X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות / מבזקים
הביטוח הלאומי: עד כה 12 אלף מעסיקים הגישו בקשה לדמי בידוד עבור 102 אלף עובדים ושולמו כ-550 אלף ימי בידוד, כ-159 מיליון שקלים
▪  ▪  ▪
וועדת העבודה והרווחה האריכה (יום ד', 29.12.21) את הוראת-השעה לדמי בידוד לשכירים, בצו תוכנית הסיוע הכלכלי בתקופת הקורונה. יו"ר הוועדה, אפרת רייטן-מרום אמרה כי מדובר בהסדר מוסרי וצודק, ומאזן עם צרכי המשק, וציינה את אפשרות ההורים-לילד-בבידוד להיעדרות לסירוגין.
עובד שהיה בבידוד בשל חשש להידבקות בנגיף הקורונה או בשל חובת בידוד של ילדו, וכן עובד שאינו חייב בבידוד אך נעדר מעבודתו בשל חובת בידוד של ילדו, עשוי להיות זכאי לדמי בידוד מהמעסיק עבור ימי היעדרותו מהעבודה. חיום הבידוד הראשון הוא על חשבון העובד. ימי הבידוד הראשונים, הם על חשבון ימי המחלה עד שלושת הימים הראשונים בלבד. כן משתנה האם הבידוד עקב העובד עצמו - או בגלל בידוד ילדו. הורים-עובדים יוכלו להיעדר מהעבודה - לסירוגין.
גובה דמי הבידוד עשוי להשתנות בין עובדים מחוסנים, מחלימים או מנועי חיסון ועובדים שאינם מחוסנים. עובד שנכנס לבידוד בשל הגעתו מחו"ל אינו זכאי לדמי בידוד אלא אם נסע לחו"ל מטעם המעסיק, ועובד הנמצא בבידוד בשל היותו חולה מאומת יהיה זכאי לדמי מחלה ולא לדמי בידוד.
משה אבוטבול קרא להעניק יותר ימי חופשה להורה לילד עד גיל 3, וביקש את סיוע יו"ר הוועדה בגיוס רוב בקואליציה לכך.
נציג הביטוח הלאומי, סיפר כי עד כה 12 אלף מעסיקים הגישו בקשה לדמי בידוד עבור 102 אלף עובדים ושולמו כ-550 אלף ימי בידוד, כ-159 מיליון שקלים. הבקשות מאושרות בדרך כלל עד שבועיים. בנוסף להורים השומרים על ילדם לסירוגין, יופחת יום הבידוד הראשון רק לאחד מהם.
לטענת עו"ד מוריה ברבי, נציגת אגף העבודה בהתאחדות התעשיינים, אין להאריך את הוראת-השעה, ויש להבחין בין מחוסנים ללא-מחוסנים. "מי שבוחר לא להתחסן משית עלויות על המעסיקים, מלבד ההוצאות האחרות על הקורונה". יו"ר הוועדה דחתה דברים אלו, כי החוק מאפשר ללא-מחוסנים להיבדק.
לדברי טובה בסר, נציגת האוצר, כיוון שהמדינה לקראת גל חמישי אנו תומכים בהארכה, וכיוון שמדובר בעלויות גבוהות במיוחד, ואנו רוצים כל-העת לבדוק את ההשפעה על המשק, אין לקבוע זאת כהוראת-קבע - לשנה.
