X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות / מבזקים
יו"ר ועדת הכלכלה: אם הממשלה לא תפעל ליישום החלטתה למעבר יחידותיה לירושלים - הוועדה תיזום חקיקה בעניין ראש האופוזיציה בעיריית ירושלים, עופר ברקוביץ': ירושלים צריכה להיות עיר ממשל - המהלך יכול להכניס לעיר 350 מיליון שקל נציג רשות החברות הממשלתיות: החברות שיכולות לעבור טוענות שזה לא כלכלי עבורן
▪  ▪  ▪
עופר ברקוביץ [צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
מיקי לוי, ניר ברקת [צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]

איציק וולף
השר לי-ם פנה לשרים: העבירו משרדיכם לירושלים

ועדת הכלכלה דנה (יום ב', 30.11.20) בדרכים לקידום העברת יחידות ממשלתיות ארציות לירושלים והשפעת המהלך על כלכלת העיר. היו"ר יעקב מרגי אמר בפתח הדיון, כי זימן את הישיבה בעקבות פנייה של יו"ר סיעת התעוררות וראש האופוזיציה במועצת עיריית ירושלים, עופר ברקוביץ. הוא הוסיף בציניות: "כנראה שהיינו צריכים לבקש מטראמפ להתנות את העברת השגרירות במעבר יחידות הממשלה לירושלים. יש אמירה בכך שממשלה מתנהלת מעיר הבירה שלה".
ח"כ מיקי לוי אמר כי הממשלה היא העבריינית הגדולה ביותר, וכי אי-העברת היחידות עולה 6.4 מיליון שקל בשנה. "אני לא מדבר רק על הכסף, אלא על הסמליות. לא ייתכן שמשרדי הממשלה והשלטון ישבו בערים אחרות. ח"כ ניר ברקת, לשעבר ראש עיריית ירושלים, הוסיף כי שנה אחרי שנה מגיעים לכנסת ומגלים שדברים לא זזים. הוא הוסיף כי אין בעיית תחבורה ובעיית משרדים בירושלים, ואין סיבה לחרוג מהחלטת הממשלה, ולכן צריך לחוקק זאת ולקבוע עיצומים. ח"כ תהלה פרידמן אמרה כי דרוש תיקון חוק שיוגש כהצעה ממשלתית. ח"כ מתן כהנא אמר כי יצטרף לכל יוזמה כזו, והוסיף: "הממשלה לא מקיימת את ההחלטות שלה עצמה".
נציג מחלקת המחקר והמידע של הכנסת, לירן קוסמן, אמר כי מעבר היחידות הממשלתיות לירושלים יביא מעל 9,500 מועסקים לעיר - כמעט 3% ממספר המועסקים בה - ויוסיף 121 מיליון שקל להכנסות מארנונה. מירב פלג גבאי, גם היא ממרכז המחקר והמידע של הכנסת, אמרה כי אין גורם מתכלל ואין עיצומים. מרגי אמר בתגובה כי נדמה שאין רצון ליישם את החלטת הממשלה, או שלא הייתה כוונה מלכתחילה לממש אותה.
יו"ר התעוררות ברקוביץ אמר כי המעבר לירושלים מעוגן בשני חוקי יסוד - חוק יסוד ירושלים וחוק יסוד הממשלה - וגם בשתי החלטות ממשלה שלא מקוימות. מתוך רשימה ארוכה רק 12 יחידות עברו לירושלים, עוד 35 קיבלו פטור, בחלק מהמקרים ללא הצדקה אמתית, ועוד 95 יחידות שלא מעוניינות בכלל להתחיל שיח על מעבר לירושלים ועוברות על החוק. הוא הוסיף כי הדבר יכול להשפיע על הכלכלה המקומית ולהכניס לעיר 350 מיליון שקלים, ואמר כי ירושלים צריכה להיות עיר ממשל, בה יש גם מחקר ומודיעין, כמו בירת ארה"ב וושינגטון. לדבריו, צריך לדרוש תשובות מהמשרדים שאינם עוברים ולהטיל עליהם עיצומים, ולבחון את הפטורים שניתנו.
