X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות / מבזקים
חה"כ הילה שי וזאן ואיתן גינזבורג [צילום: שמוליק גרוסמן/דוברות הכנסת]
ח"כ יעקב אשר [צילום: שמוליק גרוסמן/דוברות הכנסת]
[צילום: דוברות הכנסת]
יו"ר הוועדה ח"כ אשר לחברי כחול לבן: "אם הייתי מביא רוטציה הייתם הולכים, צבועים" ח"כ תהלה פרידמן: "יש לכם תורה שהיא סם מוות"
▪  ▪  ▪
אסנת מארק [צילום: שמוליק גרוסמן/דוברות הכנסת]

מהומה בוועדת החוקה בדיון על העלאת הקנסות. החוק אומנם קובע העלאת הקנס על הפרה מ-5,000 שקל ל-10,000 שקל. אולם בפועל, עסק שפותח בניגוד להנחיות, יהיה במדרג של בין 5,000 ל-10,000 רק אם יש יותר בו יותר מ-5 עובדים. לעסק קטן יישאר הסכום הנוכחי.
לגבי מוסד חינוכי שנפתח ויש בו פחות מ-40 תלמידים, גובה הקנס יהיה עד 5,000 שקל ולא 10,000. כך למשל, מוסד חינוכי שבו 60 לא ייקנס מיד בעשרת אלפים שקלים, ועל הממשלה יהיה לקבוע את המדרג, כך שתחילה יקבל קנס נמוך מעל 5,000 ובהמשך אולי יותר. רק בהפרה השלישית יוכל קצין משטרה להורות על צו סגירה למוסד.
ח"כ אוסאמה סעדי (הרשימה המשותפת): "אנחנו נגד החוק הזה, וכל הפלפולים של קצין כזה או אחר, אחוז הקנסות של מעל 5,000 זה לא הדבר שיפתור את הקורונה. אם אתם תומכים בעסקים הקטנים למה אתם תומכים בחוק? מאות אלפי עסקים קטנים בסכנת סגירה. 5,000 לעסק קטן זה חמור מאוד. לפני שאתם מניחים חוק תביאו נתונים שמראים תופעה כזו של הפרת חוק על-אף ה-5,000 הקיימים. קשה לנו לסמוך על המשטרה שלא מגינה על האזרחים שלנו ברחובות ואתם מצפים שנאשר את זה?"
היו"ר ח"כ יעקב אשר: "פתאום כולם שכחו את ההוא מהפלאפל. יש בתוך זה מיליון בעלי עסקים שאתם דופקים אותם בשם הפופוליזם. אם אני מביא עכשיו אישור מביבי לרוטציה אתם קמים והולכים, צבועים, צבועים. דופקים את כל העסקים הקטנים, צבועים. יאיר גולן אומר דברים שאני לא אוהב, אבל הוא לפחות עקבי".
ח"כ איתן גינזבורג (כחול לבן): "שוטר מגיע ורואה הפרה ואז צריך להתקשר לקצין בדרגת רב-פקד? אתם רוצים לאיין את כל המנגנון של החוק הזה".
ח"כ תהלה פרידמן (כחול לבן): "אתם כל הזמן אומרים על מפרי ההנחיות שמדובר בקומץ, שוליים, שהמיינסטרים שומר וכמעט הכל סגור. אבל בימים האחרונים אתם מתאבדים פה בהגנה על המוסדות המפרים. המצאתם תורה חדשה שבה פיקוח נפש לא מעל הכל. ניסו לרצוח ברכבת הקלה ואתה מגן על האנרכיסטים האלו. חז"ל אומרים על לימוד תורה זכה - נעשית לו סם חיים, לא זכה - נעשית לו סם מוות. יש לכם תורה שהיא סם מוות".
