X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות / מבזקים
דיון סוער בוועדת הכספים [צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת]
דיון סוער בנושא מימון מעון רה"מ: "מצאתי בית לשיפוץ אבל הרוס"
ועדת הכספים דנה בבקשה לשינוי נהלי מימון מעונות ראש הממשלה הדיון בוועדה הפך סוער תוך הטחת האשמות הדדיות וחברי כנסת הורחקו היו"ר גפני הודיע על הפסקה: "נודיע על המשך הישיבה וההצבעה, יכול להיות שבהמשך היום"

ועדת הכספים בראשות ח"כ משה גפני דנה (יום ד', 22.2.23) דנה בבקשה לאפשר לרה"מ נתניהו להשתמש במעונו הפרטי בירושלים כמעון חלופי למעון הרשמי. בהתאם לכך, על-פי הבקשה, המדינה תישא בכל ההוצאות הנדרשות לתפעול ולתחזוקה של המעון הרשמי וכן בהוצאות אירוח. לפי בקשת נתניהו, המדינה תישא גם בכל הוצאות הבית הפרטי בקיסריה.
מנכ"ל משרד רה"מ, יוסי שלי אמר בדיון: "החלטת שכר שרים מזה שנים, קובעת שהמדינה תעמיד לרה"מ מעון רשמי, ושהוצאות המעון שמחוץ לירושלים ימומנו על-ידי המדינה. שנכנסתי לתפקידי בינואר, מצאתי בית לשיפוץ אבל שהוא הרוס, זה לא שיפוץ קלאסי, אין כלום, רק מעטפת, בית לשימור. עברה שנה וחצי מאז שהשלטון התחלף, ראינו לפי עצת היועצים שנדרשות לפחות עוד שנתיים לשיפוץ. לרה"מ הוצעו מספר חלופות, והוא בחר להתגורר במעונו הפרטי כמעונו הרשמי. המודל הקודם היה המודל של בנט, הגענו למצב שיש חוק שמדבר על הבית בבלפור שמדבר על נהלים, ויש מצב של בן כלאיים. הגעתי למצב שנוצר אי-בהירות מוחלטת, איך מטפלים בזה. אני מיוזמתי הבאתי את זה לכאן כדי ליישר את זה. אחרי שנאשר, אם נאשר, זה כפוף לנהלים, מה שלא היה, אם רה"מ לא היה בוחר בחלופה הזו, הוא היה בוחר במעון אחר, זה לא היה עולה פחות. ביקשנו שמעונו הפרטי יהיה מעון רשמי כפי שאמרתי, ביקשנו תיקון עד 2026, כי הנחת העבודה שעד אז יהיה מעון חדש, ונחזור לנוהל הרגיל. זה נכס דו-שימושי, לכן הגדרנו שנושאים שקשורים להשבחה לא יכללו בחשבון. זה יכול גם להסתיים תוך שנתיים. הדברים האלה קבועים כבר בחוק הקיים".
במהלך דבריו חברי האופוזיציה מחו על הבקשה וצעקו לעברו: "זה מה שדחוף עכשיו עם יוקר המחיה?", "היה לזה תקדים בכלל?". ח"כ מיכל שיר אמרה כי "כשזה נוגע לכסף של ביבי הם רצים כמו עכברים, איפה הם היו כשהיה מדובר בכסף של האזרחים?". ח"כ ולדימיר בליאק: "אתם מושחתים". יו"ר הוועדה הוציא חלק מחברי הכנסת לאחר שקרא להם להפסיק עם קריאות ביניים.
