X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות / מבזקים
רשות המיסים מסרבת לפרסם את שמו של הקצין הבכיר שהבריח חולצות גאפ בנתב"ג דובר צה"ל, שמעוניין לקבל את פרטי הקצין כדי להעמידו לדין משמעתי, פנה לרשות אך נענה בסירוב מדובר בניסיון הברחה שפורסם ביום רביעי השבוע בכלי התקשורת, כחלק מדיווח על מבצע "אביב פורח"
▪  ▪  ▪
[צילום אילוסטרציה: מחלקה ראשונה]
עימות חזיתי בין רשות המיסים לדובר צה"ל התגלה אתמול, בעניין חשיפת זהותו של קצין בכיר שנתפס כשהוא מנסה להבריח מאה חולצות של גאפ השבוע בנתב"ג. רשות המיסים דחתה את פניית הצבא לקבל את פרטיו של הקצין הבכיר, לצורך בירור המקרה איתו ואפשרות העמדתו לדין משמעתי - כך נודע היום ל-TheMarker.
מדובר בניסיון הברחה שפורסם ביום רביעי השבוע בכלי התקשורת, כחלק מדיווח על מבצע "אביב פורח". במהלכו נתפסו כ-200 ישראלים, בארבעה ימים (5-2 באפריל) על-ידי בודקי המכס בנתב"ג, לאחר שניסו להבריח ארצה מוצרים, עליהם לא הצהירו כחוק. בין הנוסעים שנתפסו היה קצין צה"ל בכיר, שניסה להבריח מאה חולצות של גאפ.
בעקבות הפרסום פנה דובר צה"ל תחילה לכלי התקשורת, בבקשה לקבל פרטים על אותו קצין בכיר. משלא נענה, פנה ישירות לממונה על המכס ברשות המיסים. אולם גם ברשות המיסים נתקל בסירוב.
מדובר צה"ל נמסר אתמול בתגובה ל-TheMarker: "ברשות המיסים לא מצאו לנכון להעביר את פרטי המקרה לרשות הצבא, לטענתם בשל חיסיון פרטיות. מאידך-גיסא, מצאו לנכון לתדרך עיתונאים שמדובר בקצין בכיר בצה"ל. בשל כך נבצר מאיתנו לברר את אמיתות הפרסום".
במבצע נתפס עוד ישראלי שלבש עליו 17 חולצות מותגים, האחת על השניה, וכן מותגי הלבשה תוצרת רלף לורן וטימברלנד אשר חשודים כמזוייפים מהמזרח הרחוק. כמו-כן, נתפסו תכשיטים משובצים אבנים יקרות.
ניסיון ההברחה הנפוץ ביותר היה של סיגריות ואלכוהול מעל כמות הפטור. על גופו של אחד הנוסעים אף נתפסו יהלומים מלוטשים. בין שאר הסחורות שנתפסו היו שעוני ראדו, טלפונים סלולריים, ומותגי הלבשה בכמות גדולה, בכלל זה מותגי הלבשה החשודים כמזויפים.
תאריך:  08/04/2010   |   עודכן:  08/04/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
שמו של הקצין שהבריח 100 חולצות - חסוי
תגובות  [ 6 ] מוצגות  [ 6 ]  כתוב תגובה 
1
צהל חסר חולצות לפלוגות
מומי NYC  |  9/04/10 07:50
2
צה'ל, הבכיר המבריח, מנהל המכס
roby  |  9/04/10 10:55
3
חובת דיווח עבירת עובד ציבור
שוטר  |  9/04/10 12:36
4
חנן וייס-זוהי עבירה פלילית
צה"ל מנסה לטייח   |  10/04/10 01:41
5
לפרסם את שמו בלי להסתיר ל"ת
לחשוף לאור הכל  |  10/04/10 19:18
6
זה שום דבר לעומת המקרה הבא:
אובד מדינה  |  10/04/10 19:28
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
ענבל בר-און
מדובר בצעירה בעלת מוגבלות אשר בית המשפט באנגליה דן דיונים ממושכים בעניינה    למרות שהעניינים היו תלויים ועומדים שם, האב חטף אותה לארץ    השופט פאול שטרק הורה להשיבה
מחלקה ראשונה
סוכנויות הידיעות
כך קבע בימ"ש בארה"ב    "לנציבות התקשורת הפדרלית אין סמכות להתערב בניהול הרשת של ספקיות אינטרנט"
יעל ולצר
בראיון ל"ליידי גלובס": "שנים חייתי בתחושה של סכיזופרניות, של הרגשה שכמו שאלוהים נתן לי הכל - הוא גם לקח. עם רוני דואק אני מבינה מה זו שייכות"    "עזבי את היופי, עזבי את החיצוניות, קודם כל יש בי נשמה"
עופר וולפסון
דיווחים לא מאומתים גורסים כי הרשת החברתית הפופולרית בעולם מעוניינת להיכנס לסין במהלך 2010
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il