אשר: "לא שמעתי אותך מדברת על אחוז הרציחות בציבור החרדי לעומת ציבורים אחרים. קיבלנו על עצמנו את הדיל במחאה גדולה ובאחריות. יש פה רצח אופי ולא אשתמש במעמדי כדי לזרוק את זה לפח. הסכמנו להעלאת הקנסות למרות שזה פופוליסטי כי אם הייתה אכיפה סיסטמתית היינו במקום אחר. בנוסח שלפניכם שני הדברים העיקריים של מטרת החוק קיימים למרות שאני לא אוהב את זה. ברגע שמאפשרים להכפיל ל-10,000 חייבות להיות איזשהן מדרגות. אם בחינוך הגיעו 20 ילדים לחצר זה כמו שמישהו פתח בניין ומלמד את כל ביה"ס? כשדנו בחוק הזה בזמנו אמרו ח"כ אבידר ואחרים שלא ניתן סמכות אכיפה לפיקוח העירוני בטענה שהפקחים נשלטים ע"י העיריות. הגנתי על כך ברמה מסוימת בקנסות סטנדרטיים. כאן העלינו רף והכפלנו אותו. אמרנו שההחלטה היא שאם הולכים מעל 5,000 צריך אישור קצין. אני עדיין חושב שמוסדות ציבור חינוך ורווחה לא צריכים להיות בזה. בחוק הקודם החרגנו חינוך רווחה ודת בצווי סגירה, כך שתמיד התייחסנו לכך אחרת".
ועדת החוקה סיימה להקריא את סעיפי חוק הקנסות
לפי הנוסח המסתמן בתום הדיון שנערך משעות הבוקר: ייקבעו בחוק הגבלות על הטלת הקנס המוגדל, כך שניתן יהיה להטיל את הקנס המוגדל רק על עסקים בהם מספר העובדים עולה על 5 עובדים, על אירועים לפי מספר המשתתפים – במקרה של אירוע שהתקנות אוסרות את קיומו- 20 משתתפים ואירוע שהתקנות קובעות הגבלה על מספר המשתתפים המותר בו- כפול מהמותר. ובמוסדות חינוך- אם מספר התלמידים במקום עולה על 35
במקרה של מוסדות חינוך, הגורם המוסמך לתת את הקנס המינהלי יהיה שוטר באישור קצין משטרה בדרגת רב-פקד ומעלה או פקח עירייה באישור ראש יחידת הפיקוח או גורם פיקוח שהוסמך לכך על-ידי ראש הרשות
הקנסות הגבוהים מעל 5000 ייקבעו בתקנות שיובאו לאישור ועדת החוקה והם יותקנו בהתאם למדרג שנקבע בהצעת החוק, המתחשב בין היתר ברמת הנזק או חומרת הסיכון מהעבירה.
יו"ר הוועדה ח"כ יעקב אשר הודיע כי הוועדה תתכנס ב-14:30 להנמקת הסתייגויות והצבעות על החוק לקריאות שנייה ושלישית.
Author
עורך חדשות | News1 | דוא"ל
עיתונאי וראש מערכת החדשות. חשבון ב-X ↗ ; פייסבוק ↗
תאריך:  27/01/2021   |   עודכן:  27/01/2021
+קופות החולים יתחילו מחר לחסן גם בני 35 ומעלה 20:13 27/01/21  |  איציק וולף
מנכ"ל משרד הבריאות פרופ' חזי לוי הנחה את קופות החולים להוריד החל ממחר את גיל המתחסנים נגד קורונה לגילאי 35.
+הכנסת אישרה הארכת הסגר עד תחילת פברואר 17:48 27/01/21  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
תקנות הארכת הסגר הכללי הנוכחי הוארכו עד ל-31 בינואר בחצות, כולל שתי הקלות בתקופת ההארכה  ▪  34 חברי כנסת תמכו באישור התקנות, 7 התנגדו ואחד נמנע
[צילום: עדינה ולמן, דוברות הכנסת]
+חי מהכנסת: חוק העלאת הקנסות תקוע 16:52 27/01/21  |  עידן יוסף
חוק העלאת הקנסות תקוע במליאת הכנסת. זאת לאחר שהליכוד החליט לתמוך בעמדת כחול לבן - לחוקק את החוק המקורי בלי שינויים. יו"ר ועדת החוקה המטפלת בהכנת החוק הודיע כי הוועדה בראשותו תתקע אפוא את הצעת החוק.
