טוויטר בוחנת פעם נוספת את הצעת ההשתלטות של אילון מאסק על החברה. זאת, לאחר שהמולטי מיליארדר חשף כי הצליח לגייס 46.5 מיליארד דולר לצורך רכישת כל מניות החברה שאינן מוחזקות עדיין בידיו.
מאסק, הבעלים של החברות טסלה ו-SpaceX ומי שנחשב לאיש העשיר בעולם, מחזיק בידיו כ-9.2% ממניות טוויטר. הוא מעוניין בהשתלטות מלאה על החברה המפעילה את הרשת החברתית שבה הוא משתמש באופן קבוע שבה עוקבים אחריו עשרות מיליוני משתמשים.
מועצת המנהלים של טוויטר קיימה אתמול (יום א', 24.4.22) פגישה לצורך דיון על הצעתו של מאסק. כך דווח באתר CNBC. מועצת המנהלים מנסה לחפש הצעות חלופיות להצעתו של מאסק. דיווח בנושא צפוי להימסר עד ליום חמישי הקרוב, שבו אמורה טוויטר לפרסם את הדוחות הרבעוניים שלה.
בוול סטריט ג'ורנל דווח כי בטוויטר מוכנים כעת יותר מבעבר לקיים משא-ומתן עם מאסק על רכישת החברה. עוד דווח כי בטוויטר פועלים כדי להגיע להערכת שווי עדכנית של החברה.