ראש הממשלה
בנימין נתניהו גינה (יום א', 1.1.23) את דברי הרבנים מאיר מאזוז ו
שלמה עמאר כנגד הלהט"ב, מבלי לנקוב בשמות הדוברים, ואמר: "אני מגנה בתוקף את ההתבטאויות נגד קהילת הלהט״ב ויו״ר הכנסת
אמיר אוחנה. 'חביב אדם שנברא בצלם'. כל אדם נברא בצלם אלוהים. זה העיקרון שהובא לאנושות לפני אלפי שנים על-ידי עמנו וזה העיקרון שמנחה אותנו גם היום".
הרב הראשי לירושלים עמאר מחה כנגד חברי הכנסת הדתיים שתמכו במינוי אוחנה ואמר: ״תמכו בזה אנשים שנחשבים יראים. אוי לאוזניים שכך שומעות, בושה שאין כדוגמתה, איבדו את הבושה״.
ראש ישיבת כיסא רחמים, הרב מאזוז, היה חריף יותר ואמר בשיעורו השבועי: "צריך להתרחק ממצעד הגאווה, מתפארים, עושים מצעד הגאווה בירושלים, כשיש מצעד כזה צריך לסגור את החלונות, ולומר לילדים יש כאן מצעד של בהמות הולכות על שתיים, מה לעשות?".
יו"ר הכנסת אמיר אוחנה כתב בחשבון הטוויטר שלו: "מוטב שאכשל מאה פעמים באהבת ישראל חינם מאשר פעם אחת בשנאת ישראל חינם".