תאריך:  29/12/2021   |   עודכן:  29/12/2021
+"חוק ברקת" של שרן השכל עבר בטרומית 19:00 29/12/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
הקואליציה עשתה לאופוזיציה תרגיל והפילה את הצעת החוק של דודי אמסלם להגבלת מימון עצמי של נבחרי ציבור, אך אישרה הצעה כמעט זהה של שרן השכל  ▪  13 ח"כים מהליכוד הצביעו בעד הצעת החוק, 9 נגד ונתניהו נעדר מההצבעה
אמסלם. הקואליציה התנגדה [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]
+משרד המשפטים מעכב איזוק אלקטרוני למניעת אלימות במשפחה 18:07 29/12/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
5 ח"כיות התבקשו לעכב הצ"ח לאיזוק אלקטרוני למניעת אלימות במשפחה, על-מנת שתוגש הצעת חוק ממשלתית  ▪  המשרד לבט"פ נערך להצעת החוק, אך משרד המשפטים והפרקליטות מעכבים אותו  ▪  יו"ר הוועדה לבט"פ: האיזוק האלקטרוני הוא כלי מצוין. נדאג שהחקיקה הפרטית החשובה של חברות הכנסת תבוא לידי ביטוי בהצעת החוק הממשלתית, ונוודא שהיא מתקדמת בקצב ראוי
ח"כ מירב בן-ארי [צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
+פינדרוס ובן-גביר: מדוע המשטרה לא מגבילה התקהלויות נוצרים 17:18 29/12/21  |  עידן יוסף
חברי הכנסת יצחק פינדרוס ואיתמר בן-גביר מוחים על האיסור שהוציאה המשטרה על קיום הילולת הבאבא סאלי בנתיבות. השניים טענו לאפליה ברקע היתרים דומים שאיפשרו חגיגות נוצריות ומסיבות סילבסטר.
+הכנסת אישרה בטרומית תיקון לחוק דוד בן-גוריון 17:11 29/12/21  |  עידן יוסף
מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק דוד בן-גוריון (תיקון - ביטול הוראת שעה), התשפ"ב-2021. 55 חברי כנסת תמכו בהצעה של חבר הכנסת איתן גינזבורג וקבוצת חברי הכנסת, ו-52 התנגדו.
מוצע בה לבטל את הוראת השעה, ולקבוע שחברותם של מי שמונה למועצה ו/או למנהלת צריף המגורים של דוד בן-גוריון תהיה קבועה ולא זמנית. כן מוצע שהמדינה תשלים את הכנסות המוסד, עד כדי הדרוש לצורך פיתוחו וניהול מכלול פעילויותיו.
+בטרומית: אושרה הצעת חוק לפתיחת תביעה על סכום קצוב 17:02 29/12/21  |  עידן יוסף
אושרה בקריאה טרומית הצעת חוק ההוצאה לפועל (תיקון - פתיחת תביעה על סכום קצוב), התשפ"ב-2021. 57 חברי כנסת תמכו בהצעה של חברת הכנסת יעל רון בן-משה וקבוצת חברי כנסת, ו-51 התנגדו.
מוצע בה לקבוע שבמקרה שזוכה אינו מצליח להמציא את ההתראה בתביעה על סכום קצוב, יוכל להגיש בקשה לפתיחת תיק חרף אי-ההמצאה אם סכום התביעה אינו עולה על 10,000 שקלים וכפוף לתנאים המנויים.
הצעת החוק מבקשת לבצע שינוי באופן פתיחת תיקים הוצאה לפועל על סכום קצוב, כך שבמקרים שהזוכה לא הצליח לבצע מסירה מלאה של התראה, תשמר לו האפשרות לפתוח את התיק בדרך חלופית.
+בטרומית: יוגדל המענק השנתי למי שעסק בניטרול תוצאות אסון צ'רנוביל 16:46 29/12/21  |  עידן יוסף
מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק המסייעים לנטרול תוצאות אסון צ'רנוביל (תיקון - הגדלת מענק ושיפור זכויות), התשפ"ב-2021 של חברי הכנסת יבגני סובה, יוליה מלינובסקי, אלכס קושניר, יוסי שיין, לימור מגן תלם, אלינה ברדץ' יאלוב ושרון רופא אופיר.
