X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות / מבזקים
במסגרת הנוהל, הנוגע לסעיף 46, נקבע בוועדת הכספים כי דחייה של בקשת עמותה מקבלת הקלות תקבע בשל "מחלוקת ציבורית עמוקה", שתדרוש רוב מיוחד של שני שלישים מחברי הוועדה, ששליש מתוכם חברי אופוזיציה, בניגוד לרוב רגיל בלבד הדרוש לדחייה כיום
▪  ▪  ▪
עו"ד שגית אפיק

ועדת הכספים אישרה (יום ד', 22.7.20) נוהל לעניין מנגנון אישור הקלות במס לעמותות. במסגרת הנוהל נקבעו הפרוצדורות השונות במסגרת אישור סעיף 46, להקלות במס לעמותות, ונקבע, כי לבקשת חבר ועדת הכספים, תקיים הוועדה דיון נפרד לעניין עמותה ספציפית, וכי בהמשך לכך, אם יושג רוב של שני שלישים מחברי הוועדה, שמתוכם שליש חברי אופוזיציה, יוכלו חברי הוועדה לדחות בקשת עמותה להקלות, בנימוק ש"מטרותיה של עמותה מסוימת או פעילותה שנויות במחלוקת ציבורית עמוקה באופן כזה שמביא לכך שלדעתם אין זה ראוי לאשר תקצוב עקיף דרך סעיף 46".
יו"ר הוועדה, ח"כ משה גפני, פתח את הדיון: "החוק שמסמיך את ועדת הכספים לדון בעניינן של עמותות אומר שהוועדה צריכה להצביע כדי לאשר את סעיף 46 וסעיף 61. עמותה שרוצה פתור ממס על תרומות, יכול לקבל אותו לגבי 2 הסעיפים. משרד האוצר, שעוסקים בנושא, בודקים קודם כל האם העמותה עומדת בתנאי הסף והקריטריונים המקצועיים, לאחר מכן זה מועבר לאישור ועדת הכספים.
"יש כלל ברור - שאם צריך להצביע, יש לקיים דיון. דיברתי בשלב מסוים עם היועמ"ש מנדלבליט, ושאלתי אם אנחנו יכולים לדחות בקשה של עמותה, והוא אמר לי בוודאי, אתם נבחרי ציבור, אתם יכולים לדחות. יש טענה מנגד במשרד המשפטים, שאנחנו לא יכולים לדחות החלטה של עמותה. אנחנו בסברה שהחוק מסמיך אותנו, אבל שנצטרך להגיע למסקנה שזה באמת מצב חריג, כדי לא לאשר, וכאן החלטנו לקבוע את הנוהל, כדי לאזן בין הדברים".
יועמ"ש ועדת הכספים, שגית אפיק, הסבירה את הנוהל החדש: "מה שבפניכם זה נוהל עבודה שיהיה תקף לכנסת הזו. הוועדה עשתה בעבר נוהל עבודה לסעיף 46, אחרי ועדת פריש, שהיו בה החלטות לעניין ועדת כספים, הוועדה בחרה לעשות נוהל צורך העבודה שלה. הנוהל התעורר כתוצאה משאלה שעלתה על גדר שיקול הדעת של ועדת הכספים, שהיא מקבלת את הרשימה של העמותות מרשות המיסים. במשך השנים הוועדה אישרה את העמותות כפי שהובאו, נשאלו שאלות, ואז התקבלה ההכרעה. לאחר שהוצא הקריטריון של מטרה ציבורית ששנויה במחלוקת עמוקה, שהיה קיים בעבר, שמנו לב שהגיעו לוועדה בקשות של עמותות, שבעבר לא היו מגישות. יכול להיות שזה ללא קשר, אך יש עמותות שהוועדה רוצה לקיים לגביהן דיון נוסף, וכך נולד הנוהל הזה.
"איך הוועדה יכולה להפעיל את הקריטריון הזה, פה המחלוקת בנינו לבין משרד המשפטים. אמרתי שאני מסכימה שסעיף 46 הוא חריג בחקיקה, שהוועדה מאשרת עמותה, עמותה. אך כל עוד הסעיף לא שונה והוועדה עומדת על זכותה לאשר עמותה - עמותה, נוכח החשיבות וכך שמדובר בתקציב עקיף שיוצא מאוצר המדינה כדי לשלם לעמותות האלה.
