"מצבו של טירן היה קשה אחרי תאונת הדרכים ונאלצנו לאשפז אותו בתוך ג'נין. בשעות הערב הגיעו 30 חמושים רעולי פנים. הם ניתקו את טירן מהמכשירים בעודו בחיים, חטפו אותו וברחו משם", ספר הדי פרו, דודו של טירן פרו בן ה-18 מדליית אל-כרמל שגופתו נחטפה לאחר שנפצע אתמול בתאונות דרכים בג'נין.
לדברי דודו של הנער, "החמושים ירו באוויר, כמו בסרט הוליוודי, ולקחו אותו לתוך ג'נין. המשפחה הייתה שם וראתה את זה בשידור ישיר - ולא יכלה להתערב".
שייח העדה הדרוזית, מואפק טריף, סיפר בראיון ל
גלי צה"ל: "אנחנו במגעים עם כל הגורמים הרלוונטיים כדי לשחרר את הגופה של טיראן. הוא בסך-הכל תלמיד תיכון שנסע לתקן את הרכב שלו בג'נין, אין לו קשר לשום פעילות אחרת"
ראש העיר
רפיק חלבי סיפר בראיון ל-103FM: "עצוב וכואב. הפעלתי את
אחמד טיבי אתמול בלילה, הוא דיבר עם אנשי הרש"פ שמנהלים את המו"מ והם הבטיחו שהעניין יסתדר. כרגע אנחנו בחוסר ודאות טוטאלי. כמעט הגיעו להסכם אבל ברגע האחרון ביטלו".
גדודי חללי אל-אקצה הודיעו כי גופת בן ה-17 נמצאת בידיהם וכי הם חטפו אותו. לראיה הם הציגו צילום של תעודת הזהות שלו. הגופה מוחזקת ככל הנראה בתוך מחנה הפליטים ג'נין.
במערכת הביטחון העבירו מסרים לפלשתינים לשחרר מיד את הגופה ולהוציא את אביו ואחיו של הפצוע, שפונו גם הם מהתאונה לבית החולים בג'נין. האב והאח הוצאו. אחד מהם פונה במסוק לבית החולים רמב"ם בחיפה
במערכת הביטחון פועלים לשחרור הגופה