תחרות מתכוני פסטה איטלקית בחסות חברת 'לה מוליזנה' ובשיפוטו של השף האיטלקי הנודע ניקולא ויזרי תיערך לראשונה בישראל
בשלנים וחובבי בישול מוזמנים לקחת חלק בתחרות מתכוני הפסטה האיטלקית, שתיערך לראשונה בישראל, במלאת 100 שנה ל"לה מוליזנה" יצרנית הפסטה האיכותית, המובילה באיטליה.
מחברת 'טומין ת.ג.ע. בע"מ' יבואנית הפסטה נמסר כי הזוכה בתחרות יזכה לאירוח זוגי וביקור במפעל 'לה מוליזנה' כולל טיסה. הפרס השני הוא קורס בישול ב"בישולים" ביה"ס הגבוה לקולינריה והפרס השלישי הוא סל מוצרי מזון גורמה משמעותי.
כל המתכונים ותמונותיהם יועלו ע"י המשתתפים לאתר "בייגלה" ויזכו ל"לייקים" של הגולשים בתוספת חוות דעת של שופטי התחרות. 12 המתכונים שיזכו בשקלול מספר ה'לייקים' הגבוה ביותר וחוות דעת השופטים יעלו לגמר הגדול שייערך בבית הספר "בישולים", שם 12 ה'פיינליסטים' יבשלו את המתכון שלהם ושלושת הזוכים במקומות הראשונים יקבלו את הפרסים על הבמה המרכזית בתערוכת 'מבשלים' ביום רביעי 23.5.2012.
התחרות הנערכת בשיתוף עם אתר הקולינריה "בייגלה" ובית ספר "בישולים" ניפתחה ב-29.4.2012 ולמשתתפים תהייה הזדמנות להעלות את המתכונים עד ל-18.5.2012. בחבר השופטים יכהנו השף הראשי של "לה מוליזנה" ניקולא ויזרי אשר מקדם, מציג ומלמד שימושים חדשים ומקוריים בפסטה ושילובה בקולינריה גבוהה (ניקולה ויזרי Nicola Vizzari הוא חבר בכיר בנבחרת השפים הלאומית של איטליה והמאמן של הנבחרת הצעירה), השף מנה שטרום המזוהה עם המטבח האיטלקי בישראל, גברת מריה די פאביו – מנהלת היצוא של לה מוליזנה , מאיר דנון השף של "בישולים" ושלומי סלומון השף של אמורה מיו.