הפיזיקאי הגאון, פרופ' סטיבן הוקינג מגיע בשבוע הבא לביקור בישראל, ובמלון המלך דוד בו ישהה נרשמת תכונה רבה. לקראת שהותו במלון אשר תימשך 8 לילות, בדקו אנשי השגרירות הבריטית בדקדקנות את הסוויטה ואת התאמתה לצרכיו המיוחדים של האורח.
פרופ' הוקינג ישהה ב'אקזקיוטיב סוויט' בקומה החמישית אשר מותאמת במיוחד לאנשים עם מוגבלויות. צוותו של הוקינג יתארח ב-10 חדרים סמוכים לשלו, אשר אושרו מבעוד מועד על-ידי השגרירות.
גם מזונו של פרופ' הוקינג הותאם במיוחד לקראת שהותו במלון, ולהנהלה נשלחו הנחיות ברורות עליהן הופקד השף הראשי מישל נבט.
על-פי הנחיותיו של שף, אוכל פרופ' הוקינג בארוחת הבוקר - פילה בקר או צלעות כבש עם פירה תפו"א, עגבניות צלויות וביצים מאודות.
בארוחות צהריים וערב יאכל הוקינג "ספייסי פוד" - אוכל תאילנדי, הודי, סלמון, עוף עם קישואים ברוטב קארי ובשר מלווה ברטבים על בסיס שומנים וחומצות אמינו. בכל ארוחה, יוגש תפו"א או אורז וירק מאודה – אספרגוס, תרד או פטריות.
באשר לקינוחים – הקינוח המועדף על הוקינג הוא קרם ברולה. בנוסף הוא חובב שוקולדים וגלידות. בכל ערב יוגש קינוח מסוג שונה בתום הארוחה.
הוקינג הוא חובב אבוקדו וכן קיווי, בננות ופירות יער. כל אלו ימתינו לו בחדר מדי יום.
פרופ' הוקינג מגיע לישראל כאורח השגרירות הבריטית והאוניברסיטה העברית. במסגרת ביקורו ירצה פרופ' הקוינג הרצאה יחידה בקמפוס האוניבריסיטה העברית בנושא היקום.