נציג רשות החברות הממשלתיות, שגיא כהן, אמר כי יש כ-65 חברות ממשלתיות שיושבות מחוץ לירושלים, כשמתוכן כ-45 שמבצעות פעילות שצריכה להיות מחוץ לירושלים, כמו נמלים או מדרשת שדה בוקר. היו"ר מרגי אמר בתגובה: "לא ביקשנו להעביר את החוף לירושלים, אלא את המטות". כהן השיב כי יש כעשר חברות שיכולות להעביר את פעילות המטרה וכמה חברות שיכולות לעבור באופן מלא, אך הן טוענות שזה לא כלכלי עבורן.
נציגת המשרד לירושלים ומורשת, נטלי רוז, אמרה כי מעבר לעובדה שלמשרד אין סמכויות לאכוף את החלטות הממשלה, הוא עושה הכל למען המעבר. היא הוסיפה כי החלטת הממשלה שאושרה ב-2018 הייתה אמורה לכלול עיצומים, אך העיצומים לא אושרו בממשלה.
היו"ר מרגי סיכם את הדיון ואמר כי הוועדה מוחה על כך שנציגי משרד ראש הממשלה ומזכירות הממשלה, שאמורים לקיים את החלטת הממשלה, לא נכחו בדיון. "לא היה את מי לשאול ולכן הדיון היה כמעט בוסר", אמר מרגי. הוא הוסיף, כי "הוועדה מבקשת ממשרד ראש הממשלה להעבירה אליה רשימה מפורטל של כל היחידות שקיבלו פטור ואת הנימוק למתן הפטור. הוועדה סבורה שלא תיתכן אחריות ללא סמכות, ולכן קוראת לתקן את החלטת הממשלה ולקבוע גורם מתכלל שיהיו בידיו יכולת להטיל סנקציות על משרדים שלא יישמו את ההחלטה. ככל שלא תתוקן החלטת הממשלה - חברי הוועדה יקדמו חקיקה בעניין", סיכם היו"ר והבטיח להמשיך לעקוב אחר הנושא.
התועלת הכלכלית מהעברת יחידות ממשלתיות לירושלים / מחקר
מעברן לירושלים של היחידות הממשלתיות הפועלות מחוץ לעיר יוכל להניב תועלת כלכלית ישירה בשווי של 1.382 מיליון שקלים בשנה, ולהביא לתוספת של 9540 עובדים לעיר לפחות. בהיבט ההכנסות מדובר בתוספת של יותר מ-%50 מתקציב מענק הבירה השנתי, שב-2017 הסתכם ב-525 מיליון שקלים; בהיבט העובדים מדובר בתוספת של כשליש מסך העובדים כיום במגזר הממשלתי בירושלים, הנאמד בכ-32 אלף עובדים (10 עמ')
יישום החלטות הממשלה בדבר העברת יחידות ממשלתיות ארציות לירושלים: מסמך עדכון / סקירה
עניינו של מסמך זה הוא מצב היישום של החלטות הממשלה מהשנים 2007 ו- 2014 בדבר העברת היחידות הארציות של משרדי הממשלה לירושלים. המסמך הוא עדכון למסמכים קודמים, שנכתבו במרכז המחקר והמידע של הכנסת ביולי 0161 וביולי 2017 , והוא מציג את הסטטוס המעודכן של יישום החלטות הממשלה. כמו כן הוא מתאר בעיות מרכזיות המעכבות את השלמת היישום, גם מעבר למאי 2019 – המועד שקבעה הממשלה כתאריך היעד
יישום החלטות ממשלה בנושא מעבר יחידות ממשלה לירושלים / דוח מבקר המדינה
החלטות הממשלה בדבר מעבר משרדי ממשלה וחברות ממשלתיות לירושלים אינן מיושמות; אין מעקב אחרי ביצוען; אין גורם המרכז את הנושא; אין טיפול בסוגיות המונעות את המעבר
Author
עורך חדשות | News1 | דוא"ל
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך:  30/11/2020   |   עודכן:  30/11/2020
+"טעות להגיד שאין הדתה בבתי הספר" 23:55 30/11/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
יו"ר ועדת החינוך: לייצר שוויון בין הזרמים. לא כל העמותות שנכנסות ללמד בבתי הספר בחינוך הממלכתי ראויות שתכניהן יילמדו  ▪  ח"כ שטרית: הפורום החילוני מנסה לאנוס את בתי הספר בזרם הממלכתי לקבל את התיאוריה של מדינת כלל אזרחיה  ▪  ח"כ טייב: הוצאתם את ארון הספרים היהודי ממערכת החינוך ועכשיו אתם מתלוננים שעמותות חיצוניות נכנסות ומלמדות תכנים יהודים?!
