X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות / מבזקים
לאחר התאונה הקטלנית בשבוע שעבר, המלונאים חוששים מפגיעה נוספת בתיירות מנכ"ל קלאב הוטל אילת: "ביקשנו זימון דחוף לפגישה עם שרי התחבורה והתיירות בעניין"
▪  ▪  ▪
פיבקו. הנזק הפוטנציאלי גדול
מלונאי אילת חוששים מפני פגיעה נוספת בתנועת תיירים מרוסיה, לאחר תאונת הדרכים הקטלנית ביום שלישי. החשש נובע מהתייקרות אפשרית של כרטיסי הטיסה מרוסיה לעיר, בשל המעבר לטיסות סדירות בלבד החל מ-15 בינואר 2009.
לדברי רוני פיבקו, מנכ"ל רשת קלאב הוטל באילת וחבר הנהלה בהתאחדות המלונות באילת, על-פי הסכם התעופה בין ישראל לרוסיה, מאמצע ינואר לא יהיו יותר טיסות שכר ישירות מרוסיה לאילת; כל אחת משתי המדינות תקבע מוביל סדיר אחד בלבד, עם מגבלה של שש טיסות לשבוע שייצאו ממוסקבה בלבד ולא מערים אחרות ברוסיה, כמו סנט פטרבורג.
"המשמעות המעשית היא התייקרות של כרטיסי הטיסה בקו מוסקבה-אילת, שכן מחיר הכרטיסים בחברות התעופה הסדירות גבוה מזה הנקוב בחברות השכר", אומר פיבקו. "המהלך יביא לחיסול התחרות ולפגיעה קשה מאוד בתנועת התיירים מרוסיה לאילת. ביקשנו זימון דחוף לפגישה עם שרי התחבורה והתיירות בעניין".
מספטמבר 2008 אחראית התיירות מרוסיה לחלק העיקרי בתנועת הנוסעים לאילת: 30% מהתיירים שהגיעו לאילת בספטמבר היו מרוסיה, לעומת 13% מצרפת; באוקטובר היו אחראים הרוסים ל-37% מתנועת הנוסעים לעיר, לעומת הצרפתים, שהיוו 19%, ובנובמבר 47% מהנוסעים לעיר היו מרוסיה לעומת 12% בלבד מצרפת.
לדברי פיבקו, הסיבות העיקרית לעלייה בתיירות מרוסיה הן הקור העז השורר במדינה בעונת החורף שגורם לתיירים לחפש מקומות חמים, ביטול הצורך בוויזות לישראל והעובדה שהתיירים מרוסיה מרגישים בנוח בישראל בשל האוכלוסיה הגדולה של דוברי רוסית.
"הם מרגישים כאילו הם בבית", אומר פיבקו. "בנוסף, מדובר במדינה מערבית עם הסטוריה ודת; הרי בזמן הקומוניזם מנעו מהם להתקרב לדת, ואילו כעת הם יכולים להגיע לכל המקומות הקדושים לנצרות".
באשר לתאונת הדרכים הקטלנית שהתרחשה ביום שלישי, פיבקו ציין כי הוא לא נתקל בביטולים רבים. "אני מקווה שתאונת הדרכים לא תשפיע על תנועת הרוסים לאילת", אומר פיבקו. "יש לנו בעיר חגיגות סילווסטר מתוכננות בבתי המלון, בהן צפויים להשתתף אורחים רבים מרוסיה. יומיים לאחר מכן אמורה להיערך תחרות אגרוף בינלאומית בין אלופי רוסיה לאלופי ישראל בשמונה משקלים - מזבוב עד כבד - עם שופטים בינלאומיים. אני מקווה כי התחרות לא תתבטל וכי הרוסים יראו בתאונת הדרכים מקרה טרגי - כפי שקורה לעתים במדינות עתירות תיירים באירופה כמו אוסטריה וספרד".
לדברי פיבקו, הנזק הפוטנציאלי לתיירות מרוסיה לאילת גדול במיוחד, מפני שתאונת הדרכים פגעה בסוכני נסיעות שהיו בדרכם לעיר כדי להתרשם ממנה ולהמליץ לאחר מכן ללקוחות הרוסיים. פיבקו הוסיף כי קבוצת האורחים מרוסיה שנפגעה הייתה אמורה לשהות במלונות רשת ישרוטל. עם-זאת, קבוצה אחרת של 25 סוכני נסיעות הגיעה לקלאב הוטל בטיסה שנחתה שעה לאחר מכן בעובדה.
פורסם במקור באתר דה מרקר
תאריך:  21/12/2008   |   עודכן:  21/12/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
טיסות השכר מרוסיה לאילת יופסקו בינואר
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
עופר וולפסון
הסוגייה נבדקה על-ידי המבקר בעקבות פנייה של אזרח שנדרש לשלם דמי כניסה לאתר גבעת התחמושת    המבקר פנה לשר הביטחון כדי שיפסיק לאלתר את הליך הגבייה
אלעזר לוין
וילה ומגרשים בקיסריה ב-12 מיליון דולר    וילה בהרצליה ב-3 מיליון דולר    דירות בירושלים ב-2 מיליון דולר    בית החולים ביקור חולים ב-25 מיליון דולר    בית"ר ירושלים ב-20 מיליון דולר    רוב הנכסים מעוקלים לטובת קושניר וטרוים
יפעת גדות
חוקרים גילו כי חווית הכאב משתנה במקרים בהם אנחנו מאמינים שמישהו גרם לכאב בכוונה תחילה    משתתפים שהאמינו כי הם מקבלים מכות חשמל מאדם אחר בכוונה תחילה, ולא בטעות, דירגו את אותה מכת חשמל כמכאיבה יותר
עופר וולפסון
המבצע "עם הפנים לשטח" שלח את כל יחידות מס הכנסה השונות לפעילות שטח בכל רחבי הארץ    אותרו ליקויים רבים בכל האתרים אליהם הגיעו המבקרים    נסרדישי: "נכביד את היד על המשתמטים מתשלום מיסים כחוק"
מערכת PCאון
ארגון ה-RIAA משנה את עמדתו ומחליט שלא לתבוע עוד גולשים פרטיים בגין פגיעה בזכויות יוצרים    מה גרם לארגון לשנות את עמדתו המסורתית ואיזו הפתעה חדשה מחכה למשתפי הקבצים?
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il