ח"כ דוד ביטן מהליכוד התייחס (יום ד', 16.6.21) לחפיפה הקצרה שהעביר נתניהו לראש הממשלה הנכנס נפתלי בנט ואמר: "מי שצריך להעביר את העבודה הם ראשי הצוותים, עובדה שראש המל"ל נפגש עם בנט מספר שעות. אני לא מצפה שנתניהו יתחיל ללמד את בנט איך לעבוד ומה לעשות. אם יהיו לו שאלות, הוא יכול לצלצל אליו".
הוסיף: החפיפה הזאת הייתה יותר איך יוצאים מכאן לחפיפת הצוותים. אני מעריך שנתניהו יסייע עוד לבנט בתפקיד החדש. מאמין שהם עוד ידברו ביניהם".
באשר להיערכות באופוזיציה, אמר ביטן: "כדי לעשות משהו צריך שייפול לאנשי הליכוד האסימון, בינתיים רובם עדיין נעים בחוסר נוחות. מאמין שתוך שבוע-שבועיים נתחיל לעבוד. יש אפשרויות לעשות בעיות ונעשה אותן - בהליכי החקיקה ובדברים אחרים". הוסיף: "אנחנו נגרום להם לשבת במליאה ולעבוד קשה".
בראיון לגלי צה"ל התייחס ח"כ ביטן למשמעת הברזל האפוזיציונית שדורש יו"ר האופזיציה, נתניהו: "יהיו קיזוזים - לא יעזור כלום, זה חזק משאתה חושב"