נציג משרד החינוך בדיון
רם פרומן. לא מכבדים את הציבור החילוני
+כ-19% מילדי ישראל חוו פגיעה מינית 21:40 30/11/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
42% מהילדים שדיווחו כי נפגעו מינית ציינו כי הפגיעה כללה מגע פיזי  ▪  יו"ר הוועדה לזכויות הילד: "לפי הקולות מהשטח, רמת הפגיעות המיניות בילדים וילדות גבוהה הרבה יותר ממה שמדווח; יש להקים גוף מתכלל"
[צילום אילוסטרציה: AP]
+הנדל והאוזר יצביעו בעד פיזור הכנסת 18:05 30/11/20  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
שר התקשורת הצהיר כי אם תעלה הצעה לפיזור הכנסת תצביע מפלגת דרך ארץ בעדה  ▪  "אני רואה רק מסלול אחד - הליכה לבחירות. הממשלה לא מתפקדת מספיק טוב"
הנדל והאוזר. אפשרו את הקמת הממשלה [צילום: עדינה ולמן/דוברות הכנסת]
נתניהו. גוררים אותנו לבחירות [צילום: מן הטלוויזיה]
+6.12 מיליארד שקל - בפטור ממכרז 17:47 30/11/20  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
התקשרויות בפטור מהוות 18% מסך כל ההוצאות הממשלתיות אשר עומדות על כ-34 מיליארד שקל בשנה  ▪  ח"כ משה ארבל: ישנן חברות שיכלו לקחת חלק במכרז הזה אם היה מתקיים. זה הכסף של כולנו וחובתנו לפקח על הדבר הזה
"כך מתנהלים נתיבי ישראל ומשרד התחבורה" [צילום: יוסי אלוני/פלאש 90]
+לאפשר לעיריות דחיית תשלומים של עסקים סגורים 16:55 30/11/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
עודד פורר: גם הארכת התקשרות אוטומטית עד סוף 2021 תקל על עסקים קטנים  ▪  קרן ברק: אם לא ניתן להם הנשמה, לא יהיו משלמי מיסים והקופה הציבורית תתרוקן  ▪  איילת שקד: בעלי מקומות פרטיים הולכים ומתפשרים ודוחים ופורסים, ודווקא העיריות לא
[צילום: נתי שוחט/פלאש 90]
+הורה שכול יוכל לציין בספח תעודת הזהות "חלל מערכות ישראל" או "נספה פעולת איבה" 16:48 30/11/20  |  עידן יוסף
ועדת החוקה אישרה (ב') את תקנות מרשם האוכלוסין, לפיהן יתאפשר להורים שכולים שילדם נפל במערכות ישראל או נספה בפעולות איבה לרשום זאת בספח תעודת הזהות שבידם לצד שמו של הילד שנפטר בנסיבות אלו. עד היום ניתן היה לכל היותר לבקש להשאיר את שם החלל או הנספה בתוספת הציון "ז"ל". התקנות ייכנסו לתוקפן 3 חודשים מיום פרסומן.