49 תמכו בהצעה, ללא מתנגדים, והיא תועבר לוועדת העלייה, הקליטה והתפוצות
מוצע בה לקבוע כי חברות הביטוח יחויבו לבטח את המנטרלים בביטוח חיים למטרת הלוואה לדיור, כפוף לתקנות שיתקין שר העלייה והקליטה. בנוסף מוצע להגדיל את המענק השנתי למנטרלים מסכום של 4,775 ש"ח ל-7,000 ש"ח, ולקבוע שמענק זה לא ייחשב להכנסה לפי כל דין, לרבות לצורך חישוב זכאות לגמלת הבטחת הכנסה.
+בטרומית: שיעורי מס הרכישה החלים על רוכש דירת מגורים יחידה יתוקנו 16:01 29/12/21  |  עידן יוסף
מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק מיסוי מקרקעין (שבח ורכישה) (תיקון - מדרגות המס על דירה יחידה ועל בניין להשכרה ובניין לשכירות מוסדית), התשפ"ב-2021. 84 חברי כנסת תמכו בהצעה של חבר הכנסת יואב קיש וקבוצת חברי הכנסת, ו-7 התנגדו.
מוצע בה לתקן את שיעורי מס הרכישה החלים על רוכש דירת מגורים יחידה, כך שעל חלק השווי שעד 1,930,000 ש"ח לא ישולם מס רכישה, ועל חלק השווי העולה על סכום זה ועד 2,330,000 ש"ח ישולם מס בשיעור של 3.5%. כמו-כן, מוצע לצמצם את מדרגות המס הגבוהות על רכישת דירת מגורים יחידה.בנוסף, מוצע לקבוע כי לא יחול שיעור מס מוגדל על רוכש דירות בבניין להשכרה או רוכש דירות בבניין לשכירות מוסדית (משכיר ממשיך), אלא יחולו לגביו שיעורי מס מופחתים. הוועדה המוסמכת לדון בהצעת חוק זו הינה ועדת הכספים.
+בטרומית: טיפול באמצעות אמנויות יוסדר כמקצוע בריאות 14:57 29/12/21  |  עידן יוסף
מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק הסדרת העיסוק במקצועות הבריאות (תיקון - טיפול באמצעות אמנויות), התשפ"ב-2021 של חברי הכנסת מיכל שיר סגמן, עלי סלאלחה, מופיד מרעי ויסמין פרידמן, אליה הוצמדו הצעות חוק של חברי הכנסת קרן ברק, מיכל וולדיגר, אמילי מואטי ויעקב אשר. 68 תמכו בהצעה, ללא מתנגדים, בהצבעה שמית, והיא תועבר לוועדת הבריאות.
מוצע בה להסדיר טיפול באמצעות אומנויות כמקצוע בריאות, ולהעניק תעודת 'מטפל באמצעות אמנויות' למי שיעמוד בתנאים הקבועים בחוק המוצע ובכלל זה, בין היתר, תואר אקדמי שני בטיפול באמצעות אומנויות, הכשרה מעשית ועמידה בבחינות.
השר אלעזר שטרן אמר כי הממשלה תומכת בהצעת החוק, כפוף להצמדתה להצעת חוק ממשלתית אשר תוגש בנושא. המשך הקידום כפוף לתיאום מול משרד הבריאות, כפי שראוי שיעשה בהצעת חוק חשובה כזו.
+בטרומית: רישיונו של רופא שהורשע בעבירת מין יותלה עד לקבלת המלצת ועדה מיוחדת 14:27 29/12/21  |  עידן יוסף
מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק לתיקון פקודת הרופאים (רופא שהורשע בעבירת מין), התשפ"ב-2021 של חברת הכנסת מיכל רוזין. 52 תמכו בהצעה, 1 נמנע ולא היו מתנגדים, בהצבעה שמית, והיא תועבר לוועדת הבריאות.
