חברת אל-על הודיעה (יום ה', 19.11.20) כי תחדש את טיסותיה הסדירות לנמל התעופה ניוארק שבניו ג'רזי מתחילת חודש דצמבר. מדובר בקו טיסות פופולארי שלפני תקופת הקורונה היה יומי ושימש נוסעים שביקשו לטוס לאזור ניו יורק. זאת, בנוסף לקו טיסות לנמל התעופה קנדי שבניו יורק.
טיסות הלילה של אל על לניוארק ימריאו בימים ראשון, שלישי וחמישי ויבוצעו במטוסי הדרימליינר של החברה. יוצעו בהן 3 מחלקות שירות: תיירים, פרימיום ועסקים
אל-על הודיעה גם על חזרת הטיסות למוסקבה ובריסל ועל תחילת פעילות בנמל התעופה החדש של ברלין "ברנדנבורג". הטיסות למוסקבה יחודשו ב-26 בנובמבר והטיסות לברלין ייצאו בפעם הראשונה ב-6 בדצמבר. באותו תאריך תחדש החברה את טיסותיה לבריסל. הטיסות לבריסל וברלין יופעלו בימים ראשון ורביעי (חזרות בימים שני וחמישי). טיסות החברה לבריסל יבוצעו עם עצירת ביניים קצרה בפרנקפורט.
יעדים אלו מצטרפים לטיסות החברה לפריז, לונדון, לוס אנג'לס, מיאמי, פרנקפורט, אמסטרדם, קייב, ציריך ואתונה.