יו"ר הוועדה ח"כ יעקב אשר: "התיקון קטן אבל הוא ענק, אמיתי ומחויב מציאות, נפלה בחיקנו הזכות לתקן זאת. החובה שלנו היא לדאוג להנצחה ואני מודה לידידי השר אריה דרעי על הטיפול המהיר בנושא. אני מודה לכם בשם כל עם ישראל, זה מעשה נכון שמייחד אותנו כעם".
+שתי ועדות משותפות חדשות בכנסת 16:43 30/11/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
ועדה בראשות צבי האוזר תעסוק בישומים ביומטריים במערכת הביטחון  ▪  יעקב אשר יעמוד בראש ועדה להאזנות סתר
ח"כ יעקב אשר [צילום: דוברות הכנסת]
+"סוגיה צרכנית, לא בתחום הטיפול שלנו" 16:30 30/11/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
במהלך הסגר הראשון יצאה הנחיה ממשרד הרווחה בדבר איסור גביית תשלום מהורים ע"י מעונות יום ומשפחתונים לגיל הרך בגין תקופה זו, אך לא בסגר השני  ▪  ח"כ טלי פלוסקוב: "לא ייתכן שכל אחד עושה כרצונו ואנשים משלמים כסף על שירות שלא קיבלו; קחו אחריות וקבלו החלטה מחייבת בתוך שבוע"
[צילום: חן ליאופולד/פלאש 90]
+השר אמסלם לאופוזיציה: "אתם מעלים גרה" 16:26 30/11/20  |  עידן יוסף
השר המקשר בין הכנסת לממשלה, ח"כ דוד אמסלם, עלה לדוכן המליאה להשיב להצעות אי אמון שהעלו יש עתיד-תל"ם, ימינה וישראל ביתנו. לדבריו, הדברים שנאמרים ממוחזרים ו"אתם מעלים גרה", והיות שהוא עולה להשיב - הוא מציע להם לשמוע את הקלטת תשובתו מהשבוע שעבר, וירד מן הדוכן.
יו"ר ימינה, השר נפתלי בנט, שנאם לפניו, כלל לא נשאר לשמוע את תשובת השר. ויו"ר הכנסת יריב לוין העיר שמדובר בהתנהגות לא מכבדת מצד בנט, ולא בפעם הראשונה.
+שס: גנץ במצוקה פוליטית ומעוניין בבחירות 16:12 30/11/20  |  עידן יוסף
סיעת שס בתגובה להצעות החוק של כחול לבן: ״השר בני גנץ וכחול לבן החליטו לפרק את הממשלה וללכת לבחירות. הניסיון לקדם הצעות חוק שנועדו להגביר מחלוקות ולעורר פילוג, במקביל לפיזור הכנסת, נועדו אך ורק לקושש קולות ומשדרים מצוקה פוליטית קשה״.
+גנץ: נחליט מחר בערב איך להצביע 16:04 30/11/20  |  עידן יוסף
‏גנץ בסיעת כחול לבן: נחליט איך להצביע על פיזור הכנסת מחר בערב. כחול לבן בתגובה לדברי נתניהו: "הציבור סיים לקנות את השקרים של נתניהו. אם לא היה משפט היה תקציב".
+דחיית תשלומי ההלוואות לא פוגעת בדירוג אשראי הלקוחות 15:58 30/11/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
ח"כ אסנת מארק פנתה לבנק ישראל ולבנקים בבקשה להסביר לציבור על המשמעויות של דחיית התשלומים ומשמעות חוק נתוני אשראי  ▪  עידן רול: חשש לעלייה בריביות
[צילום: מרים אלסטר/פלאש 90]
+נתניהו: הליכוד יצביע נגד פיזור הכנסת 15:12 30/11/20  |  עידן יוסף
ראש הממשלה ‏נתניהו בפתח ישיבת סיעת הליכוד: "ביום רביעי, האופוזיציה תנסה לגרור את מדינת ישראל לבחירות מיותרות. הליכוד יצביע נגד בחירות ובעד אחדות". הוא לא פירט מה הוא עושה למען אחדות.
