בין מסעדות הצמרת של תל אביב בולטת "רוקח 73" (שדרות רוקח 73) כמסעדת פירות הים המובחרת בעיר, אם לא בארץ כולה. מטבח הביסטרו-פרובאנסי עז הטעם שלה, בניצוחו של בעליה, השף
אייל לביא, קנה מעל לכל את עולמו בצבעוניותו הרבה ובמוקפדות שלו, נעדרת הפשרות.
אלא שמלבד התמחותו בדגה, לא מבייש אייל לביא את ה"פירמה" שלו גם בתבשילי הבשר והפסטה המופלאים, מעשי-ידיו, שרבים מהם נוספו באחרונה לתפריט העשיר והמגוון כבר בלאו-הכי.
"רוקח 73" היא מסעדה אלגנטית לאניני טעם, הממוקמת בלב-ליבו של מתחם מגרשי הטניס בצפון העיר, ומלבד חברי מועדון הספורט נמשך אליה גם קהל איכותי של חובבי גסטרונומיה לשמה.
פתחנו בזוג-נקניקיות-מרגז פיקנטיות, עשויות על הגריל ומלוות בסלט-עגבניות בשמן-זית, כוסברה ונענע - מנה שמימית ומעוררת תיאבון לבאות אחריה. לבת הזוג הוגשה צלחת גדושה בקלמרי-קריספי, עם פלפלים קלויים ורוטב-רוי הולנדי טעים. כאפריטיף הוגש, על-חשבון הבית, קוקטייל מרענן של מנגו וקמפרי.