יו"ר הקואליציה ח"כ מיקי זוהר אמר: "‏לא להאמין. כחול לבן איבדו את זה לחלוטין. הם מתעקשים לשקר בכך שהליכוד תומך בעמדת החרדים, למרות שהבהרתי פעם אחרי פעם שהליכוד תומך בנוסח המקורי ושחשוב להעביר את חוק הקנסות כמה שיותר מהר. אני עושה הכל כדי לפשר בינם לבין החרדים על-מנת שהחוק יעבור היום וכך יוכלו להתחיל באכיפת הפורעים".
https://media.news1.co.il/uploadvideo/0#t=2
+יעקב אשר: אין טעם לחדש את דיוני ועדת החוקה בעניין תקנות הקנסות 16:46 27/01/21  |  עידן יוסף
יו"ר ועדת החוקה ח"כ יעקב אשר: "למרות שהסיעות החרדיות הסכימו לפשרות מרחיקות לכת בחוק הקנסות כדי לשדר מסר של אחריות, כחול לבן והאופוזיציה מתעקשות על תחרות קטנונית בתתי סעיפים וסייגים שהוכנסו לחוק בהמלצת הייעוץ המשפטי. במצב כזה אין טעם לחדש את דיון הוועדה".
+30 מקרי הזן הדרום-אפריקני התגלו בישראל 16:42 27/01/21  |  עידן יוסף
משרד הבריאות מדווח כי עד כה התגלו 30 מקרים של הזן הדרום אפריקני לנגיף הקורונה. הדיווח כולל את שלושת המקרים שדווחו בצהריים, מדגימות בקהילה שהגיעו לריצוף מהיר, במעבדה המרכזית לנגיפים של משרד הבריאות.
+הליכוד תומך בהשארת חוק הקנסות על-כנו 16:02 27/01/21  |  עידן יוסף
בליכוד מיישרים קו עם כחול לבן ודורשים להשאיר את חוק הקנסות על-כנו ולא לעשות בו שינויים. הכדור נמצא כעת במפלגות החרדיות (חדשות 12). הדברים נמסרו כשעה קלה לאחר הודעת סיעת יהדות התורה לח"כים מטעמה להצביע בעד התקנות.
+השייח קרא לביטול אירועי החג הדרוזי וקיבל טלפון מהנשיא 15:53 27/01/21  |  עידן יוסף
נשיא המדינה ראובן ריבלין שוחח עם השייח' מואפק טריף בעקבות קריאתו לביטול אירועי חג הנביא הדרוזי אלח'דר בשל סכנת התפשטות נגיף הקורונה.
״אני יודע שבכל שנה, בחג הזה, נוהגים בני העדה הדרוזית לקיים את הזִיָּארָה, ולעלות לרגל לַמַקָאם שבכפר יאסיף. בקריאתך להימנע מהעלייה ההמונית לרגל אתה מהווה דוגמה למנהיגות אחראית, כזו שרואה רחוק - לא רק את החג הקרוב. כדי שנחגוג את החגים הבאים יחד בשנה הבאה ובשנים הבאות שיבואו עלינו לטובה, כולנו צריכים להישמר עכשיו. קיבלת החלטה קשה מאוד, בשקט בענווה ומתוך שמירת בריאותה של העדה כולה ואני מבקש לחזק אותך".
טריף הודה לנשיא על דבריו החמים ומסר שיעביר את ברכותיו לכל העדה הדרוזית ביום חגה.
