מלון ענבל ירושלים ממשיך בסבב המינויים, במטרה לטפח עתודה ניהולית, צעירה ואיכותית למלון.
עודד עמר, בן 33, יליד ירושלים, מונה השבוע למנהל מזון ומשקאות מלון ענבל בירושלים.
למרות גילו הצעיר, עודד הוא בעל וותק וניסיון רב בתעשיית המלונאות בישראל.
בתפקידו הקודם שימש כסגן מנהל מזון ומשקאות של מלון ענבל.
בתפקידיו הקודמים כיהן כמנהל מזון ומשקאות במלון שלום בירושלים, וכמנהל שירות חדרים במלון מצודת דוד.
עודד חי מספר שנים בהולנד, שם התמחה בתחום המסעדנות, וצבר ניסיון רב בקידום ופיתוח טכניקות ייחודיות של שיווק וקידום המכירות.
בתפקידו החדש במלון ענבל מתכוון עודד לשלב טכנולוגיות חדישות. זאת, מבלי להתפשר על טיב המזון ואיכות חומרי הגלם, תוך השמת דגש רב על סוגיות אקולוגיות וסביבתיות.
כמו-כן, עם כניסתו לתפקיד החדש, שם עודד לנגד עיניו את חשיבות הגורם האנושי, עבודת הצוות ושיתוף הפעולה עם שף המלון וצוות המטבח, כל זאת על-מנת להבטיח סטנדרטים גבוהים של היגיינה, וניקיון, יחד עם שילוב האספקטים השונים של איכות המזון במטרה להתאים לציפיות ולשביעות רצון האורחים, וכיאה לרמה של מלון 5 כוכבים דה לוקס.
מלון ענבל ירושלים, מהמלונות המובילים בעיר, ממוקם בסמוך לגן הפעמון אל מול נופיה המרהיבים של העיר העתיקה והרי יהודה. המלון, המדורג 5 כוכבים דה לוקס מציע לאורחיו שפע של שירותים ברמה בינלאומית ויחס אישי. בשל מיקומו המרכזי , בסמוך לכל אתרי התרבות וההיסטוריה כמו גם העיר העתיקה, ורמת השרות הגבוהה שמוענקת ללקוחות, מהווה מלון ענבל אבן שואבת לקהלי תיירים יוקרתיים מחו"ל ומרכז לכנסים בינלאומיים חשובים.
לפני כארבעה חודשים הוכתר מלון ענבל על-ידי עיתון התיירות היוקרתי – Conde Nast traveler, כמלון הרביעי בטיבו בכל המזרח התיכון, ולאחרונה קיבל מלון ענבל תעודת כבוד נוספת, כאשר נבחר על-ידי קבוצתPreferred Hotel Group הידועה והיוקרתית, כמלון הישראלי היחידי המצטרף ל-850 בתי המלון שלהם ב-70 מדינות ברחבי העולם.