ראש הממשלה,
בנימין נתניהו, הודיע כי אינו פועל נגד עריכת בחירות מקדימות לראשות הליכוד וכי כאשר יתקיימו בחירות מקדימות לראשות המפלגה - הוא ינצח בהן.
"ראש הממשלה לא פועל נגד הפריימריז. אם יוחלט על בחירות כלליות יהיו פריימריז לראשות הליכוד וראש הממשלה נתניהו ינצח בגדול", נמסר מטעם נתניהו.
בתגובה לדברים צייץ ח"כ
גדעון סער כי הוא מברך את ראש הממשלה נתניהו על הודעתו בדבר קיום פריימריז מוסכמים לראשות הליכוד. "הליכוד הוא התנועה הפוליטית הגדולה בישראל ולה מסורת דמוקרטית מפוארת. אנו נקיים מערכת בחירות חיובית, מכבדת ונקיה בה אציג תוכניות ועמדות ברורות בכל תחומי המדיניות. חברי הליכוד יכריעו", כתב.
ובתוך כך פורסם סקר ולפיו אם סער יעמוד בראש הליכוד יירד מספר המנדטים של הליכוד בשני מנדטים, אולם מספר המנדטים של גוש הימין כולו יעלה בשניים ויעמוד על 57 מנדטים.