דרורית שטיינמץ, משרד רה"מ: "בסעיף א1, ההצעה לאישור ועדת הכספים בעצם מדברת על כך שיאופשר לרה"מ להשתמש במעונו הפרטי כמוענו הרשמי. מכיוון שאי אפשר להשתמש בבלפור, ואין כולם בפנים, הליך השיפוץ ייקח תקופה די ארוכה, לערך שנתיים, עד שנמגן אותו ונתאים את כל הצרכים.
עוד הוסיפה: "סעיף א1 מדבר על כך שאוצר המדינה יישא בהוצאות המעון הרשמי בירושלים ומחוצה לה, מחוצה לה קרי מעון נוסף. החלטת ועדת שרים מ-1982 כבר קובעת שאוצר המדינה יממן מעון בירושלים ומעון מחוצה לה, הבקשה שהמעון החלופי לבלפור יהיה מעונו הפרטי. אין הכוונה בשיפוצים מסיבים, אנחנו לא הולכים לעלות ולהשביח את הנכס, אין הכוונה לבניה מסיבית או הוספת קומות".
צחי ברוורמן, ראש סגל רה"מ: "לפי ההחלטה המקורית מ-1982 רה"מ זכאי למעון רשמי בירושלים, ותחזוקה של מעון פרטי מחוץ לירושלים. בניגוד לנאמר, לא מדובר על שיפוץ הבתים, לא הולכים לשפץ לא במעון הפרטי בקיסריה ולא בעזה, כל ההחלטה מדברת על אחזקה שוטפת, המנכ"ל יחליט אם צריך לנקות פעם בשבוע שעתיים או 4 שעות".
נציגי משרד רה"מ הסבירו כי ההחלטה קובעת כי מעונו הפרטי של רה"מ ישמש מעון חלופי לבלפור, וכי לפני כן, קביעת מעונו של רה"מ לשעבר בנט כמעון רשמי נעשתה ללא החלטה רשמית.
לשאלת ח"כ ולדימיר בליאק לעניין עלות התחזוקה השיב מנכ"ל המשרד כי "כרגע אין מספר אצבע לעלות, אבל זה יהיה הרבה יותר נמוך מחלופות אחרות".
ח"כ ניסים ואטורי: "הנושא בא לדיון, זו הדמוקרטיה, שבנט קיבל כסף על שטויות, וקיבל 45 מיליון שקלים, שפכו שרירותית כספים בלי לדבר".
ח"כ אופיר כץ הקריא מכתב ששלח ליו"ר ועדת הכספים הקודם, אלכס קושניר, לקיים דיון בהוצאות רה"מ לשעבר, בנט, וכן בקשות שהעלה במהלך מספר דיונים של הוועדה לקיים דיון זה: "אתם מדברים איתנו על שקיפות? זו שקיפות. עד היום אנחנו לא יודעים מי נתן את ההוראה. בא מנכ"ל אחראי להסדיר את ההצעות, ויש לכם תלונות. אתם עברתם על החוק ולא הבאתם את זה לכאן".
ח"כ אלי דלל: "אנחנו מהווים דוגמה רעה לאזרחי ישראל ולנוער. בפעם הקודמת לא הובא לפה הנושא של שיפוצים בבית רה"מ, בוצעו שיפוצים ובנייה ללא היתר, ולא כחוק, זה לא הובא אפילו לדיון".
עוד שאלו חברי האופוזיציה האם היה מצב בו שני מעונות השייכים לרה"מ מכהן היו בשיפוצים, ונענו שלא. חברי האופוזיציה קראו לאפשר דיון בו ישאלו כלל השאלות לגבי כלל הסעיפים, ומנגד חברי הקואליציה השיבו להם כי הם מבקשים למסמס את הדיון ולא לקיים דיון ענייני.
יו"ר ועדת הכספים, ח"כ משה גפני, אמר בתום הדיון: אני עושה הפסקה. נודיע על המשך הישיבה וההצבעה, יכול להיות שבהמשך היום. לא אאפשר יותר את הפסטיבל הזה, מי שירצה לשאול שאלה ישאל שאלה, נקריא את הסעיפים ונצביע עליהם".