הנוהל שאושר כולל 3 חלקים: הראשון, ההליך הטכני - איזה פרטים יביא מנהל רשות המיסים בפני הוועדה לגבי כל עמותה. החלק השני, כיצד הוועדה מקיימת את הדיון - ישנו פירוט של שיקול הדעת, כולל שיקולים פיסקליים, וגם את המטרות הציבוריות, האם למדינה יש עניין באותה פעילות של העמותות והאם יש מחלוקת ציבורית עמוקה. החלק השלישי, נוגע לזיהוי של עמותה שהיא במחלקת ציבורית עמוקה, או שנראה לוועדה כי אותה עמותה בעייתית או לא מתאימה - ככל שיבקש חבר ועדה דיון ספציפי לגבי עמותה מסוימת, היא תצא מהרשימה ותעבור לדיון נפרד, בדיון תשמע אותה עמותה, יתקבל ממנה ומרשות המיסים מידע נוסף, כדי שניתן יהיה לקבל החלטה מבוססת.
במהלך הדיון הוסבר, כי בשל הקושי לכמת את ההגדרה מהי מחלוקת ציבורית עמוקה, הוחלט כי אם יש בוועדה שמייצגת את הציבור, רוב של שני שליש, בהם גם יהיו בוודאות חברים מהאופוזיציה, הוועדה מקבל הוכחה לכך שיש, מחלוקת ציבורית עמוקה.
במהלך הדיון עלתה ההצעה כי מתוך השני שליש, יהיו שליש מהאופוזיציה, וזו לבסוף ההצעה שהתקבלה, והוגדרה כחלק מהנוהל. מנגד היו חברי כנסת שסברו כי די ברוב רגיל, וחברי כנסת אחרים שסברו כי יש להגדיל את הרוב ל-75% מחברי הוועדה.
ח"כ עודד פורר: "חשוב לשמור על זה שהוועדה תוכל לקבל החלטה, ההגדרה הזו נכונה למחלוקת ציבורית עמוקה, שהיא בעצמה מכניסה פרמטרים מאוד גמישים. אז אתה אומר אם יש שני שלישים רוב, כנראה שבאמת יש מחלוקת ציבורית עמוקה, לדעתי לא צריך גם שליש מהאופוזיציה. בנוסף, ישנו סעיף לעניין חרם, שנותן לשר האוצר סמכות לפסול את סעיף 46. אני חושב שאותה סמכות, צריכה להיות גם בידי הוועדה. חוק החרם חוקק ומאז 2011 לא נקבעו תקנות והשר לא מפעיל אותו".
לירון נעים, משרד המשפטים: "אנחנו רואים קשיים משפטיים משמעותיים בנוהל, שעלולים אפילו לעלות כדי מניעה משפטית, הקריטריון של מחלוקת ציבורית עמוקה ואחרים עלולים להוביל לפוליטיזציה לגבי עמותות ספציפיות, אני מזכירה שבג"ץ ויפסאנה הורה למדינה לקבוע קריטריונים כדי למנוע הפעלה שרירותית של הסעיף, והקריטריונים האלה עלולים להזמין ואולי להכשיר הפעלה הכשרה שרירותית ומפלה של הסעיף".
"זה מוזר שאני אומרת פוליטיזציה של החלטות שאנחנו יושבים בכנסת, אבל זה כי סעיף 46 הוא חריג, בד"כ הכנסת קובעת נורמות כלליות, היא לא קובעת את עניינו של אדם ספציפי או של תאגיד ספציפי. פה הכנסת דנה בפרטים ספציפיים, לכן החלטה כזו, צריך לקבל אותו באופן שוויוני, באופן שלא יפלה. אישור או אי-אישור בשני שלישים עלול להחריף את הבעיה, זה יכול להראות שהעמותה מייצגת איזה מיעוט, או משהו שעושה כאב בטן".
ח"כ ינון אזולאי: "הבעיה אתכם, שעדיין לא הגדלת לעשות ולהסביר לנו, מה אתם באמת רוצים. תני פתרון".
