ארוחות הבראנץ', המשלבות יחד את הבוקר והצהריים, הפכו זה מכבר למסורת במסעדות רבות בארץ. אחת מהן, "פאסיפיק"(רחוב הירקון 145 בתל אביב), מקיימת את הארוחות האלה, באורח מסורתי, מדי יום שישי בשבוע, בין השעות 12.30 עד 16.00.
המסעדה האסיאתית הכשרה, שנשקפת אל הים, ממוקמת, אומנם, במלון "קראון פלאז'ה", אך אינה תלויה במטבח שלו ופועלת באורח עצמאי לחלוטין. על מלאכת הבישול מופקדים שני שפים: האחד תאילנדי והשני ישראלי. השניים פועלים יחד בהרמוניה מופלאה ומעניקים לפרי-יצירתם הקולינארית ניחוח ים-תיכוני-ישראלי משובח.
גורמה אמיתי לטעמנו, הבראנץ' של "פאסיפיק" הוא חגיגת-גורמה אמיתית, שחבל להחמיצה. בכל חיפושינו, לא מצאנו שום מסעדה אחרת, שיכולה להציע מבחר עשיר ואיכותי כל כך, ללא הגבלה, של מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים, במחיר מוזל של 89 שקל בלבד.
בין המנות הראשונות יש היצע רב של סלטים מכל הסוגים: החל בסלטי-ירקות למיניהם, דרך סלט-פטריות וטונה ועד לסלט קינואה; יש אנטיפסטי מגוון, מרק טום-יאם פיקנטי, עם נתחי-עוף, בציפוי טמפורה, ברוטב עדין של לימון וצ'ילי; כנפי-עוף, ברוטב אסיאתי מתקתק; שיפודי-עוף קטנים, פלפלים מאודים, סושי צבעוני, מאיר-עיניים, לסוגיו השונים: מאקי, פוטומאקי, צמחוני וסאשימי, וסוגי לחם ופוגאצות שונים וטעימים.
נוסח וייטנאם בין המנות העיקריות מצאנו נתחי סינטה, שיפודי נתח קצבים, בליווי פונדנט ובצלי שאלוט; שלל של גיוזות ממולאות בבשר חזה עוף עסיסי על הגריל; סלמון מעושן; ספרינג-רול מבושלים, נוסח וייטנאם, במילוי עוף וירקות מאודים, על מצע של קוביות-בטטות מושחמות, המוגשים בכלי דים-סאם; אורז לסוגיו ותפוחי-אדמה מושחמים כתוספות-לוואי.
את החגיגה הגדולה של הבראנץ' נועל מבחר של קינוחים מובחרים ונימוחים בפה: קרם ברולה בטעם לימון; קוביות של עוגות שוקולד מריר, נוגאט, חלבה, לימון, קוקוס, בננה ורחת-לוקום רווי אגוזים.
רק על השתייה גובים ב"פאסיפיק" מחיר נפרד. על בקבוק סודה, כוס לימונענע ואספרסו כפול שילמנו תוספת של 89 שקלים, ובסך-הכל הגיע המחיר, עם התשר, ל-140 שקל עבור ארוחה דשנה וטעימה, שקשה לצפות לטובה ממנה.