תאריך:  22/02/2023   |   עודכן:  22/02/2023
+בטרומית: מתעלל בחסר ישע לא יועסק בתחום החינוך והטיפול
18:54 22/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת החוק למניעת העסקה בתחום החינוך והטיפול של אדם שהורשע או שמואשם בתקיפה או בהתעללות בחסר ישע, התשפ"ג-2022 של חבר הכנסת רון כץ. בהצעה תמכו 27 חברי כנסת, ללא מתנגדים או נמנעים, והיא תועבר לוועדת הכנסת אשר תקבע באיזו ועדה תידון ההצעה.
מוצע בה לקבוע שמעסיק לא יקבל לעבודה במוסד, כהגדרתו בהצעת החוק, בגיר שהורשע בעבירות תקיפה או התעללות המנויות בהצעת החוק כלפי ילד, שאותה ביצע בהיותו בגיר, וכן לא יעסיק מי שתלוי ועומד נגדו כתב אישום בעבירה כאמור.

+בטרומית: רשם הוצל"פ לא יטיל צו איסור יציאה מהארץ בגין חוב נמוך
18:52 22/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק ההוצאה לפועל (תיקון - ביטול האפשרות לצוות על עיכוב יציאה מהארץ בגין חוב כספי נמוך), התשפ"ג-2023 של חבר הכנסת אחמד טיבי, אליה הוצמדה הצעה דומה של חבר הכנסת ישראל אייכלר. בהצעה תמכו 24 חברי כנסת, ללא מתנגדים, והיא תועבר לוועדת הכנסת שתכריע באיזו ועדה תידון ההצעה.
מוצע בה להגביל את האפשרות להטיל צו איסור יציאה מהארץ על חייב, כך שרשם ההוצאה לפועל לא יהיה רשאי להטיל צו כזה, אלא במקרים שקרן החוב בשיעור של 50,000 שקלים חדשים ומעלה, למעט במקרים שמדובר בחוב מזונות.

+בטרומית: קרקע ללא תמורה לחיילים משוחררים באזורי עדיפות לאומית
18:51 22/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק רשות מקרקעי ישראל (תיקון - הקצאת קרקעות בנגב ובגליל לחיילים משוחררים), התשפ"ג-2022 של חבר הכנסת ניסים ואטורי, אליה הוצמדה הצעה דומה של חבר הכנסת אלי דלל. בהצעה תמכו 31 חברי כנסת אל מול 6 מתנגדים, והיא תועבר לדיון בוועדת הפנים והגנת הסביבה.
מוצע בה לקבוע כי רשות מקרקעי ישראל תקצה קרקע ללא תמורה לחיילים משוחררים לשם בניית בתי מגורים באזורי עדיפות לאומית.

+תקרית אלמוג כהן: יו"ר הכנסת אוסר פייסבוק לייב
18:41 22/02/23  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

במכתב הבהרה לכלל חברי הכנסת כתב אוחנה כי חל איסור על צילום סרטונים או משדרים חיים לרשתות החברתיות ממליאת הכנסת  ▪  חברי כנסת המעוניינים לקבל סרטונים מהמתרחש במליאה יכולים לפנות לערוץ כנסת בבקשה לקבל תיעוד מסוג זה

ח"כ אלמוג כהן היום במליאה [צילום: יונתן זינדל/פלאש 90]
+רוטמן הניח חלופה אפשרית למודל ביקורת שיפוטית רכה
18:05 22/02/23  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

על-פי המוצע בית המשפט לא מבטל את החוק אבל מביע את עמדתו והכנסת תחליט  ▪  "מבין את החששות מתרחיש קיצון ולכן נשק יום הדין יהיה פסילה אמיתית"  ▪  סגלוביץ': "רק בזכות פסילה כלשהי נמנע מצב בו המדינה תעמוד בפני טריבונל בינלאומי"

[צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
+בטרומית: הסדרת הקמה של מבני מגורים ומבנים חקלאיים בתוך שטחי מרעה
17:45 22/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת החוק להסדרת המגורים בשטחי מרעה, התשפ"ג-2022 של חבר הכנסת שמחה רוטמן וקבוצת חברי כנסת. בהצעה תמכו 37 חברי כנסת אל מול 6 מתנגדים, והיא תועבר לדיון בוועדת הפנים והגנת הסביבה.
מוצע בה להסדיר הקמת מבני מגורים ומבנים חקלאיים בשטחי מרעה. בנוסף, מוצע שרשות המרעה במשרד החקלאות ופיתוח הכפר, באישור ועדה מקומית לתכנון ולבניה, תאשר הקמת מבנים כאמור, ויינתן היתר למבנה מגורים קיים שבו מתגוררת משפחתו של רועה, שהוקם עד יום 1 בינואר 2021, כפוף לעמידתו בתנאים לפי החוק המוצע.

+בטרומית: אסיר ביטחוני לא יהיה זכאי למימון טיפול רפואי לשיפור איכות חיים
17:29 22/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת החוק לתיקון פקודת בתי הסוהר (שלילת זכאות למימון שירותי בריאות משפרי איכות חיים לאסיר ביטחוני), התשפ"ג-2022 של חבר הכנסת צביקה פוגל, אליה הוצמדה הצעה דומה של חברת הכנסת שרן השכל. בהצעה תמכו 42 חברי כנסת אל מול 7 מתנגדים, והיא תועבר לדיון בוועדה לביטחון לאומי של הכנסת.
מוצע בה לקבוע כי אסיר ביטחוני לא יהיה זכאי למימון המדינה לטיפול רפואי שמטרתו שיפור איכות חיים, לרבות טיפולים קוסמטיים ותרופות שאינן כלולות בסל הבריאות. עם זאת, השר לביטחון הפנים, בהתייעצות עם שר הביטחון, יהיה רשאי להתיר מימון עבור טיפול כאמור במקרים חריגים ומטעמים מיוחדים, והוא ידווח על היתרים אלו אחת לשנה לוועדה לביטחון לאומי.

+בטרומית: אושרה הצעת החוק המכונה "חוק דרעי 2"
17:09 22/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק-יסוד: הממשלה (תיקון - ביקורת שיפוטית לעניין כשירות במינוי (של חבר הכנסת אופיר כץ וקבוצת חברי הכנסת. בהצעה תמכו 62 חברי כנסת אל מול 53 מתנגדים, והיא תועבר לוועדת הכנסת שתקבע איזו ועדה תדון בהצעה.
מוצע בה לתקן את חוק-יסוד: הממשלה, כך שיובהר כי בית המשפט, לרבות בית המשפט העליון בשבתו כבית משפט גבוה לצדק, לא מוסמך לקיים ביקורת שיפוטית על מינויים של שרים וזהותם, מכל עילה שהיא, למעט לעניין תנאי הכשירות שקבע המכונן.
ח"כ אופיר כץ הציג את הצעתו: "כל שר בישראל ממונה על-ידי ראש הממשלה והממשלה בסיומו של משא-ומתן קואליציוני ולאחר מכן מאושר על-ידי הכנסת. המחוקק קבע מהם תנאי הכשירות של שר. המחוקק היה ברור באשר לשאלה כיצד שר מתמנה, אילו גורמים מפסיקים כהונת שר, ולמי נתון שיקול הדעת בעניינים אלו. אולם, נוצר מצב עם השנים בו הוחלף שיקול דעת ראש הממשלה והכנסת בשיקול דעת שופטי בית המשפט העליון.
הצעת חוק זו מבקשת להחזיר את סדרי ההתנהלות התקינים בעניין מינוי שרים. כל מינוי שר נתון לביקורת הכנסת שכן כדי להוציא את המינוי לפועל נדרש אישור הכנסת. הנחת הבסיס היא שהכנסת מייצגת את רצון העם הריבון והכנסת היא זו שמאשרת את הרכב הממשלה. מדובר בתיקון שמייצר את ההבחנה הנכונה ולא מאפשר כניסה של בית המשפט לשדה הפוליטי".
בשם הממשלה השיב שר המשפטים, ח"כ יריב לוין: "יש דברים שאינם שפיטים. הגישה לפיה הכל שפיט לא מוקבלת עליי, אני חושב שאסור לקבל אותה והיא בהרבה מובנים היפוכה של הדמוקרטיה. ההנחה היסודית בדמוקרטיה היא שהכרעות מתקבלות על-ידי העם בתהליך של בחירת נציגי הכנסת, הקמת ממשלה ובחירת בעלי תפקידים שנעשים ע"י הכנסת מכוח המנדט שקיבלו חבריה מהציבור.
"הנחה זו אינה יכולה לעלות בקנה אחד עם גישה שאומצה בבית המשפט העליון שהולכת ומתרחבת לפיה זכות המילה האחרונה אינה בבניין הזה אלא בבניין הסמוך של ביהמ"ש העליון. אנו רואים התערבות הולכת וגדלה בהחלטות של הכנסת על מינוי שרים ואישי ציבור בדרך של יצירת הלכות חדשות. יש להשיב את הדברים למקומם כפי שהיו בעבר וכפי שקיים ברוב המוחלט של מדינות המערב ולפיהן הנושא של בחירת שרים אינו נתון לביקורת שיפוטית".
ח"כ גדעון סער התנגד: "מטרת החוק הזה היא ליצור שטח הפקר בתחום המינויים. תכליתו היא לומר שבתחום הזה אין שלטון חוק ואין ביקורת שיפוטית. לפי ההצעה גם אם הממשלה פעלה בחוסר סמכות ומשיקולים זרים - בית המשפט לא יוכל להתערב. החוק נועד לקבוע כללים ואילו אתם מבקשים לקבוע שלממשלה לא יהיו כללים. הצעת החוק היא דוגמה לשימוש לרעה בסמכות הרשות המכוננת. זה שימוש נפשע בסמכות כה חשובה כדי לפתור בעיה אישית של אדם מסוים שבית המשפט קבע שאינו יכול לשמש כשר".

