התפריט, שהוגש בארוחה, הורכב מאנטיפסטי של ירקות קלויים וסינטה כבושה; לחמי מחמצת, פוקאצ'ות ומאפים מיוחדים; מרק קרמה די פונג'י; פורל-גחלים עם פירה בזיליקום ברוטב קארי, חלב-קוקוס וקשיו; פילה-עגל צרוב במולאסה וערמונים עם דלעת וראגו פטריות-יער; ושכבות של שוקולד מריר, קרם וניל, מרקיז שוקולד וביסקוויט-שקדים.
לעזרת השף
אייל לביא נחלצו בפרויקט הזה המפיקה מיה גרניט, יחד עם דורית הינדי, מנהלת "עירוני קריירה". היעד שהציבו בפניהם הוא חונכות, הוראה וליווי מקצועי של תלמידי בית הספר. תמריצים אלה אמורים להקנות לתלמידים ניסיון מקצועי רב-ערך וזאת באמצעות סדנאות, שאותן יעבירו השפים, כמו גם תמיכה וייעוץ, גיוס חומרי-גלם ומצרכים לבית הספר. בסופו של התהליך עתידים התלמידים להיות מועסקים בשכר במסעדות השפים, בתקווה שאכן יצליחו במטלתם.