ערכות הפלסטלינה החמודות האלה ברוח ספרי הפלסטלינה היצירתיים ("סודות של פלסטלינה" מאת רוני אורן) הן מענה מצוין כשרוצים לפנק את הילד במשהו קטן שאינו שטותי או להביא מתנה נוספת לאח של. בסדרה שש ערכות באמצעותן ניתן ליצור צפרדע, קואלה, חתול, פינגווין, היפופוטם או כבשה, והן ממסופרות לפי דרגת קושי (פינגווין - הכי קל, כבשה - הכי קשה). בכל ערכה יש דף הוראות מפורט (בגודל 1:1), פלסטלינה בכמות הדרושה ותפאורה מקרטון לתצוגה נאה על המדף.
הערכות מתאימות לילדים מגיל שש אך בעזרת מבוגר גם ילדים קטנים יותר יכולים להפיק מהן הנאה (או כמו שכתוב על האריזה היצירה מתאימה לילדים מגיל 86-6). החיות חמודות והיצירה בפלסטלינה מעוררת דמיון ומומלצת לכל ילד בכל גיל. סיבה טובה נוספת לרכוש קיט כזה היא שהערכות נארזות בעזרת עמותת "שווים" - מפעל המעסיק אנשים בעלי צרכים מיוחדים.
ערכות ליצירת דמויות פלסטלינה, 19.90 שקלים. להשיג בחנויות ספרים ברחבי הארץ, ברשתות השיווק השונות, בחנויות הפנאי והצעצועים ובהזמנות מיוחדות בטלפון 03-5663050.