+בטרומית: בתי דין רבניים יהיו בעלי סמכות בוררות בעניין אזרחי
16:19 22/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק שיפוט בתי דין דתיים (בוררות), התשפ"ג-2023 של חברי הכנסת משה גפני, יעקב אשר וינון אזולאי, אליה הוצמדה הצעה דומה של חבר הכנסת ישראל אייכלר. בהצעה תמכו 58 חברי כנסת אל מול 43 מתנגדים, והיא תועבר לדיון בוועדת הכנסת שתקבע איזו ועדה תדון בה לקראת הקריאה הראשונה.
מוצע בה לקבוע שלבתי הדין הרבניים תהיה סמכות בוררות בעניין אזרחי היכול לשמש נושא להסכם אם הצדדים הנוגעים בדבר הביעו את הסכמתם לכך. כחלק מהפעלת הסמכות רשאי בית הדין לדון ולפסוק לפי דין תורה.

+בטרומית: חוק חמץ במוסדות רפואים אושר לקול מחאות האופוזיציה
16:13 22/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק זכויות החולה (תיקון - הכנסת מזון למוסדות רפואיים בחג הפסח), התשפ"ג-2023 של חברי הכנסת משה גפני, יעקב אשר ויצחק פינדרוס, אליה הוצמדו הצעות דומות של חברי הכנסת יוסף טייב, אוריאל בוסו, ינון אזולאי וישראל אייכלר. בהצעה תמכו 60 חברי כנסת אל מול 49 מתנגדים, והיא תועבר לדיון בוועדת הכנסת שתכריע איזו ועדה תדון בה.
מוצע בה לקבוע כי בתקופת חג הפסח לא יוכנס ולא יוחזק במוסד רפואי (למעט מוסד רפואי שלא מציג את עצמו ככשר) חמץ או כל מזון אחר אלא לפי הוראות מועצות הרבנות הראשית. מוצע לקבוע כי מנהל המוסד רשאי להסמיך עובד למניעת הכנסה או החזקה של מזון כאמור.
במהלך הדיון התפתחה מהומה במליאה, וחברי האופוזיציה קראו "בושה", גם בזמן ההצבעות. ח"כ דודי אמסלם שנשא דברים מעל הדוכן, הגיב לקריאות ואמר: "אתם יכולים להתפוצץ ולצרוח - כל עוד עם ישראל לא מחובר למסורת זו שאלה של זמן עד שהמדינה לא תתקיים. אתם בושה לעם ישראל".

