X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   מאמרים
עזה היא פיסת אדמה צרה. כוחות צה"ל מסוגלים להפגיז בדיוק של מטרים בודדים כל נקודה אשר ממנה נורתה רקטה כלשהי. לכאורה יכולים המחבלים לירות רקטות המופעלות בשעון זמן מראש. אולם יכולתנו לזהות כל מקור ירי תהפוך את עזה לעיי חורבות
▪  ▪  ▪
ישראל מופגזת עשרות שנים מחזיתות שונות ונגררת למלחמות ומבצעים צבאיים שחלקם מיותרים, חלקם מנוהלים בשלומיאליות, וחלקם הופכים בלחץ התעמולה הערבית לתבוסות. במבצעים אלו מקיזה הנהגת המדינה את דמם של מיטב בניה, ומותירה את הציבור עם תחושה של החמצה צבאית הודות לשגיאה בסיסית הטבועה במוחם של קברניטי האומה! יש דרך פשוטה ויעילה להפסיק ירי רקטות באופן מוחלט נגד אזרחי ישראל!
במבצע "ענבי זעם" הפגיזו והפציצו כוחות צה"ל את רוצחי החיזבאללה בלבנון במשך ימים אחדים בהצלחה ללא נפגעים משמעותיים לכוחותינו. אולם עד מהרה המציאו המחבלים עלילת דם לפיה הופצצו אזרחים בכפר כנא בלבנון. צה"ל בראשות אהוד ברק הפסיק את המבצע לנוכח האשמות שווא אלו בטרם הושמדו כל המטרות האפשריות!
במלחמת לבנון השנייה חזרו רוצחי החיזבאללה על אותו התרגיל בסגנון משופר. גם בפעם השנייה כיכב הכפר כנא. הרוצחים סחטו מאולמרט הפסקת אש 10 ימים לפני שהובסו סופית. כך העריכו קציני החיזבאלה הבכירים ששרדו את המלחמה בראיונות שמסרו בעצמם!
באינתיפאדת אל-אקצה סחטו הפלשתינים מישראל הארכה מיותרת של הלחימה, "בתנאים משופרים" לחינם, כאשר בכו בדמעות תנין על "רצח" מבויים של הילד "א-דורא" כביכול מירי עמדה ישראלית. היום רשת האינטרנט מלאה בהוכחות מצולמות לפיהן ניתן לראות בבירור כיצד ביימה תעשיית הקולנוע הפלשתינית את מותו של א-דורה, שוב ושוב. הילד קם לתחיה מחדש פעמים אחדות, כדי למות בתנוחה משכנעת יותר שוב ושוב.
עלילת הדם הזו ליבתה שנים של פורענות פלשתינית למרות שהחייל הנצור בעמדה לא ירה כלל לעבר אזרחים, בעודו מתגונן משפע המחבלים שחוררו את עמדתו, כמתועד במצלמות טלוויזיה אחרות. יתר על כן מהעמדה לא היתה כלל אפשרות טכנית לירות בא-דורה אשר הוסתר היטב על-ידי חבית בטון. למרות דברים אלו שחלקם היו ברורים לאלוף פיקוד הדרום הסכימה ישראל מרצונה להתיישב על ספסל הנאשמים העולמי, וספגה קיתונות של גינויים אשר מלבים שנאה עד היום בתעמולת אירגוני מרצחים מהעולם כולו. הרצח המבויים של א-דורא מככב באתרי אל-קאעידה לצורך הצדקת פשעי העבר, והפשעים אשר יבוצעו חלילה בעתיד!
כל אימת שהעיירה שדרות מופגזת ברקטות "קאסם", מופעל לחץ צודק לעבר ההנהגה הישראלית כדי שזו תעשה סוף למעשי המחבלים. אולם בתגובה שולף אהוד ברק תגובה מיוחצנת היטב לפיה "הוא שוקל את כניסת צה"ל לעזה"... ומדליפים אחרים רומזים לנו כי "יהיה מחיר משמעותי להכנסת חיילים שיבצעו מהלך קרקעי ברחובות עזה" שורצי המרצחים!
