חברת טבעול והשף ארז קומרובסקי תרים אחר מבקר-מסעדות בגליל כדי לקדם בחבל הארץ הצפוני את הקולינריה.
משרת מבקר מסעדות הגליל תכלול ארוחות-גורמה וחוויות קולינאריות בנופיו הקסומים של חבל-ארץ זה, משכורת חודשית ורכב צמוד, למשך שישה חודשים. העבודה תוכל להתבצע בשעות הפנאי, ללא צורך בעזיבת מקום העבודה הנוכחי. הביקורות יתפרסמו בטור שבועי, במדור מיוחד שיוקם לטובת הפרויקט.
חמשת המועמדים הסופיים, שיעברו את תהליך המיון למשרה, יתייצבו בפני חבר-שופטים, בראשותו של השף הגלילי, ארז קומרובסקי, לשעבר בעליה של רשת המסעדות "לחם ארז", שהבישול הגלילי הוא, לדבריו, ייחודי ומושפע מהבישול הסורי והטורקי.
הדרך למשרת המבקר תכלול שלושה שלבים: בשלב הראשון יתבקשו המועמדים להגיש יישום פייסבוק, בו יענו על שאלון קצר הבוחן ידע קולינרי בסיסי וכן יתבקשו לכתוב ביקורת קצרה, באורך של 100 מילים. מעבר לציונים שיקבלו על השאלון ועל כתיבת הפוסט, ידורגו המועמדים על-ידי גולשי הפייסבוק. 30 המועמדים שיקבלו את הציון המשוקלל הגבוה ביותר, יעלו לשלב חצי הגמר ויוזמנו לראיונות אישיים, כשאירוע הגמר יתקיים בסוף פברואר.