המפעל מחזיק בתקני הבטיחות המחמירים לייצור מזון, ISO9001 ו-HACCP, והסלטים מיוצרים מדי יום מהירקות והפירות הטריים והאיכותיים של התוצרת המקומית, בכשרות מהודרת.
החברה מעסיקה עובדים מכל המגזרים ומשווקת יותר מ-120 סוגי סלטים לרשתות השיווק, בתי מלון, חברות קייטרינג ומסעדות, וכן מייצאת לשוק היהודי באירופה.
לדברי דני כדורי, מנכ"ל חברת משני, "מפעל הייצור החדש בחולון ייתן מענה להיקף הפעילות שלנו שגדל עם השנים, הודות לקהל לקוחות נאמן שצועד איתנו לאורך השנים. הדור השלישי של משפחת כדורי נכנס לניהול בשלל תפקידים בייצור, בחנויות, בלוגיסטיקה ובכספים".