אין כמו "החופש הגדול" כדי לזמן התכנסות משפחתית, בצוותא עם הילדים. זה הזמן האידיאלי לצאת לטיולים משותפים ברחבי הארץ ולפקוד בהם אתרים, שבשאר ימות השנה נותרים, בלחץ הזמן, רק על המפה.
הפעם שמנו את פעמינו לפארק המדע ברחובות, שבו מזומנות גם לילדים שלנו אטרקציות משלהם. משהגיעה שעת צהריים, ועל בטן מקרקרת, פקדנו בלב הפארק את מסעדת "סיזאר" (רחוב פקריס 3), ששמה יצא לפניה כמקום-מפגש קולינרי משפחתי. זהו גם המקום שבו עשויים הילדים למצוא את המעדנים שאהבה נפשם.
בהרכב של שש נפשות משלושה דורות פתחנו במנות ראשונות מרעננות של חציל על האש, עם טחינה גולמית; פטה כבדי-עוף וקרפצ'יו נוסח איטלקי. לילדים הרעבים הוגשו שניצלונים פריכים, עם צ'יפס וקטשופ.
טעים להפליא
מבין המנות העיקריות בחרנו בכבדים ביין, באנטריקוט ובקבב-טלה, עם תפוחי-אדמה בתנור וירקות-שורש. הכל היה לעילא ולעילא וכדי לשמח גם את הלב הוגשה לכל סועד מבוגר כוסית של מוחיטו צונן, עשוי כהלכה, על חשבון הבית. לילדים הוגשו קולה ולימונדה ולמבוגרים שבנו - גם בקבוק גדול של סודה.
המנות האחרונות לא הכזיבו. המלבי היה טעים להפליא וגם הקרם ברולה לא נפל ממנו בטעמו המשובח. לילדים הוגש מבחר של כדורי-גלידה. אספרסו וקפוצ'ינו סייעו בהורדת כל הכבודה הזו אלי חדרי-בטן.
השירות והשירותים היו מעולים והחשבון לכולנו הסתכם ב-580 שקל, כולל תשר.