הוא פירט את מהות האחדות אותה הוא מציע: "אחדות כדי שנביא חיסונים לכל אזרחי ישראל, אחדות כדי שנמשיך עד מתן החיסונים להיאבק בנחישות בקורונה, אחדות כדי שנגיש עוד סיוע כלכלי לעסקים, לעצמאיים, לאזרחים. אחדות, כדי שנמשיך לשמור על הביטחון ואחדות כדי שנחתום על עוד הסכמי שלום. אלו המשימות שלנו ואנחנו צריכים לעשות אותן יחד.
"אזרחי ישראל זקוקים לממשלה שפועלת לא למען בחירות, לא למען פוליטיקה, אלא למענם - למען כל אזרחי ישראל, בלי יוצא מן הכלל. למען אחדות", דברי יו"ר הליכוד.
[צילום: מן הטלוויזיה]
+הוארך ב-5 שנים פטור מהיטל השבחה למתקנים פוטו וולטאים 15:09 30/11/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
יו"ר ועדת הכלכלה קרא גם לחברות הסולאריות להשתתף במאמץ להפחתת מחירים  ▪  בשל מחלוקת עם משרד הפנים לא אושר פטור למתקנים מעל בריכות דגים ומאגרי מים  ▪  יוזמת ההצעה, ח"כ חיימוביץ': ללא ההארכה הענף הסולארי היה חוטף מכה אנושה
[צילום: חן לאופולד, פלאש 90]
+ליברמן: שס ויהדות התורה עובדות בשירות הרוצחים 14:55 30/11/20  |  עידן יוסף
"שס ויהדות התורה עובדות בשירות הרוצחים" - כך טען אביגדור ליברמן כלפי המפלגות החרדיות, והוסיף: "קורא לארגוני הנשים להכריז מלחמה על סיעות שס ויהדות התורה".
על חוקי כחול לבן אמר יו"ר ישראל ביתנו בפתח ישיבת הסיעה: "מדובר במסך עשן בלבד. גנץ לא מתכוון באמת לקדם את החוקים, הוא מעוניין ברעש תקשורתי. אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שהוא נזכר בחוקים האלה דווקא בשבוע שבו עולה חוק לפיזור הכנסת?".
[צילום: מן הטלוויזיה]
+לפיד: יעלון מעדיף אותי בראשות הממשלה 14:50 30/11/20  |  עידן יוסף
יו"ר יש עתיד-תל"ם, יאיר לפיד, בתשובה לשאלת כאן חדשות אם יתמוך בממשלה זמנית בראשות יעלון: "הוא מעדיף אותי בראשות הממשלה". עוד אמר לפיד בפתח ישיבת הסיעה: "אם כחול לבן יעשו את הדבר הנכון, בעוד 48 שעות הממשלה תלך הביתה, וישראל תצא לדרך חדשה. בעוד 48 שעות אנחנו יכולים לסיים את דרכה של הממשלה הגרועה ביותר בתולדות המדינה. אני קורא מפה למפלגת כחול לבן: מה שהיה היה. בואו נעשה יחד את הדבר הנכון".
