על אף התנגדות סיעת יש עתיד-תל"ם לדחיית הגשת תקציב המדינה, במסגרת הדיון (יום ד', 19.8.20) בוועדת הכספים, להכנת הצעת החוק לקריאה שנייה ושלישית, דורשים חברי הסיעה להכניס לחוק שורת עניינים, חלקם לא קשורים, בין היתר: את הקטנת הממשלה ל-18 שרים, דמי אבטלה לעצמאיים, 400 מיליוני שקלים לסבסוד רכישת ספרי לימוד לאוכלוסיות מוחלשות, הגבלת כהונת ראש הממשלה לשתי קדנציות, כיסוי הגירעון בבתי החולים הממשלתיים ולמימון תוספת 2000 התקנים לאחיות ו-400 התקנים לרופאים מתמחים, ותוכנית לאומית להתמודדות עם הקורונה ועם העלייה הצפויה בתחלואה לחצי שנה.
מרכז האופוזיציה ויו"ר הסיעה, ח"כ מאיר כהן: "זו ממשלה מנותקת של 36 שרים ו-16 סגני שרים שדואגת לעצמה, לכן כשבליכוד ובכחול לבן רבים ביניהם מי נכשל יותר בטיפול בקורונה ומי הוא זה שמוביל לבחירות, נותרנו אנחנו המבוגר האחראי שדואג לטובת ציבור".
חבר ועדת הכספים, ח"כ מיקי לוי המשיך: "מאז קמה הממשלה התעסקו רק בהטבות מס ובאאודי A8 במקום בגיבוש תקציב. הטירלול הזה חייב להיפסק, אחרת מדינת ישראל תשלם מחיר כבד. יש להביא תקציב כמה שיותר מהר״.