ח"כ גפני: "להשיג רוב גדול על דברים שנויים במחלוקת צריך מאמצים רבים, להגיע לרוב של שני שליש, זה באמת צריך להיות משהו חריג באופן מוחלט. בסעיף 46 נהגנו תמיד במשורה, ובזהירות מירבית, כמעט אף פעם לא פסלנו עמותה. ממשרד המשפטים הייתי מצפה, שאם את אומרת שזה לא מדד, תגידי את, איך את רוצה למדוד מחלוקת ציבורית עמוקה. או שאת אומרת שאין לנו סמכות".
נעים: "אני לא חולקת על סמכות הוועדה לקבוע לה נוהל, אך הקריטריונים צריכים לעמוד במבחנים משפטיים יש לוועדה סמכות לא לאשר עמותה שאנחנו מביאים בפניה, פתוחה בפני העמותה כל הדרכים המשפטיים, והוועדה תצטרך להגן על החלטתה".
עו"ד עמית משה כהן, עמותת המצפה: "חשוב לציין כי העמותה שאני מייצג הגיעה לפני 4 שנים בפני הוועדה, והיא ממתינה לתשובה בעמדתה. הוועדה מנסה להכין קריטריון שיתאים פרסונלית לפסילת עמותת המצפה".
אפרת לקס, המחלקה המשפטית, רשות המיסים: "אישרנו את עמותת המצפה, בחנו את פעילות העמותה, והגשנו דוח לבג"ץ, הוא הראה שהם עומדים בקריטריונים לאישור סעיף 46. בתחילה היה להם עמוד בעייתי. פעילות של מיסיון בישראל מותרת, אלא אם היא נעשית כלפי קטינים, גילינו שבאתר שבעמותה כלולות כתבות שמיועדות לבני נוער של העמותה, שממליצות להם איך לפעול בבתי הספר. חשבנו שהפנייה לא ראויה ולא נכון שיהיה באתר העמותה. לבקשתנו הם הסירו את הדף מהאתר".
ח"כ עאידה תומא סלימאן: "ההחלטות משליכות לגבי העתיד, ואנחנו רואים לאן אנחנו הולכים מבחינה פוליטית. אנחנו יודעים איזו אופוזיציה יש. לכן אני קוראת לרוב של 75%".
ח"כ גפני: "לכן אנחנו קובעים את הנוהל לכנסת הזו בלבד כרגע".
ח"כ מיקי לוי: "הצעתי כבר לפני שבועיים, שמתוך שני השליש המוצע, ששליש יהיו חברי כנסת מהאופוזיציה, זה יהווה איזון, ולא הרוב ידרוס את המיעוט. זה ראוי, יש כאן חברי כנסת מהאופוזיציה שנמצאים כמעט כל הזמן".
ח"כ היבא יזבק: "אני חושבת שההחלטות לגבי העמותות לא צריכות להתקבל בוועדה בכנסת, אבל םם הדיון מתקיים, אני חושבת שנכון שלא יהיה שני שלישים אלא 75%, אנחנו מדברים על החלטה פוליטית, ולא יודעים מה יהיה הלאה".
ח"כ אופיר כץ: "אני חשבתי שרוב רגיל זה מספיק, בעקבות עמדת הוועדה שצריך לעלות את זה, אני מקבל שני שליש, אך אני לא חושב שצריך לכלול בזה שליש של אופוזיציה".
ח"כ גפני: "אני חושב שצריך ללכת באופן מדוד, ונלך צעד צעד".
לאור הדברים, אישרה הוועדה את הנוהל, עם הוספה כאמור, כי מתוך רוב שני השליש ימנו שליש של חברי אופוזיציה. ההצעה אושרה ברוב של 12 חברי כנסת, 3 נמנעים - חברי הרשימה המשותפת, וללא מתנגדים.
יו"ר הוועדה סיכם את הדיון: "לבקשת החברים הוספנו כי מתוך הרוב הגדול של שני שלישים יהיה גם חובת שליש מהאופוזיציה. לא נשנה את המצב הקיים, במסגרתו כל העמותות למעט בודדות מאושרות, אך אני רוצה לתת לוועדה את האפשרות לפעול במצב בו לדעת כמעט כולם, המדינה עלולה לתקצב עמותה שאינה ראויה לכך. העברנו רוב מאוד מיוחד שיהיה קשה מאוד להשיג, והנוהל נקבע לכנסת הזו, כך שנוכל לבחון את הדברים ולשנותם במידת הצורך".