[צילום: מן הטלוויזיה]
+א"א לשכתב הפתרון התקציבי ל-2020 14:45 30/11/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
אומר כי אפשרות זו מצריכה בחינה משמעותית מאוד  ▪  בכל תרחיש תחל 2021 בתקציב המשכי, בין אם על בסיס תקציב 2019 ובין אם על בסיס תקציב 2020, והדבר ידרוש שינויי חוק משמעותיים, על-מנת לשמר את התוספות התקציביות הגדולות שאושרו השנה בשל הקורונה  ▪  אגף התקציבים: "תקציב 21' צריך להיות מוגש לממשלה באמצע דצמבר ולכנסת עד אמצע ינואר"
מאיר לוין [צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
+בכירים ביהדות התורה בתגובה לגנץ: "לא נשחק לידי פוליטיקאים ירוקים תאבי כותרות" 14:18 30/11/20  |  עידן יוסף
בכירים ביהדות התורה אמרו בתגובה להודעת שר הביטחון בני גנץ על שורת החוקים שבכוונתו לקדם: "מיותר להגיב לניסיונות הנפל הללו, לא נשחק לידיהם של פוליטיקאים ירוקים תאבי כותרות" (מעריב).
+יוארך תיקון שיסייע לחברות התעופה על-חשבון הנוסעים 13:47 30/11/20  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
ועדת הכלכלה אישרה: ההוראה תחול על טיסות שימריאו החל ב-1 בדצמבר 2020 ועד 31 בדצמבר 2020  ▪  מרגי: הצעת החוק לצמצם את זמן ההחזר הכספי על טיסה שבוטלה מ-90 ל-30 יום תעלה היום לאישור בקריאה ראשונה במליאה - ותאושר בהקדם בוועדה
ח"כ מרגי בדיון בוועדה [צילום: דוברות הכנסת, דני שם טוב]
+גנץ הורה לקדם חקיקה לנטרול חוק הלאום ולקידום הלהט"ב 12:48 30/11/20  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
כחול לבן הודיעה כי תקדם השבוע סדרת חוקים משמעותית - חוק יסוד השוויון, חוק הפונדקאות וחוק יסוד מגילת העצמאות  ▪  גוש הליכוד-חרדים צפוי להתנגד, והכנסת עשויה להתפזר לבחירות
גנץ. מפרק את החבילה [צילום: גדעון שרון/דוברות הכנסת]
+נתניהו ימסור אחה"צ הצהרה בנושא הבחירות 12:35 30/11/20  |  עידן יוסף
בשעה 15:00 ראש הממשלה נתניהו ימסור הצהרה מיוחדת בעניין הבחירות. ההצהרה תועבר בשידור חי בערוץ הכנסת מישיבת סיעת הליכוד.
+"במצב הקיים לא נאשר להאריך את פיילוט הקניונים" 11:35 30/11/20  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
ח"כ אשר: "פרצה שקוראת ללחץ שאכן הגיע. צריך ללכת על משהו סביר עם פריסה נכונה"  ▪  פרופ' גרוטו: "בעקבות הלקחים נבוא עם הצעה לתיקון התקנות שבו יהיה פיזור אחיד של האנשים, כך שנאפשר בחנויות כניסה של יותר מ-10 אנשים"
ח"כ אשר. "צריך לרווח" [צילום: דוברות הכנסת]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
 
תגיות מי ומי בפרשה
  אבי דיכטר / Avi Dicter   אבי ניסנקורן / Avi Nisankorn   אוסאמה סעדי / Osama Saadi   אופיר אקוניס / Ofir Akunis   אופיר כץ / Ofir  Katz   אורי מקלב / Uri Maklev   אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso   אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen   אורלי לוי-אבקסיס / Orly Levi-Abekasis   אורנה ברביבאי / Orna  Barbivai   איילת שקד / Ayelet Shaked   אימאן ח'טיב יאסין / Iman  Khatib Yassin   איתן גינזבורג / Eitan  Ginzburg   אלון שוסטר / Schuster Alon   אלי כהן / Eli Cohen   אמיר אוחנה / Amir Ohana   אסף זמיר / Asaf Zamir   אריה מכלוף דרעי / Aryeh  Machluf Deri   בועז טופורובסקי / Boaz  