מוצע בה לקבוע כי רישיונו של רופא שהורשע בעבירת מין יותלה עד לקבלת המלצת ועדה מיוחדת. בהתאם להמלצת הוועדה יחליט השר אם לבטל את רישיונו של הרופא, להתלותו לתקופה נוספת שיקבע, לתת לרופא נזיפה או התראה או להגביל את תחומי עיסוקו לתקופה שיקבע.
השר עיסאווי פריג' אמר כי הממשלה תומכת בהצעת החוק, כפוף להצמדתה להצעת חוק ממשלתית אשר תוגש בנושא, והוסיף: מדובר בצעד חשוב ומתבקש בימים אלה, אך הצעת החוק עדיין דורשת ליבון סוגיות רבות. המשרד עמל, יחד עם משרד המשפטים, על הצעת חוק ממשלתית בנושא.
+ההצבעה על חוק הגיור נדחית בשבועיים 14:00 29/12/21  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
היום מועלית הצעת החוק במליאה, אך התשובה וההצבעה עליה יהיו במועד אחר  ▪  השר כהנא סיכם עם היוזמת מלינובסקי כי בתוך שבועיים יפרסם תזכיר חוק ממשלתי שאליו יוצמדו שתי הצעות חוק פרטיות בנושא  ▪  ליברמן מאיים לפעול נגד הרב הראשי
מלינובסקי. העלאה ללא הצבעה [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]
+מאומת בבי"ס יסודי ברשות אדומה: המנהל יפעל ל"צמצום מגעים" 13:26 29/12/21  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
"צמצום מגעים" פירושו: לימודים בשטח פתוח בתוך בית הספר או מחוצה לו, בדרך המרווחת בין התלמידים כגון לימודים באולמות ספורט, למידה היברידית או למידה מקוונת  ▪  בבתי ספר ברשויות אדומות בהם לא התגלה תלמיד מאומת יוכלו להמשיך ללמוד כרגיל  ▪  עלייה במספר התלמידים בבתי הספר היסודיים שהתחסנו בחיסון ראשון
השכל. "לא "מענישים" עיר שלמה" [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]
+אושר בטרומית: דמי לידה עבור שבוע נוסף לנשים שעבדו בין 6 ל-9 חודשים מתוך 14 החודשים שקדמו ללידה 12:20 29/12/21  |  מירב ארד
מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק הביטוח הלאומי (תיקון - תנאי זכאות לדמי לידה), התשפ"ב-2021 של חברי הכנסת אימאן ח'טיב יאסין, מנסור עבאס, ווליד טאהא ומאזן גנאים, אליה הוצמדה הצעת חוק של חברת הכנסת ג'ידא רינאווי זועבי. מוצע לקבוע כי נשים שעבדו ושולמו בעדן דמי ביטוח לאומי בעד 6 ל-9 חודשים מתוך 14 החודשים שקדמו ללידה, יקבלו דמי לידה בעד 9 שבועות במקום בעד 8 שבועות.
+אושר לקריאה שנייה ושלישית: תיקונים לחוק הניקוז והגנה משטפונות 12:09 29/12/21  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
התיקונים שאושרו נועדו לפתור קשיים ביישום החוק, להדק את אמצעי הפיקוח והבקרה על רשויות הניקוז ולחזק את יכולת הביצוע של מפעלי הניקוז
ח"כ גינזבורג. "החשש מנזקי שיטפונות לא מופרך" [צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת]
+אושר לקריאה ראשונה: דמי ביטוח לאומי מופחתים לסטודנטים הלומדים בחו"ל
10:57 29/12/21  |  מירב ארד
ועדת העבודה והרווחה אישרה (יום ד') לקריאה ראשונה, הצעת חוק פרטית בתמיכת הממשלה, שתשווה את מעמדם ודמי הביטוח המופחתים לסטודנטים ישראלים הלומדים בחו"ל - לאלו הלומדים בארץ. יו"ר הוועדה, אפרת רייטן-מרום קראה לביטוח הלאומי לבדוק ולחתום על אמנות בינלאומיות להעברת זכויות בין מדינות למי שמשלם דמי ביטוח במדינתו.