תאריך:  22/07/2020   |   עודכן:  22/07/2020
+האטרקציות התיירותיות ייפתחו בסופ"ש
12:26 23/07/20  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה

חדרי הכושר ייפתח ביום ראשון אם הממשלה לא תציג מתווה  ▪  יו"ר הוועדה ח"כ שאשא-ביטון: "אני לא מוכנה לפתוח ושאחרי שעתיים יסגרו בצו חדש"  ▪  פרופ' לוין: לא רואים היגיון בהחרגת פעילויות מסוימות בסופי שבוע אבל כן מותר באמצע השבוע"

ועדת הקורונה. החלטות לטובת הענף [צילום: עדינה וולמן דוברות הכנסת]
חדרי הכושר. יפתחו בתחילת השבוע [צילום: המכללה]
+"חדלו משיח בחירות, המדינה אינה בובת סחבות"
10:16 23/07/20  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה

נשיא המדינה מותח ביקורת חריפה על שרי הממשלה שמאיימים בהליכה לבחירות  ▪  "מדינת ישראל אינה בובת סחבות הנשרכת אחריכם, בעודכם מתקוטטים ללא הרף"  ▪  יו"ר הקואליציה: הגיע הזמן לקבל החלטה: העברת תקציב, ממשלה יציבה וקואליציה מתפקדת או ללכת בחירות

נשיא המדינה. עוקב בדאגה רבה [צילום: אוליביה פחיטוסי/פלאש 90]
יו"ר הקואליציה. החיבור לא יוכל להימשך [צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש 90]
+ח"כ כסיף: נתניהו השיג מטרתו ויכול לצאת לבחירות ללא פיקוח הכנסת
00:40 23/07/20  |  איציק וולף

ח"כ עופר כסיף אמר בעקבות אישור חוק ההסמכה כי ראש הממשלה, בנימין נתניהו, השיג את מטרתו. "הוא מחזיק בסמכויות חקיקה ויכול לצאת לבחירות כשליט כל יכול ללא פיקוח הכנסת. ד"ש לרזרבי", אמר תוך שהוא מתייחס לראש הממשלה החילופי, שר הביטחון בני גנץ.

+ח"כ זנדברג: נתניהו הצטרף לשורת מנהיגים מפוקפקים
00:33 23/07/20  |  איציק וולף

יו"ר סיעת מרצ בכנסת, ח"כ תמר זנדברג, הגיבה על אישור חוק הקורונה הגדול בקריאה שנייה ושלישית ואמר כי מדובר בהתעללות בדמוקרטיה. "חוק מסוכן שמצרף את נתניהו לשורה של מנהיגים מפוקפקים שניצלו את מגפת הקורונה במטרתה לצמצם את הדמוקרטיה בארצם״, טענה.