+חולה מאומת לקורונה הגיע בטיסה מדובאי 15:50 27/01/21  |  עידן יוסף
נוסע בטיסת חברת FLY DUBAI מדובאי לישראל שנחתה בישראל אור ליום שני נמצא חיובי לקורונה. כלל נוסעי הטיסה התבקשו להיכנס לבידוד של 14 יום.
+אחרי תלונות רבות: המשטרה סגרה תלמוד תורה בבני ברק 15:19 27/01/21  |  עידן יוסף
תלמוד התורה ברחוב מלצר בבני ברק, שהשכנים סביבו התלוננו פעמים רבות למשטרה על היותו פתוח, נסגר בידי המשטרה ולבעליו נרשם קנס בסך 5,000 שקל.
במשטרה מגיבים לטענות ואומרים: "עם קבלת הדיווחים, ערכו שוטרי התחנה ביקורות במקום, כאשר במרבית המקרים נמצא המקום סגור, למעט שני מקרים בהם אותר פתוח ובוצעה אכיפה בהתאם". לא נמסר פירוט לגבי אופי האכיפה.
+נתניהו: "הסגר יוארך - בוודאות" 15:12 27/01/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
ראש הממשלה הודיע כי יכנס את הממשלה כדי לאשר את הארכת התקנות  ▪  "נסגור גם את המעברים היבשתיים כולל גשרי הירדן"  ▪  המוטציה הדרום אפריקנית מתפשטת בישראל
נתניהו. ניתוק גישות יבשתיות [צילום: תומר נויברג, פלאש 90]
הסגר יימשך [צילום: דוברות המשטרה]
+ספרד עוצרת לשבועיים את החיסונים 15:02 27/01/21  |  
ספרד תעצור את מבצע חיסוני הקורונה לשבועיים הקרובים, בשל בעיות באספקת החיסונים (חדשות 12).
+המשטרה: נאכוף התקהלויות סדרי ט"ו בשבט 13:33 27/01/21  |  עידן יוסף
פיקוד תחנת בני ברק הבהיר אמש לכלל המוסדות בעיר כי יש לגלות אחריות ולפעול על-פי ההנחיות למען בטחונם, לרבות הימנעות מקיום אירועי סדר ט"ו בשבט והתקהלות מסוכנת בהם. בחצרות החסידים נהוג לקיים טישים (התוועדויות) המוניים.
+שי החנוכה של עובדי המשרד הממשלתי נמסר כתרומה 13:22 27/01/21  |  עידן יוסף
עובדי המשרד לחיזוק ולקידום קהילתי ויתרו באופן מאורגן על השי לחנוכה, וביקשו לתזמן אותו לימים אלו - כתרומה של מזון לדרי-רחוב ולחסרי עורף משפחתי.
עובדי המשרד אורזים חבילות מזון
+סאנופי תייצר 125 מיליון מנות חיסון ביונטק לאיחוד האירופי 13:10 27/01/21  |  עידן יוסף
חברת התרופות הצרפתית "סאנופי" תייצר עבור האיחוד האירופי 125 מיליון מנות של חיסון הקורונה של חברת "ביונטק" הגרמנית. ההודעה מגיעה לאחר דיווחים על עיכובים בהעברת חיסוני פייזר ומודרנה למדינות האיחוד (חדשות 12).
+שני עובדי הכנסת נדבקו בקורונה 12:57 27/01/21  |  עידן יוסף
בבדיקה שעשו שני עובדי כנסת ממחלקות משק ומיזוג אויר - נמצאו חיוביים לנגיף הקורונה. נפתחה חקירה אפידמיולוגית לאיתור מגעים.
