X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
חברת ליסקאר מסכמת את 2013: עלייה של 27% במכירות, 26% במכירות רכב יד שנייה והכפלת הלקוחות החדשים
▪  ▪  ▪
חברת ליסקאר, מהחברות המובילות והוותיקות בישראל בתחום הליסינג המימוני לעסקים, חשפה השבוע במעט את סיכום הפעילות העסקית של החברה לשנת 2013.
ליסקאר נחשבת לאחת החברות הוותיקות והיציבות בתחום הליסינג המימוני בארץ ואיננה חושפת בד"כ נתונים על פעילותה העסקית. לקראת השקת פעילות עסקית חדשה, מסרה החברה, כי בשנה האחרונה נרשמה עלייה של 27% במכירות הליסינג המימוני במונחים של מספר רכבים חדשים. כמו-כן החברה הציגה עלייה של 26% במכירת רכבי יד שנייה, וגידול של 103% במספר הלקוחות החדשים שהגיעו לחברה בהשוואה לשנת 2012. בנוסף, חל גידול של 20% בהיקף המימון שהוענק ללקוחות. במשך 5 השנים האחרונות הציגה החברה עקביות בגידול במכירות. עם זאת, בשנה האחרונה הגידול מהווה קפיצת מדרגה בהשוואה לשנים הקודמות.
בשנת 2013 ליסקאר החלה בפעילות חדשה בתחום המימון והליסינג לציוד כבד: משאיות, אוטובוסים וציוד מכני הנדסי כבד. בתחום זה בלבד ליסקאר ביצעה 90 עסקות בשווי של כ-35 מיליון שקלים.
בליסקאר הביעו שביעות רצון מן הנתונים. "ליסקאר ממשיכה לשמור על מיקוד בשוק העסקים הקטנים והבינוניים ולהציע ללקוחותיה עסקות ליסינג אטרקטיביות תוך התבססות על האיתנות הפיננסית של החברה, הקשרים הטובים עם היבואנים ורמת השירות הגבוהה", אמר שי הרשקוביץ, מנכ"ל ליסקאר. "תוכניותינו לשנת 2014 כוללת גידול בתחומי העיסוק הקיימים, הרחבת הפעילות בסניפי החברה ברחבי הארץ וכניסה לתחומי עיסוק חדשים המשלימים ומשיקים לפעילותינו הקיימת".
אודות ליסקאר
קבוצת ליסקאר היא מהחברות המובילות והוותיקות בישראל בתחום הליסינג והמימון לרכב. קבוצת ליסקאר מציעה מגוון נרחב של מסלולי ליסינג מימוני וליסינג תפעולי, המותאמים אישית בגמישות לכל לקוח ולקוח. עיקר התמחותה של החברה הוא בתחום הליסינג לעסקים קטנים ובינוניים. ליסקאר פועלת בשוק הליסינג מאז 1992. החברה מעסיקה כיום כ-100 עובדים, מחזיקה צי של כ-5,000 רכבים מכל הסוגים, כולל משאיות, אוטובוסים וצמ"ה ומספקת שירות בפריסה ארצית עם סניפים בחיפה, ירושלים, פתח-תקווה ובאר-שבע .במהלך שנות פעילותה, ביצעה ליסקאר עשרות אלפי עסקות ליסינג לכל סוגי כלי הרכב והציוד למגוון רחב של לקוחות, ביניהן עסקים, חברות פרטיות וציבוריות, חברות היי-טק, רשויות מקומיות, קיבוצים, בעלי מקצועות חופשיים ולקוחות פרטיים. לקוחות החברה זוכים למענה כולל לכל הצרכים בתחום הרכב בשיטת One Stop Shop הכולל גם מערך טרייד-אין, מכירת רכב, אביזרים לרכב, אמצעי מיגון, ביטוח, שירותי תדלוק ועוד.
לפרטים נוספים
תאריך:  13/03/2014   |   עודכן:  13/03/2014
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
טל הלר
פעילות התנדבותית חדשה תקבל מחשבים ישנים ותקולים מארגונים, תתקן אותם ותעביר לילדים נזקקים ללא עלות
טל הלר
החברה תשתלב בחטיבת הביטחון והייעוץ של מטריקס
עדנה דור און
המסיבה התאפיינה בתחפושות משעשעות ואווירה שמחה
זהר נוי
SmartSearch של אקליפטק מאיץ מציאת גבישים ומתנדים שמוגדרים לפי דרישות הלקוח    הכלי האוטומטי החדש מסנן במהירות תוצאות מיותר משני מיליון מספרי חלקים של בקרת תדירות
שלמור תקשורת
חברת מילניום מרקטינג מציגה סדרה חדשה של מגרדות מעוצבות של חברת מיקרופלן (Microplane)
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il