ח״כ אבתיסאם מראענה פנתה ליאיר נתניהו בדרישה להסיר פרסום הנחזה להיות מטעמה, ולהתנצל על הפצת שקרים. נתניהו פרסם ציוץ אמיתי של מראענה, האחד מוועדת החוץ והביטחון שבו כתבה בישיבתה הראשונה כי נוכחות הח"כיות נחוצה מתמיד, ולצידו זיף רשומה בפייסבוק שבה נראית תמונת הר-הבית ולצידה דבריה כביכול של מראענה: "ירושלים היא שלנו לנצח, אני מתחייבת לפעול הכיבוש מירושלים".
נתניהו הוסיף: "תודה לבנט, שקד וסער ששמו אותה בוועדת החוץ והביטחון של הכנסת אשר שולטת בכל החומר המודיעיני של מדינת ישראל...".
לנוכח איומה של מראענה כי תתבע אותו, מחק נתניהו את הציוץ. זאת לאחר שלאחרונה, בעקבות תביעת דיבה נגדו, התנצל בפני קרן וקסנר ובוגריה על רשומות מכפישות שפרסם במהלך השנה וחצי האחרונות.
נתניהו טרם התנצל. ח"כ מראענה: "יאיר נתניהו הפיץ ציוץ שקרי בו תמונה מזויפת שלכאורה נלקחה מעמוד הפייסבוק שלי. פניתי לעורך דינו בדרישה שיסיר ויתנצל בטרם אנקוט הליכים משפטיים. די להסתה ולשקרים״.