Toporovsky   בני גנץ / Benny  Gantz   בנימין נתניהו / Benjamin  Netanyahu   גבי אשכנזי / Gavriel  Ashkenazi   גדי דסטה יברקן / Gadi Desta  Yivarken   גדעון משה סער / Gideon  Sa'ar   גילה גמליאל / Gila  Gamliel   גלעד מנשה ארדן / Gilad  Erdan   דוד אמסלם / David Amsalem   דוד  ביטן / David Bitan   ווליד טאהא / Waleed Taha   ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak   זאב אלקין / Ze'ev Elkin   חיים כץ / Haim Katz   טור פז משה   יאיר לפיד / Yair  Lapid   יואב גלנט / Yoav Galant   יואב סגלוביץ' / Yoav Segalovich   יואב קיש / Yoav Kish   יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein   יוראי להב הרצנו / Yorai  Lahav-Hertzano   יזהר שי / izhar  shay   יעקב ליצמן / Yaakov Litzman   יפעת שאשא-ביטון / Yifat  Shasha-Biton   ישראל אייכלר / Yisrael  Eichler   ישראל כץ / Israel  Katz   מאי גולן / May  Golan   מאיר כהן / Meir  Cohen   מאיר פרוש / Meir Porush   מיכאל  מלכיאלי / Michael Malkieli   מיכאל מרדכי ביטון / Michael  Biton   מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton   מירב כהן / Meirav  Cohen   מירי  רגב / Miri Regev   מכלוף מיקי זוהר / Miki Zohar   מרב מיכאלי / Merav  Michaeli   משה ארבל / Moshe Arbel   משה גפני / Moshe Gafni   משולם נהרי / Meshulam Nahari   מתן כהנא / Matan  Kahana   ניסים ואטורי   נפתלי בנט / Naftali  Bennett   סעיד  אלחרומי / Said Elharumi   עודד פורר / Oded Forer   עודה איימן / Ayman  Odeh   עומר ינקלביץ'   עופר כסיף / Ofer  Cassif   עמיר ארמונד פרץ / Amir  Peretz   צחי הנגבי / Tzachi  Hanegbi   ציפי חוטובלי / Tzipi  Hotovely   קארין אלהרר / Karin  Elharar   רות וסרמן לנדה / Ruth Wasserman Lande   רם בן ברק / Ram  Ben Barak   רפי פרץ / Rafi  Peretz   שלמה קרעי / Shlomo  Karhi   שרן השכל / Sharren Haskel
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
95 יחידות ממשלתיות מצפצפות על חוק המעבר לירושלים
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות כנסת 23
עידן יוסף
כחול לבן הודיעה כי תקדם השבוע סדרת חוקים משמעותית - חוק יסוד השוויון, חוק הפונדקאות וחוק יסוד מגילת העצמאות    גוש הליכוד-חרדים צפוי להתנגד, והכנסת עשויה להתפזר לבחירות
מירב ארד
ח"כ אשר: "פרצה שקוראת ללחץ שאכן הגיע. צריך ללכת על משהו סביר עם פריסה נכונה"    פרופ' גרוטו: "בעקבות הלקחים נבוא עם הצעה לתיקון התקנות שבו יהיה פיזור אחיד של האנשים, כך שנאפשר בחנויות כניסה של יותר מ-10 אנשים"
עידן יוסף
סקר חדש מעניק למפלגת הליכוד יתרון משמעותי על פני רשימת ימינה, העשוי לדרבן את נתניהו להכריז על בחירות    במקביל להיחלשות של הרשימה המשותפת, יש עתיד מתחזקת וגוש הימין נוסק
עידן יוסף
רק שליש מקרב הנשאלים במגזר הערבי הביעו התנגדות למהלכי יו"ר רע"ם    60% מערביי ישראל בעד נורמליזציה עם מדינות ערב, בניגוד לנציגיהם בכנסת    החלשות המשותפת - בגלל חוסר נכונות להשתתף בבחירות הבאות
מירב ארד
השדולה תפעל להשמיע את קולם של המוסדות החינוכיים הממלכתיים דתיים ותעגן את תקציבי המוסדות החינוכיים בבסיס התקצי
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il