+71% מעולי צרפת בעשור האחרון לא הצליחו לרכוש דירה
00:10 23/07/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

כך עולה ממחקר שנערך עבור ארגון הגג של עולי צרפת, והוצג בוועדת העלייה והקליטה  ▪  יו"ר הוועדה: חובה להאיץ תוספת דיור ציבורי ומתן מענקים ומשכנתאות מוגדלות לעולים  ▪  משרד הקליטה: כיום ממתינים 27 אלף עולים לדיור ציבורי, מתוכם 22 אלף קשישים, ואנו פועלים לרכישת כאלפיים דירות חדשות

עולים חדשים מצרפת [צילום: פלאש 90]
+משרד החינוך לא שמע על דואר אלקטרוני
23:42 22/07/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

דורש מעולים המבקשים הכרה בתארים אקדמיים - להגיש מסמכים ביד ולא באופן מקוון  ▪  בנוסף, מסרב להכיר בתארים מאוניברסיטאות מובילות בעולם  ▪  יו"ר ועדת הקליטה: ישראל, הזקוקה לרופאים ומהנדסים, צריכה להקל ולא להקשות על העולים החדשים בהכרה בתארים שלמדו בחו"ל. בעשור האחרון עלו 3,658 רופאים

טפסים על גבי טפסים
+חוק הקורונה הגדול אושר סופית
22:12 22/07/20  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה

ועדת הכנסת קצבה שלוש שעות להנמקת ההסתייגויות לחוק הסמכויות שצפוי להיות מאושר בקריאה שנייה ושלישית  ▪  מפלגת יש עתיד: כשיאושר חוק הסמכויות יהפכו הכנסת וקולם של האזרחים לבלתי משפיעים, הממשלה שנכשלה בניהול המשבר תמשיך לנהל את ההגבלות ללא פיקוח של הכנסת

שלוש שעות להנמקת הסתייגויות [צילום: דוברות הכנסת, עדינה ולמן]
לפיד. ממחר - הכנסת חסרת השפעה [צילום: דוברות הכנסת, עמוס בן גרשום]
+הערכות: נתניהו החליט - בחירות בנובמבר
20:34 22/07/20  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה

גורמים במערכת הפוליטית מעריכים שראש הממשלה כבר החליט שלא להעביר את תקציב המדינה עד לסוף אוגוסט, באופן שיגרום לפיזור הכנסת ולבחירות ב-18 בנובמבר

נתניהו. יתמקד במערכת המשפט [צילום: אוליביה פיטוסי/פלאש 90]
בדרך לבחירות רביעיות? [צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
 