מייד מופעל רפלקס תגובה ציבורי הדורש כי ימוצה סבב שיחות נוסף. מאמרים מלומדים משבחים את מתווה מפת הדרכים/אנאפוליס, וכדומה בטרם יקיז הברק את דם חיילינו. אהוד ברק הכין אותנו מראש לקראת היום בו יפול "קאסם" על גן ילדים, ובו תישלל ממנו צלילות דעתו. הוא יאלץ "להכניס את הכוחות לעזה". כך הכין הגנרל לעצמו מראש את טיעוניו בוועדת החקירה העתידית. דומה כי מרבית הציבור נופל בפח ואינו מודע כי לרשות ממשלת ישראל שפע של כלים המסוגלים לייצר ניצחון ודאי במחיר נפגעים זניח השואף לאפס.
עזה היא פיסת אדמה צרה. כוחות צה"ל מסוגלים להפגיז בדיוק של מטרים בודדים כל נקודה אשר ממנה נורתה רקטה כלשהי. לכאורה יכולים המחבלים לירות רקטות המופעלות בשעון זמן מראש. אולם יכולתנו לזהות כל מקור ירי תהפוך את עזה לעיי חורבות. פגז ארטילרי מצוי השוקל כ-45 ק"ג ואשר מתיז רסיסים קטלניים למרחק של 60 מטר, בכוחו לשכנע רבים מתושבי עזה להתנגד לטרור. איש לא יסכים כי ירו רקטות מחצרו, ובטח לא ישאר בביתו כדי לספוג את התגובה!
בעזרת אמצעי מודיעין מכל הסוגים יוכל חיל האוויר לצוד ללא כל מגבלות את כל המחבלים המזוהים על ידינו בלא כל קשר להסתתרותם בין ילדים וזקנים. כאשר יזוהו מחבלים הפועלים מתוך יעדים מבוצרים יופעלו נגדם פצצות ממטוסים, החל ממשקל 250 ק"ג שעוצמתה מספיקה לפזר וילה טיפוסית למרחק 400 מטר. גודל הפצצות כגודל המטרה. יש למנוע בירי כל ניסיון לחצות את הגדר לשטחנו על-ידי מחבלים או אוכלוסיה המסתירה בתוכה מחבלים.
העזתים יוכלו להימלט למצרים למשך ימים אחדים, כיוון שנודיע להם מראש על המבצע. יופסק כל סיוע מכל סוג לרבות אספקת חשמל. יש לחזור על מבצע זה פעמים רבות ככל שידרש עד אשר תהפך עזה למקום רגוע. תושבי עזה יחליטו בעצמם אם תראה עזה כסטאלינגרד. בכל מקרה אין להכניס כוח משמעותי לתוך אזור מיושב הממולכד מראש נגד חיילינו. יש להתעלם מכל הפרובוקציות ועלילות הדם שינסו להסית אותנו מביצוע הדבר הנכון.
מה יאמר העולם??? טרם הפנמנו איזה שינוי התרחש בעולם מאז שהתעוררנו לאחרונה. פעם היתה מועצת הביטחון של האו"ם נוהגת להפסיק כל מבצע צבאי בטרם תוכל ישראל להיפרע די הצורך מאוייביה. פעם גינו אותנו ללא רחם על בסיס עלילות הדם השיקריות של אויבנו. אולם במלחמת לבנון השנייה התרוקנה מחצית מאדמת לבנון על-פי הוראות צה"ל, ובעידוד התקפותיו באין מחריד.
