קבוצת "עוף טוב" המתמחה במוצרי עוף והודו ממשיכה לחדש ולהפתיע ומשיקה שפה חדשה למוצרי עוף והודו טריים תחת המסר – "בחירת הקצב שלנו" - בשורה של חדשנות ומיתוג בקטגוריה בה המיתוג אינו קיים!
השפה החדשה, הממשיכה את הקו שהושק במוצרים הקפואים והמצוננים של עוף טוב, מושקת בקטגוריה בה הצרכן לא מורגל לחידושים וכבר בכך חדשנות רבה.
כבמסגרת השקת "בחירת הקצב שלנו" מושקים שלושה מוצרים חדשים:
שוקיים עוף ללא עור – 40% פחות שומן!
כרעיים עוף ללא עור – 40% פחות שומן!
שניצל עוף פרוס דק!
דנה הררי מנהלת תחומי מעדני בשר ואטליז בקבוצת עוף טוב: "על-פי בדיקות שערכנו במהלך 2012 בקרב האוכלוסיה הבוגרת בישראל בשיתוף עם מכון גיאוקרטוגרפיה לבדיקת מעמד מותגי עוף - "עוף טוב" הוא מותג העוף החזק ביותר בישראל.
מנתוני סטורנקסט ומבדיקות שנעשו עם צרכנים עולה מגמת העדפה לחלקי עוף על חשבון עוף שלם מטעמים של נוחות הן בשימוש והן בהקפאה הביתית. הצרכנים מחפשים מגוון של חלקים וחיתוכים ובכך מתמקדת החדשנות המוצרית של עוף טוב".
בריאות - מגמת ה Wellness והרצון להפחית % שומן:
המוצרים החדשים ללא עור הינם 40% פחות שומן! בכך החברה מספקת מענה נוסף למקפידים על צריכה מינימלית של שומן.
בנוסף, במיתוג החדש מבליטה עוף טוב את מוצרי ההודו ואת המסר לפיו בשר הודו מומלץ ע"י תזונאיות. השילוב בין מותג חזק ואמין יחד עם טיפול במגוון ובנראות המוצרים תוך חיבור לקצבים של עוף טוב, נותן מענה לחסמים הקיימים היום ברכישת עוף טרי ארוז בשירות עצמי.
עוד מוסיפה דנה הררי: "בבדיקות שעשינו גילינו כי הצרכן מעוניין לרכוש מוצרים טריים ארוזים ובכך לחסוך את התור בקצבייה וגם לדעת את מקור העוף שהוא רכש. הסדרה החדשה מספקת מענה לרצון זה יחד עם מענה לצרכים המיוחדים שהצרכן מקבל מהקצב. כל המוצרים עוברים תחת ידיהם של הקצבים המיומנים של עוף טוב על-מנת לספק עוף טרי ומשובח שנבחר, נוקה ונארז בקפידה".
לגבי הבלטת ההיבט התזונתי של בשר ההודו מציינת דנה הררי: "בדקנו בקרב התזונאיות על איזה בשר הן ממליצות הכי הרבה וגילנו כי בשר ההודו הוא המומלץ ביותר. הוא טעים, מזין, דל בשומן ועשיר בחלבון, בברזל, באבץ ובוויטמינים"
כל המוצרים בכשרות אוירבך מהדרין.
נמכרים ברשתות השיווק המובחרות.
מחיר מומלץ לצרכן עבור 3 המוצרים החדשים: שוקיים עוף ללא עור – 40% פחות שומן, כרעיים עוף ללא עור – 40% פחות שומן ושניצל עוף פרוס דק – 2% שומן בלבד:
כ-39.90 שקלים לקילו - לפני מבצעים.
· מתכון מהיר הכנה שילדים אוהבים!
פולקעס בציפוי קורנפלקס
פולקעס בציפוי קורנפלקס/ מתכון של טרי הררי, אמא לארבעה
המתכון הזה הוא שילוב מנצח – מזין, קל ומהיר מצד אחד ומצד שני כל כך טעים שהילדים יבקשו עוד ועוד. באחריות. מתאים גם לרגישים לגלוטן.
המצרכים:
· שוקיים (או כרעיים) ללא עור של עוף טוב.
כידוע, ילדים אוהבים פולקעס והם תמיד מורידים את העור, כך שהם מפסידים את הציפוי הטעים. שוקיים וירכיים ללא עור של עוף טוב זה הפתרון המושלם – גם יותר בריא (40% פחות שומן כתוצאה מהורדת העור), גם יותר טעים! מי שרוצה יכול לקנות את שוקיים עם עור ולהסיר בעצמו. לוקח יותר זמן ומאמץ..
· דבש או סילאן
· מעט אבקת שום
· פירורי קורנפלקס בטעם טבעי (לוקחים קורנפלקס ומועכים בתוך שקית סגורה בעזרת מערוך). לרגישים לגלוטן שימו לב שהקורנפלקס ללא גלוטן.
הכנה:
מצפים את חלקי העוף במעט סילאן או דבש (אפשר לחמם מעט את הדבש על-מנת שימרח בקלות).
מפזרים אבקת שום מלמעלה לפי הטעם ואז מצפים בפרורי קורנפלקס מכל הכיוונים.
מניחים בתבנית על גבי נייר אפיה ואופים 40 דקות בחום של 180-200 מעלות עד לקבלת גוון זהוב וקראנצ'י.
בתאבון!