- אז זהו, אני קיבלתי מידע שהגיע לידיי שחשפתם את המספרים שלי בפני מישהו אחר ואמרו לי שיש צו של בית משפט נגד המספרים האלה, זאת אומרת יש איזה מידע מאחורי המספרים האלה, אתה יכול להגיד לי אם יש דבר כזה, אם יש מישהו שביקש את המידע הזה?
- אם מישהו ביקש מידע על מה, על המספר שלך?
- כן!
- אני יכול לקבל את הסיסמא שלך?
- הסיסמא היא XXXX.
- רק שנייה, מאיפה קיבלת את המידע?
- מעיריית תל אביב.
- שהקו שלך...מה?!
- שהם קיבלו מכם את כל הפרטים שלי, יכול להיות דבר כזה?
- ללא הסיסמא הם לא יכולים לקבל את הפרטים שלך!
- רק ממני הם יכולים לקבל את הסיסמא, נכון?
- נכון!
- והם לא קיבלו ממני, אתה רואה שהעברתם את הפרטים שלי למישהו?
- לא!
- לא, עכשיו יש לי כמה קווים,אם אתה רואה לא רק 054-4644054 יש גם אחד שהוא 054-647352.
- כן, כל הקווים שלך.
- כל הקווים שלי?
- כן אז לא מסרתם מידע?
- אני לא רואה שנמסר מידע!
- אתה לא רואה שנמסר מידע?
- לא, אני לא רואה שנמסר כאן מידע!
- בדרך כלל אתם כותבים שנמסר מידע, נכון? אני יודעת שאתם מתעדים כל טלפון אליכם.
- נכון.
- אז אם היה טלפון הוא היה צריך להופיע עכשיו?
- נכון, מי שיכול לקבל מידע זה רק את, ברגע שאת עונה את הסיסמא שלך כמו שעכשיו ביקשתי את הסיסמא בשביל לתת לך את המידע.
- יש מקרים שבצו של בית משפט, כן יכולים לקבל ממכם מידע, לא?
- בצו של בית משפט, כן.
- ואז אתם אמורים לדעת מזה, עכשיו אם הייתי מתקשרת הייתי יודעת מזה?
- כן!
- הבנתי, ואתה לא רואה דבר כזה?
- לא, עוד פעם, יכול להיות צו של בית משפט וזה לא נרשם במערכת, משטרה וכאלה, יכול להיות שכן, בן אדם פרטי פשוט לפנות סתם לקבל מידע על הקו שלך, לא כך!
- הבנתי, טוב בסדר, ביי.
ביום 16 במאי 2006 חתמה כבוד השופטת גיליה רביד על צו (תיק בית משפט השלום בתל אביב-2558/06 צו להוצאת מסמכים על-פי סעיף 43 לפקודת סדר הדין הפלילי (מעצר וחיפוש) (נוסח חדש) התשכ"ט-1969): "מצווה על חברת פרטנר תקשורת בע"מ למסור לאגף הפיקוח בעיריית תל אביב, רח' אידלסון 30 תל אביב, מס' טל' 5217900 את פרטיהם של בעלי הטלפונים הבאים". הרשימה, בת 30מספרי טלפון סלולארי, הכילה במקום ה-16 את מספרו של "העבריין הבכיר", תולה המודעות מפלורנטין.
ביום 06 ביוני 2006 העבירה חברת פרטנר תקשורת לעיריית תל אביב את הפרטים הבאים: פרטי משתמש/לקוח - מספר דוח: 306. שם הלקוח: חביב עדנה; שם המשתמש: עידן חביב - 544647352 כתובת: רותם 40 מכבים-רעות.
חברת פרטנר, עובדתית, העברתם גם העברתם מידע חסוי אודות לקוח שלכם מבלי שטרחתם להודיעו על כך. בנוסף לכך, גם כשעיריית תל אביב דאגה לבזבז את כספי ציבור תושביה על ריצות והוצאת צווים של בתי משפט, גם אז לא טרחתם, שלא לומר הסתרתם את המידע, מלקוחה אחת שעלתה על התקלה אצלכם. מעניין אם יש עוד לקוחות של פרטנר שהמידע האישי שלהם, המצוי בידכם האמונות, הועבר בדרכים נסתרות לגורמים שונים כמו עיריות, חוקרים פרטיים, משטרה וכיוצא באלה, מבלי שאתם טורחים להודיע באופן רשמי על עובדה זו.
במידה ואין צו בית משפט - מישהו מבפנים חושף פרטים אישיים של לקוחות מבלי לקבל את אישורם וחמור יותר, מבלי שאתם מודעים לעובדה. במידה וקיים צו בית משפט - לא מיידעים את הלקוח על קיומו של צו כזה כנגדם, וכשהלקוח שלכם שואל באשר לצו שכזה או למסירת פרטים כאלה ואחרים לצד ג' - ישנה מצידכם הכחשה מוחלטת.