סקר שנערך ע"י חברת "עוף טוב" באמצעות מכון ברנדמן בקרב מדגם ארצי של דיאטניות בנושא- מהו הבשר המומלץ ביותר ע"י דיאטניות, קובע:
50% מכלל הדיאטניות- בשר הודו.
24% מכלל הדיאטניות- עוף.
11%- מכלל הדיאטניות- בקר.
15% לא ממליצות על בשר בכלל.
סקר שנערך ע"י חברת "עוף טוב" באמצעות מכון ברנדמן בקרב מדגם ארצי של 100 דיאטניות בנושא- איזה סוגי בשר דיאטניות ממליצות ומהם סוגי הבשר דלי השומן המומלצים ביותר- קובע:
בנושא- איזה בשר הדיאטניות ממליצות מבחינה תזונתית:
50% - ממליצות על בשר הודו.
24%- ממליצות על בשר עוף.
11%- ממליצות על בשר בקר
15% - לא ממליצות בכלל על בשר.
בנושא- מהו הבשר דל השומן המהווה מקור טוב לברזל ול-12B?
46% מהדיאטניות ציינו- בשר הודו.
3%- מהדיאטניות ציינו- בשר עוף.
49% מהדיאטניות ציינו- בשר בקר.
3%- לא ממליצות על בשר בכלל.
50% מהדיאטניות ממליצות על חזה בשר הודו כמנת בשר ההודו המומלצת ביותר, ו-20% ממליצות על כרעיים הודו כמנת בשר הודו המומלצת ביותר.
לשאלה- האם הדיאטניות ממליצות על כריך הודו בתפריט השבועי של ילדים בבי"ס?
83% ציינו שכן, ורק 17% ציינו שלא.