+בטרומית: תוקם רשות לאומית למאבק בעוני
13:37 22/02/23  |  מירב ארד

בהצבעה טרומית בכנסת עברה הצעת חוק להקמת הרשות הלאומית למאבק בעוני. המטרה המרכזית של הקמת הרשות היא לצמצם את ממדי העוני בישראל ולהאבק בו. בין היתר על-ידי תיאום בין משרדי הממשלה השונים, לקיים הסברה, לקדם בקיאות בציבור בתכנון הכלכלי, לקיים מעקב ובקרה לגבי פעילות הממשלה בנושא ועוד. ח"כ עאידה תומא סלימאן: "העוני הוא תוצר של מדיניות כלכלית דורסנית, לאורך שנים אני נאבקת בנושא ואני מקווה שסוף-סוף המדינה תקח אחריות. הגיע הזמן שמיגור תופעת העוני יהפוך למדיניות".

+ביטן: להתחיל ביישום רפורמת רגב, ולמצוא תקציב בהמשך
10:38 22/02/23  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

יו"ר ועדת הכלכלה דורש לזמן לשבוע הבא את שרי האוצר והתחבורה או את מנכ"לי משרדיהם לאחר שבדיון היום התברר שרפורמת ההנחות בתחבורה הציבורית אינה מתוקצבת  ▪  קיבל את עמדת הממשלה שלא לתת הנחות לשכונות עניות בערים מבוססות ולישובים כפריים מוחלשים במועצות בדירוג גבוה

רגב מציגה את הרפורמה [צילום: מירי שמעונוביץ/לע"מ]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
 
