מאמני ליגת העל כבר התרגלו לכך שאחרי ראש השנה הם מקבלים חזרה שחקנים מעט יותר עבים מאלו שהיו להם קודם. על השמות שעושות בנו ארוחות החג באמת שאין מה להרחיב וגם הכדורגלנים אינם שונים בנושא זה. או שכן?
במכבי תל אביב שבו להתאמן לאחר חופשת החג ושמחו לגלות כי כל השחקנים חזרו בלי תוספות מיותרות. "שחקנים חזרו חדים אחרי החופש", אמר גורם בקבוצה, "עושה רושם שהם מוכנים למשחק מול מכבי נתניה".
הצהובים יפגשו ביום ראשון את מוליכת הטבלה באצטדיון רמת גן, היות ובלומפילד עובר את ריטואל שיזרוע החורף המוכר לעייפה. רן בן שמעון לא אמור לערוך שינויים משמעותיים בסגל שניצח את בני סכנין (2:3). אבי יחיאל ימשיך לקבל קרדיט בצד ימין של ההגנה ויוסי שבחון יפתח בקישור. צמד הצרפתים, רודי חדד וג'ונתן אסוס ימשיכו, ככל הנראה, לשבת על הספסל. הקבוצה תקיים מחר את צילום הפוסטר הקבוצתי המסורתי.