+חיסון עדר 12:26 27/01/21  |  ד"ר עמוס עזריה   |   לרשימה המלאה
לאור המוטציות החדשות, חיסון העדר לקורונה עשוי לדרוש שיעור מתחסנים גדול יותר, לפי מודל לניתוח נתונים ברשת
כמה אחוזים נדרשים? [צילום: דניאל קול, AP]
+יו"ר ועד ראשי האוניברסיטאות: לתת עדיפות לחיסון הסטודנטים 11:38 27/01/21  |  מירב ארד
יו"ר ועד ראשי האוניברסיטאות ונשיא האוניברסיטה העברית פרופ' כהן שלח מכתב לשרי החינוך והבריאות וקורא לצרף את ציבור הסטודנטים לקבוצות התיעדוף של משרד הבריאות לעניין קבלת חיסונים נגד נגיף הקורונה וזאת על רקע פתיחת סמסטר ב' הצפויה בקרוב וההתעלמות מציבור הסטודנטים.
+דוח מצב האינטרנט: מבלים 12 שעות בממוצע ביום מול המסך 11:11 27/01/21  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
68% מהנשאלים עברו לעבוד מהבית בעקבות מגיפת הקורונה  ▪  90% העבירו את הקניות שלהם לרשת בשנה החולפת  ▪  83% מהתלמידים שנשאלו דיווחו על תחושת בדידות  ▪  כ-70% מבני הנוער בגילאי 13-18 משחקים בממוצע מעל 20 שעות בשבוע
שעות מול הזום [צילום: טד וורן, AP]
+שירות התעסוקה: 2,448 דורשי עבודה נרשמו ביממה האחרונה 10:39 27/01/21  |  מירב ארד
במסגרת הדיווח היומי, מדווח (יום ד') שירות התעסוקה כי במהלך היממה האחרונה נרשמו 2,448 דורשי עבודה חדשים, כאשר מאז יום ראשון, 27.12.2020 היום בו החל הסגר, נרשמו בסך הכל 157,939 דורשי עבודה חדשים, ומתוכם 98,013 נרשמו מאז הודק הסגר המהווים 62% מכלל הנרשמים מאז תחילת הסגר השלישי. יצוין, כי 126,100 מהם הוצאו לחל"ת, ושיעורם מכלל דורשי העבודה החדשים עומד על כ- 79.8% בעוד 31,839 מהם פוטרו או התפטרו ושיעורם עומד על 20.2% מכלל הנרשמים מאז תחילת הסגר. רק ביממה האחרונה פוטרו או התפטרו 968 דורשי עבודה, המהווים 39.5% מהנרשמים מאז אתמול.

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
 
תגיות מי ומי בפרשה
  אבי דיכטר / Avi Dicter   אבי ניסנקורן / Avi Nisankorn   אוסאמה סעדי / Osama Saadi   אופיר אקוניס / Ofir Akunis   אופיר כץ / Ofir  Katz   אורי מקלב / Uri Maklev   אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso   אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen   אורלי לוי-אבקסיס / Orly Levi-Abekasis   אורנה ברביבאי / Orna  Barbivai   איילת שקד / Ayelet Shaked   אימאן ח'טיב יאסין / Iman  Khatib Yassin   איתמר גרוטו / Itamar Groto   איתן גינזבורג / Eitan  Ginzburg   אלון שוסטר / Schuster Alon   אלי כהן / Eli Cohen   אמיר אוחנה / Amir Ohana   אסף זמיר / Asaf Zamir   אריה מכלוף דרעי / Aryeh  Machluf Deri   בועז טופורובסקי / Boaz  Toporovsky   בני גנץ / Benny  Gantz   בנימין נתניהו / Benjamin  Netanyahu   גבי אשכנזי / Gavriel  Ashkenazi   גבי ברבש   גדי דסטה יברקן / Gadi Desta  Yivarken   גדעון משה סער / Gideon  Sa'ar   גילה גמליאל / Gila  Gamliel   גלעד מנשה ארדן / Gilad  Erdan   דוד אמסלם / David Amsalem   דוד  ביטן / David Bitan   ווליד טאהא / Waleed Taha   ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak   זאב אלקין / Ze'ev Elkin   חיים כץ / Haim Katz   טור פז משה   יאיר  גולן / Yair Golan   יאיר לפיד / Yair  Lapid   יואב גלנט / Yoav Galant   יואב סגלוביץ' / Yoav Segalovich   יואב קיש / Yoav Kish   יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein   יוראי להב הרצנו / Yorai  Lahav-Hertzano   יזהר שי / izhar  shay   יעקב אשר / Yakov  Asher   יעקב ליצמן / Yaakov Litzman   יפעת שאשא-ביטון / Yifat  Shasha-Biton   ישראל אייכלר / Yisrael  Eichler   ישראל כץ / Israel  Katz   מאי גולן / May  Golan   מאיר בן שבת / Meir Ben-Shabat   מאיר כהן / Meir  Cohen   מאיר פרוש / Meir Porush   מיכאל  מלכיאלי / Michael Malkieli   מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton   מיכאל מרדכי ביטון / Michael  Biton   מירב כהן / Meirav  Cohen   מירי  רגב / Miri Regev   מכלוף מיקי זוהר / Miki Zohar   מרב מיכאלי / Merav  Michaeli   משה ארבל / Moshe Arbel   משה בר סימן טוב   משה גפני / Moshe Gafni   משולם נהרי / Meshulam Nahari   מתן כהנא / Matan  Kahana   ניסים ואטורי   נפתלי בנט / Naftali  Bennett   סיגל סדצקי   סעיד  אלחרומי / Said Elharumi   עודד פורר / Oded Forer   עודה איימן / Ayman  Odeh   עומר ינקלביץ'   עופר כסיף / Ofer  Cassif   עמיר ארמונד פרץ / Amir  Peretz   עפר שלח / Ofer  Shelah   צחי הנגבי / Tzachi  Hanegbi   ציפי חוטובלי / Tzipi  Hotovely   קארין אלהרר / Karin  Elharar   רות וסרמן לנדה / Ruth Wasserman Lande   רם בן ברק / Ram  Ben Barak   רפי פרץ / Rafi  Peretz   שלמה קרעי / Shlomo  Karhi   שרן השכל / Sharren Haskel   תהלה פרידמן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
"דופקים מיליון בעלי עסקים בשם הפופוליזם"
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות מגיפת הקורונה
ד"ר עמוס עזריה
לאור המוטציות החדשות, חיסון העדר לקורונה עשוי לדרוש שיעור מתחסנים גדול יותר, לפי מודל לניתוח נתונים ברשת
מירב ארד
68% מהנשאלים עברו לעבוד מהבית בעקבות מגיפת הקורונה    90% העבירו את הקניות שלהם לרשת בשנה החולפת    83% מהתלמידים שנשאלו דיווחו על תחושת בדידות    כ-70% מבני הנוער בגילאי 13-18 משחקים בממוצע מעל 20 שעות בשבוע
מירב ארד
כנראה בשל המוטציה הבריטית - 35% מהחולים הפעילים הם ילדים מתחת לגיל 17    המנהלת הרפואית של "מגן ישראל" קוראת להארכת הסגר: "כל יום של סגר הוא חשוב"    סגן שר הבריאות תומך בחוק הקנסות
עידן יוסף
כ-5,300 ניצולי השואה היו נדבקים מאומתים בנגיף הקורונה ושיעור המתים מתוכם עמד על 17%    כ-17,000 ניצולים מתו אשתקד, ובישראל נותרו כיום כ-179 אלף ניצולים חיים
עידן יוסף
חילופי דברים בוועדת החוקה בין יו"ר הוועדה לבין הח"כים גינזבורג ופרידמן על סגירת מוסדות חינוך    אשר: אם נגדיל את הקנסות, מי יאכוף אותם?    גינזבורג: יש פה שלושה גורמי אכיפה
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il