מפלגת עוצמה יהודית, בראשות עו"ד איתמר בן גביר, ומפלגת נעם, בראשות אבי מעוז, חתמו בשעות הלילה המאוחרות (יום א', 31.1.21) על הסכם ריצה משותפת בבחירות הקרובות.
בהסכם נכתב בין היתר כי "לאור האתגרים הניצבים בפני מדינת ישראל והצורך בהקמת ממשלת ימין חזקה ויציבה ולאור המטרה לחבר בין כלל המפלגות המייצגות את הציונות הדתית ואת כל תורת ישראל עם ישראל וארץ ישראל, הגיעו הצדדים להסכמה על ריצה משותפת".
במעמד החתימה אמש קראו עו"ד בן גביר ומעוז ליו"ר מפלגת הציונות הדתית, בצלאל סמוטריץ', וליו"ר מפלגת הבית היהודי, חגית משה, כמו גם לגורמים נוספים בציונות הדתית לשבת עוד היום ולחתום על הסכם משותף ובכך למנוע סופית הקמת ממשלת שמאל.
"עם ישראל מתעורר לבוקר חדש עם בשורה נפלאה. כדי למנוע הקמת ממשלת שמאל חייבים איחודים בימין והחיבור עם חברנו היקרים ממפלגת נעם שפועלים במסירות לדאוג לזהותה היהודית של המדינה לחוסנה הביטחוני והחברתי הוא חיבור מנצח. אני קורא לכל הגורמים הנוספים הן באיחוד הלאומי והן בבית היהודי לחבור ולהציג נבחרת מנצחת שתמנע הקמת ממשלת שמאל. כוחנו באחדותנו", טען עו"ד בן גביר.