+"מהלך דבילי שפגע בחלשים - מותר להודות בטעות" 10:37 29/12/21  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה
נציגת הפיקוח על הבנקים בבנק ישראל הודיעה כי "במקרה זה אין לבנק ישראל עמדה"  ▪  רכז פיננסים באגף התקציבים באוצר: "לא הצלחנו לקבל נתונים מלאים בשביל לקבל החלטה מושכלת"  ▪  מנל"חית לובי 99: "מדובר על מהלך שישפיע רק על לקוחות פועלים ולאומי וכל שאר הבנקים רק מחכים לו"
היו"ר ביטון. "טחו עיניכם מלראות שיש פה סעיף דבילי" [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
 
תגיות מי ומי בפרשה
  אבי דיכטר / Avi Dicter   אביגדור מעוז   אביר קארה / Abir  kara   אבתיסאם   מראענה / Ibtisam Mara'ana   אוסאמה סעדי / Osama Saadi   אופיר אקוניס / Ofir Akunis   אופיר כץ / Ofir  Katz   אורי מקלב / Uri Maklev   אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso   אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen   אורית מלכה סטרוק / Orit Malka Struk   אורלי לוי-אבקסיס / Orly Levi-Abekasis   אימאן ח'טיב יאסין / Iman  Khatib Yassin   איתמר בן-גביר / Itamar  Ben Gvir   איתן גינזבורג / Eitan  Ginzburg   אלון טל / Alon  Tal   אלון שוסטר / Schuster Alon   אלי כהן / Eli Cohen   אלינה ברדץ' יאלוב / Elina Bardach Yalov   אמילי חיה מואטי / Emilie Haya Moatti   אמיר אוחנה / Amir Ohana   אפרת רייטן מרום / Rayten Marom Efrat   אריה מכלוף דרעי / Aryeh  Machluf Deri   בועז טופורובסקי / Boaz  Toporovsky   בני גנץ / Benny  Gantz   בנימין נתניהו / Benjamin  Netanyahu   גבי לסקי / Gaby  Lasky   גדי דסטה יברקן / Gadi Desta  Yivarken   גילה גמליאל / Gila  Gamliel   גלית דיסטל אטבריאן / Galit  Distal Atbaryan   גלעד קריב / Gilad Kariv   דוד אמסלם / David Amsalem   דוד  ביטן / David Bitan   ווליד טאהא / Waleed Taha   ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak   זאב אלקין / Ze'ev Elkin   זאב בנימין בגין / Ze'ev Binyamin Begin   חיים ביטון / Haim Biton   חיים כץ / Haim Katz   יאיר גולן / Yair Golan   יאיר לפיד / Yair  Lapid   יואב בן צור / Yoav Ben Tzur   יואב גלנט / Yoav Galant   יואב סגלוביץ' / Yoav Segalovich   יואב קיש / Yoav Kish   יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein   יום טוב חי כלפון / Yomtob Kalfon   יוסף שיין / Shain Yossi   יוראי להב הרצנו / Yorai  Lahav-Hertzano   יסמין פרידמן / Yasmin Fridman   יעקב ליצמן / Yaakov Litzman   יפעת שאשא-ביטון / Yifat  Shasha-Biton   ישראל אייכלר / Yisrael  Eichler   ישראל כץ / Israel  Katz   לימור מגן תלם / Limor Magen Telem   מאזן גנאים / Mazen  Ghanem   מאי גולן / May  Golan   מאיר יצחק-הלוי / Meir Itzhak Halevy   מאיר כהן / Meir  Cohen   מאיר פרוש / Meir Porush   מיכאל  מלכיאלי / Michael Malkieli   מיכאל מרדכי ביטון / Michael  Biton   מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton   מיכל מרים וולדיגר / Michal Miriam  Woldiger   מירב בן ארי / Merav Ben Ari   מירב בן-ארי / Meirav  Ben-Ari   מירב כהן / Meirav  Cohen   מירי  רגב / Miri Regev   מכלוף מיקי זוהר / Miki Zohar   מרב מיכאלי / Merav  Michaeli   משה ארבל / Moshe Arbel   משה גפני / Moshe Gafni   משה (מוסי) רז / Mossi Raz   מתן כהנא / Matan  Kahana   ניצן הורוביץ / Nitzan Horovitz   ניר אורבך / Nir  Orbach   נירה שפק / Nira  Shpak   נפתלי בנט / Naftali  Bennett   סימון דוידסון / Simon Davidson   סלאלחה עלי / Salalha Ali   סמי אבו-שחאדה / Sami  Abu Shehadeh   סעיד  אלחרומי / Said Elharumi   עודד פורר / Oded Forer   עודה איימן / Ayman  Odeh   עופר כסיף / Ofer  Cassif   עידית סילמן / Idit  Silman   עמיחי שיקלי / Amichai Chikli   פטין מולא / Patin  Mula   צחי הנגבי / Tzachi  Hanegbi   קארין אלהרר / Karin  Elharar   קטרין (קטי) שטרית / Kathrin  Shitrit   רון כץ / Ron Katz   רות וסרמן לנדה / Ruth Wasserman Lande   רם בן ברק / Ram  Ben Barak   שלמה קרעי / Shlomo  Karhi   שמחה רוטמן / Simcha  Rothman   שרן השכל / Sharren Haskel
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
הוארך בוועדת העבודה והרווחה: דמי בידוד לשכירים
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות כנסת 24
מירב ארד
נציגת הפיקוח על הבנקים בבנק ישראל הודיעה כי "במקרה זה אין לבנק ישראל עמדה"    רכז פיננסים באגף התקציבים באוצר: "לא הצלחנו לקבל נתונים מלאים בשביל לקבל החלטה מושכלת"    מנל"חית לובי 99: "מדובר על מהלך שישפיע רק על לקוחות פועלים ולאומי וכל שאר הבנקים רק מחכים לו"
עידן יוסף
ח"כ סימון דוידסון גולל במליאה את סיפורו האישי: "זוכר לילות שהייתי צריך להגיע ולפרוץ את הבית של אבא שלי, ד"ר דוידסון, להרים אותו מהרצפה, לשטוף אותו ולנקות אותו ולישון איתו בלילות ולדאוג שהוא לא ישתה"
עידן יוסף
ח״כ יעל רון בן-משה: "שינוי המדיניות במשרד התחבורה משאיר מאחור את תושבי הצפון - לא נאפשר הארכה לצפון באמצעות זכיין נוסף"    ראש עיריית נהריה: תקצוב הארכת הכביש לשלומי הוא רוח גבית לתעסוקה    יו״ר ועדת הכלכלה למשרד התחבורה: הקצו כבר עכשיו תקציב שיאפשר סלילת כביש 6 לצפון - בלימתו זה כדור שלג שישפיע על אינטרסים לאומיים
עידן יוסף
סגן שרת הכלכלה: הרשויות המקומיות חייבות להשתתף בפיקוח על הבטיחות באתרי הבנייה    כך בוועדת-המשנה לבטיחות בעבודה בוועדת העבודה והרווחה    יו"ר ועדת-המשנה אוסאמה סעדי: כ-60 הרוגים בשנה האחרונה בכעשרת אלפים תאונות    מינהל הבטיחות: רק 32 הרוגים
עידן יוסף
סטרוק: "אני מזהירה - זהו החוק הראשון בספר החוקים שמאפשר גזילת קרקעות"    יו"ר הוועדה ומציע החוק, ח"כ ווליד טאהא: "החוק יבטיח חיבור לחשמל של עשרות אלפי בתים"
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il