תגיות מי ומי בפרשה
 אבי דיכטר / Avi Dicter  אבי ניסנקורן / Avi Nisankorn  אוסאמה סעדי / Osama Saadi  אופיר אקוניס / Ofir Akunis  אופיר כץ / Ofir  Katz  אורי מקלב / Uri Maklev  אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso  אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen  אורלי לוי-אבקסיס / Orly Levi-Abekasis  אורנה ברביבאי / Orna  Barbivai  איילת שקד / Ayelet Shaked  אימאן ח'טיב יאסין / Iman  Khatib Yassin  איתן גינזבורג / Eitan  Ginzburg  אלון שוסטר / Schuster Alon  אלי כהן / Eli Cohen  אמיר אוחנה / Amir Ohana  אסף זמיר / Asaf Zamir  אריה מכלוף דרעי / Aryeh  Machluf Deri  בועז טופורובסקי / Boaz  Toporovsky  בני גנץ / Benny  Gantz  בנימין נתניהו / Benjamin  Netanyahu  גבי אשכנזי / Gavriel  Ashkenazi  גדי דסטה יברקן / Gadi Desta  Yivarken  גדעון משה סער / Gideon  Sa'ar  גילה גמליאל / Gila  Gamliel  גלעד מנשה ארדן / Gilad  Erdan  דוד אמסלם / David Amsalem  דוד  ביטן / David Bitan  ווליד טאהא / Waleed Taha  ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak  זאב אלקין / Ze'ev Elkin  חיים כץ / Haim Katz  טור פז משה  יאיר לפיד / Yair  Lapid  יואב גלנט / Yoav Galant  יואב סגלוביץ' / Yoav Segalovich  יואב קיש / Yoav Kish  יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein  יוראי להב הרצנו / Yorai  Lahav-Hertzano  יזהר שי / izhar  shay  יעקב ליצמן / Yaakov Litzman  יפעת שאשא-ביטון / Yifat  Shasha-Biton  ישראל אייכלר / Yisrael  Eichler  ישראל כץ / Israel  Katz  מאי גולן / May  Golan  מאיר כהן / Meir  Cohen  מאיר פרוש / Meir Porush  מיכאל  מלכיאלי / Michael Malkieli  מיכאל מרדכי ביטון / Michael  Biton  מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton  מירב כהן / Meirav  Cohen  מירי  רגב / Miri Regev  מכלוף מיקי זוהר / Miki Zohar  מרב מיכאלי / Merav  Michaeli  משה ארבל / Moshe Arbel  משה גפני / Moshe Gafni  משולם נהרי / Meshulam Nahari  מתן כהנא / Matan  Kahana  ניסים ואטורי  נפתלי בנט / Naftali  Bennett  סעיד  אלחרומי / Said Elharumi  עודד פורר / Oded Forer  עודה איימן / Ayman  Odeh  עומר ינקלביץ'  עופר כסיף / Ofer  Cassif  עמיר ארמונד פרץ / Amir  Peretz  צחי הנגבי / Tzachi  Hanegbi  ציפי חוטובלי / Tzipi  Hotovely  קארין אלהרר / Karin  Elharar  רות וסרמן לנדה / Ruth Wasserman Lande  רם בן ברק / Ram  Ben Barak  רפי פרץ / Rafi  Peretz  שלמה קרעי / Shlomo  Karhi  שרן השכל / Sharren Haskel
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
נוהל חדש לאישור הקלות מס לעמותות במחלוקת
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות כנסת 23
איציק וולף
ועדת הכנסת קצבה שלוש שעות להנמקת ההסתייגויות לחוק הסמכויות שצפוי להיות מאושר בקריאה שנייה ושלישית    מפלגת יש עתיד: כשיאושר חוק הסמכויות יהפכו הכנסת וקולם של האזרחים לבלתי משפיעים, הממשלה שנכשלה בניהול המשבר תמשיך לנהל את ההגבלות ללא פיקוח של הכנסת
איציק וולף
גורמים במערכת הפוליטית מעריכים שראש הממשלה כבר החליט שלא להעביר את תקציב המדינה עד לסוף אוגוסט, באופן שיגרום לפיזור הכנסת ולבחירות ב-18 בנובמבר
איתמר לוין
גרוסקופף: העותר רוצה שנאמץ את דוקטרינת "התיקון החוקתי הלא-חוקתי", אך לא הציב תשתית מינימלית לדיון בשאלה זו; הוא גם לא הסביר מדוע החוק הנורבגי מצדיק התערבות כה חריגה בחקיקת חוקי יסוד
עידן יוסף
נמשכת הסערה בעקבות הצבעתה של כחול לבן בעד החוק שיאסור טיפולי המרה    ניסנקורן לאמסלם: נתניהו ידע בבוקר שנצביע בעד    בליכוד וביהדות התורה מתכוונים להעלות במליאה את פסקת ההתגברות כדי לנקום בכחול לבן    בכיר בכחול לבן: ההצבעה היום - מחאה על תמיכת הליכוד בחקירה לשופטי העליון    בכיר בליכוד: "נתניהו לא חייב לפנות את תפקיד רה"מ אם הממשלה תיפול"
עידן יוסף
יו"ר ועדת הכלכלה מרגי: מי שמעז לומר שהפתרון לאבטלה זה הורדת שכר המינימום - הוא אטום    שר הכלכלה פרץ: צריך להשביח את כוח העבודה ולהעלות שכר
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il