פשטידת גבינה דלת קלוריות:
תשתמשו בכל ירק שאתם אוהבים, בכל כמות, כמה שיותר - יותר טוב (ברוקולי, קישואים, פטריות, בצל, תרד וכדומה). לרכך מעט את הירק, להוסיף 1 גביע לבן בין 0% ל-1.5% שומן, 1 גביע גבינה לבנה 5% מכל סוג, כולל מלוחה, 2 ביצים, 2 כפות אבקת מרק, תבלינים. לערבב, לאפות בחום 180 מעלות כ-40 דקות.
עוגת גבינה סופר דיאטטית:
500 גרם גבינה 5% שומן, לערבב עם שקית ז'לטין שהוכן קודם-לכן לפי הוראות היצרן, להוסיף ממתיק מלאכותי נוזלי לפי טעם, לערבב היטב, לשים לתוך כלי הגשה. במקביל, להכין ג'לי דל קלוריות מאבקה שהוכן לפי הוראות היצרן, ולצקת מעל תערובת הגבינה שבכלי ההגשה, להכניס למקרר לשלוש-ארבע שעות עד שיקריש. אפשר לערבב בתוך הג'לי דל קלוריות חתיכות פרי ליופי ולטעם.