X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות שיווקיות
גילי עבודי דוא"ל עבודי גילי - יעוץ תקשורת ויחסי ציבור http://braviv.com תגובות
חדש במסעדת "ברביב" תפריט חדש של בשרים מעושנים
▪  ▪  ▪

חדש במסעדת "ברביב" – תפריט טעימות של בשרים מעושנים
במסעדת "ברביב"- "BRAVIV" – מסעדת קונספט המתמחה ברטבים שמביאה תרבות אכילה חדשה וראשונה מסוגה בישראל – משיקים תפריט טעימות של בשרים מעושנים.
ברחוב הציורי והפסטורלי של זכרון יעקב, באחת מחצרות הבתים, נולדה מסעדת הקונספט "ברביב" – "BRAVIV" במוחו של רונן רביב, שף ובעלי מסעדת הנשיקה הקודמת.
מסעדת "ברביב" – "BRAVIV" מביאה בשורה לקהל הישראלי, קונספט חדשני וייחודי של תרבות אכילה ברטבים. המטבח של "ברביב" מתמחה במגוון של רטבים ייחודיים אשר יכולים "להתלבש" על כל מנה במסעדה לבחירתו של הסועד.כאשר הסועד מוזמן לבחור את הרוטב המועדף עליו ובכך לקחת חלק פעיל בחוויה הקולינארית.
בימים אלו משיקים במסעדה תפריט טעימות של בשרים מעושנים, השף רונן רביב המתמחה בבשרים מעושנים יציע לסועדים תפריט טעימות הכולל 4 סוגי בשר ב-130 שקל לסועד. לדברי רביב השילוב של שתי האהבות שלו – בשרים מעושנים ועושר של רטבים יעניק לסועד חוויה קולינארית ייחודית .
המטבח של "ברביב" –BRAVIV" " מורכב מ-15 סוגי רטבים קרים וחמים ומהווה את הבסיס לקונספט החדשני והייחודי, הרטבים שבאים לצד תפריט האוכל מוצגים בתפריט והסועד מוזמן ל"הלביש" על המנה את הרוטב המועדף עליו ובכך יכול להשפיע על הריחות והטעמים שילוו את המנה שלו .
לכל רוטב מבין 15 הרטבים יש צבע ומספר והסועד בוחר את הרוטב מבין 3 רטבים שהותאמו למנה.
תרבות האכילה החדשה של "DRESS YOUR FOOD" הופכת כל בילוי במסעדה לשונה מן הפעם הקודמת והסועד יקבל בכל ביקור חוויה שונה של טעמים וצבעים וגם כאשר הסועד בוחר את הרוטב שלו הוא מקבל כמחווה מן המטבח רוטב נוסף לטעימה.
לדברי רונן רביב השילוב של שתי האהבות שלו – בשרים מעושנים ועושר של רטבים יעניק לסועד חוויה קולינארית ייחודית .
מסעדת "ברביב" – "BRAVIV " מעוצבת בצבעוניות חמה השואבת השראה מעולם הרטבים, עיצוב מזמין ומשמח המבטיח אוירה מהנה לצד אוכל משובח.
שעות פתיחה:
ימים שני – שבת – 12:00 בצהריים ועד לקוח אחרון
בימי ראשון – המסעדה סגורה
טלפון – 04-6390133
www.braviv.com

תאריך:  02/06/2014   |   עודכן:  02/06/2014
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
מיכל סדן
עמותת אמני פתח תקוה בשיתוף ועד השכונה ועיריית פתח תקוה מקיימים מסורת    בית פתוח של אמנים בשכונת נווה עוז    מטרת האירוע לאפשר לאמן להציג את יצירותיו בביתו, בסביבת היצירה שלו, תוך קיום קשר ישיר עם קהל המבקרים
שלמור תקשורת
רשת IDdesign ממשיכה להעניק במה לאמנים ישראלים: יצירותיו של האמן הרב תחומי, ירון אליאסי, יוצגו באולם התצוגה של הרשת במתחם העיצוב דיזיין סנטר
שי מירון
יומולדת שנה לאקסלרטור hub:raum TLV של Deutsche Telekom: בסימן ההכרזה על הזוכים המקומיים בתחרות ה- Telekom Innovation
סיגל אוברמן
יצרנית הברזים הישראלית "מדגל" מציגה ברז יוקרתי וחגיגי בצבע לבן מסדרת Madgal Art
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il