תגיות מי ומי בפרשה
 אבי דיכטר / Avi Dicter  אברהם בניהו בצלאל / Avraham Benayahu  Bezalel  אוהד טל  אופיר כץ / Ofir  Katz  אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso  אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen  אורנה ברביבאי / Orna  Barbivai  אושר שקלים / Osher  Shekalim  אימאן ח'טיב יאסין / Iman  Khatib Yassin  איתמר בן-גביר / Itamar  Ben Gvir  אליהו דלל / Eli Dallal  אליהו רביבו / Revivo Eliyahu  אלכס קושניר / Alex Kushnir  אלמוג כהן / Almog  Cohen  ארז מלול / Erez  Malul  אריה מכלוף דרעי / Aryeh  Machluf Deri  בועז ביסמוט / Boaz  Bismuth  בועז טופורובסקי / Boaz  Toporovsky  בני גנץ / Benny  Gantz  גד איזנקוט / Gadi  Eisenkot  גילה גמליאל / Gila  Gamliel  גלית דיסטל אטבריאן / Galit  Distal Atbaryan  גלעד קריב / Gilad Kariv  דבורה ביטון / Dvora  Biton  דוד  ביטן / David Bitan  דן אילוז / DAN Iluz  דני בן יוסף דנון / Dani Danon  ואליד אל הושלה / Waleed  El Hawashla  ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak  זאב אלקין / Ze'ev Elkin  חמד עמאר / Hamad Amar  חנוך דב מילביצקי / Hanoch Dov Milwidsky  טלי גוטליב / Tali  Gottlieb  יאיר לפיד / Yair  Lapid  יואב גלנט / Yoav Galant  יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein  יונתן משריקי / Yonatan Mishraki  יוסי שלי  יוסף עטאונה / Youssef  Atauna  יוקר המחיה  יוראי להב הרצנו / Yorai  Lahav-Hertzano  ינון אזולאי / Yinon  Azoulay  יסמין פרידמן / Yasmin Fridman  יעקב אשר / Yakov  Asher  יצחק קרויזר / Kroizer Yitzhak  יצחק שמעון סרלאוף  ירון לוי / Yaron Levi  ישראל אייכלר / Yisrael  Eichler  ישראל כץ / Israel  Katz  לימור סון הר-מלך / Limor  Son Har-Melech  מאי גולן / May  Golan  מאיר כהן / Meir  Cohen  מטי צרפתי הרכבי / Matti  Sarfati Harkavi  מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton  מירב בן-ארי / Meirav  Ben-Ari  מירב כהן / Meirav  Cohen  מנסור עבאס / Mansour Abbas  משה אבוטבול / Moshe Abutbul  משה ארבל / Moshe Arbel  משה גפני / Moshe Gafni  משה רוט / Moshe  Roth  מתן כהנא / Matan  Kahana  נאור שירי  ניסים ואטורי  ניר ברקת / Nir  Barkat  סימון  מושיאשוילי / Simon  Moshiashvili  סימון דוידסון / Simon Davidson  עודד פורר / Oded Forer  עופר כסיף / Ofer  Cassif  עמית הלוי / Amit  Halevi  צבי ידידיה  סוכות / Tzvi Yedidia  Sukkot  צביקה פוגל / Tzvika  Foghel  צגה צנגש  מלקו / Tsega  Melaku  קארין אלהרר / Karin  Elharar  רון כץ / Ron Katz  רם בן ברק / Ram  Ben Barak  שלום דנינו / Shalom  Danino  שלי טל מירון / Shelly Tal Meron  שלמה קרעי / Shlomo  Karhi  שרון ניר / Sharon Nir  שרן השכל / Sharren Haskel
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
דיון סוער בנושא מימון מעון רה"מ: "מצאתי בית לשיפוץ אבל הרוס"
תגובות  [ 1 ] מוצגות  [ 1 ]  כתוב תגובה 
1
מדוע?
מ. עמיר  |  23/02/23 05:18
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות כנסת 25
עידן יוסף
יו"ר ועדת הכלכלה דורש לזמן לשבוע הבא את שרי האוצר והתחבורה או את מנכ"לי משרדיהם לאחר שבדיון היום התברר שרפורמת ההנחות בתחבורה הציבורית אינה מתוקצבת    קיבל את עמדת הממשלה שלא לתת הנחות לשכונות עניות בערים מבוססות ולישובים כפריים מוחלשים במועצות בדירוג גבוה
עידן יוסף
שיעור האובדנות בקרב בני 75 ומעלה בשנים 2019-2017 היה 21.1 ל-100 אלף נפש לעומת 10.5 ל-100 אלף בכלל האוכלוסייה    יו"ר ועדת העבודה: נפעל להארכת השהות במעוניות ולהמשך פעילותם של מרכזי הסיוע למשפחות שכולות
מירב ארד
מדובר באישור נוסף לחוק שכבר אושר אשתקד בוועדה, אך בשל התפזרות הכנסת לא הסתיים הליך אישורו במליאת הכנסת    יו"ר הוועדה גפני: "תקופה עם חשיבות עליונה לחיזוק המבנים"
מירב ארד
בשנת 2020 היו בישראל 437 התאבדויות. זו עלייה לעומת 428 מקרים ב-2019, וירידה לעומת 449 מקרים ב-2018    סגנית שר האוצר: התוכנית למניעת אובדנות פועלת היום ב-155 רשויות מתוך 255 והשאיפה היא להגיע עד 2025 לכל הרשויות בארץ
מירב ארד
לנוכח הדברים דרש היו"ר ביטן שהוראת השעה העוסקת באיסור פגיעה ביבוא מקביל או ביבוא אישי תהפוך להוראת קבע - וההצבעה על התיקונים שביקש תתקיים בשבוע הבא    ברקת: ההצעה נועדה לתת שיניים לטפל במי שפוגע בתחרות
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il