יתר על כן, באתר האינטרנט שפתח אגף המודיעין של צה"ל דיווחו אזרחים לבנונים לצה"ל היכן מסתתרים אנשי אירגון החיזבאללה. ההפצצות היו מדוייקות מספיק כדי שמנהיג הארגון נסראללה ישאר בבונקר שלו נלעג על-ידי אוייביו מבית. בעוד צה"ל מחריב את נכסי החיזבאלה קראו בגלוי מארה"ב וממדינות אירופה לישראל להכות גם בפטרוניו היושבים בדמשק. רק ממשלתנו כשלה בהבנת המסר הברור שנשלח אליה מאזרחיה שלה ומהעולם כולו ושלחה חיילים לפעולות מסוכנות.
פתיחת הגדר ותנועת מחצית תושבי רצועת עזה לתוך סיני הוכיחה כי העולם בשל להזזת אוכלוסית טרור בתנאי לחימה. אין להתרגש מרשתות ה-BBC ואל-ג'זירה. הקונים לעלילות דם אנטישמיות כאלו הולכים ומתמעטים. העולם הערבי מבין היטב את טיעוננו. אפילו סוחרי אל-עריש אינם מתגעגעים לקונים העזתים ששילמו להם בדולרים מזוייפים. הנפגעים היחידים יהיו קצינים מושחתים מצריים שהתפרנסו היטב בעבר מעצימת עיניים אודות ההברחות בציר פילדלפי עליו השלום! עזה היא הבעיה של מובארק. הוא טיפח אותה היטב בעשרות "שנות שלום".
תאריך:  13/02/2008   |   עודכן:  13/02/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
עזה כבחינה נוספת לברק ואולמרט
תגובות  [ 3 ] מוצגות  [ 3 ]  כתוב תגובה 
1
בחינה? איזו בחינה??? כשלון אחד
אחמד זיבי  |  13/02/08 14:39
2
תחקיר א-דורה צילומים ועדויות
מוטי ג.  |  13/02/08 15:12
3
LAEHUDIM HAYU BHINOT VEKASHLU
elkrief  |  13/02/08 20:02
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
ד"ר צ'לו רוזנברג
יפסיקו כל המלעיזים להשתלח על אותן הטבות במס שתושבי קו העימות מקבלים. מי שעינו צרה, לעולם לא יבין אחרים. אך מי שמקנא בתושבי קו העימות על הכסף הרב שהם מקבלים, יכבד אותנו בנוכחותו כאן
אבי גולדרייך
מרגמה המוצבת בחצר של בית שנהרס בשדרות ומופעלת על-ידי אנשי "הגא משדרות" כולל סבתות מבוגרות, והורים המגנים על ביתם וילדיהם נגד הטילים הנורים מעזה, היא כלי תעמולתי ממדרגה ראשונה
צבי גיל
ברצועת עזה נמצאת ישות עצמאית פרועה אשר לא סרה למשמעת של הממשל הפלשתיני, ולישראל זהו הגבול הבינלאומי. אם חוצים אותו, מכריזים עלינו במלחמה. במלחמה כמו במלחמה יש להכות באויב מכה ניצחת אשר תביא אותו להרהור שני ושלישי. או לשולחן הדיונים
ד"ר נדב בלפר
קטרקט מולד: הופעתו בילדים היא לרוב בעלת אופי גנטי עם הקשר לסינדרומים נוספים, אך יכולה לנבוע גם מזיהום תוך-רחמי    גלאוקומה מולדת: זוהי מחלה המלווה לרוב בלחץ תוך-עיני מוגבר כתוצאה מהצטברות נוזלי העין באזור זווית העין    רטינובלסטומה: המחלה יכולה לגרום לפגיעה קשה בעין אחת או בשתיהן, לגרום לעיוורון
שמואל קופר
מתוצאות ביניים של מחקר מקיף בארה"ב עולה שייתכן וקיים סיכוי תמותה גבוה יותר אצל חולי סוכרת 2 המקבלים טיפול אינטנסיבי להורדת רמת הסוכר ל-6%
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il