X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  חדשות / מבזקים
אדלשטיין ובן-גביר [צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]
צה"ל מעריך שעד סוף השנה לא יהיו חיילים בשב"ס
ועדת חוץ וביטחון אישרה את בקשת הממשלה כי מספר החיילים המוצבים בשב"ס ימשיך לעמוד על 760 לחצי שנה נוספת יו"ר הוועדה בירך על הרצון להרחיק בני 18

ועדת החוץ והביטחון אישרה (יום ד', 15.2.23) את הצעת חוק שירות ביטחון (הצבת יוצאי צבא בשירות בתי הסוהר) התשפ"ג-2023, לקריאות שנייה ושלישית, בדיון בו השתתף השר לביטחון לאומי, ח"כ איתמר בן-גביר.
הצעת החוק מבקשת להאריך בחצי שנה, עד ליום 15 באוגוסט 2023, את אפשרות הצבתם של חיילים בשירות חובה בשירות בתי הסוהר. בנוסף אישרה הוועדה את בקשת הממשלה כי מספר חיילי החובה שיוצבו בשב"ס ימשיך לעמוד על 760.

[צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]

יו"ר הוועדה, ח"כ יולי אדלשטיין, פתח את הדיון ואמר: הייתה קצת אי-בהירות לגבי בקשת הממשלה בנושא המשך הצבת החיילים בשב"ס בדיונינו השבוע. באתי בדברים עם השר וביקשתי ממנו להופיע בפנינו ולהסביר בדיוק ובבהירות את תוכניתו. אנו מבינים את חשיבות העניין, וגם את בהילות העניין כי היום פוקעת הוראת השעה.
השר בן-גביר: "היו לא מעט ועדות, לא מעט מחקרים ולא מעט סקרים על נושא סוהרי החובה. בין כל אנשי המקצוע, וגם בכל הדיונים בכנסת, הייתה הסכמה כי האידיאל, המצב הנכון והרצוי, הוא שבני ובנות 18 לא יוצבו מול רבי מחבלים, במשך כל שעות היום, כאשר רוב הזמן הם יחד עם עוד סוהר אחד או סוהרת אחת, מול 50-150 מחבלים. הנתון הזה לבדו מסביר למה כל המומחים קבעו פעם אחר פעם שנכון להוציא אותם מהאגפים הללו, ואז עלינו עוד שלב עם האירועים של ההטרדות המיניות, המעשים המגונים והאונס. ברור שהמצב לא יכול להימשך, ושמעתי גם את גנץ ואת עמר בר לב מדברים על זה. אמרנו את זה גם כאופוזיציה, ואנו אומרים זאת גם עכשיו - להוציא אותם מהאגפים האלה וליישם מדיניות שמול המחבלים עומדים סוהרי קבע. השר גלנט רואה את הדברים כמוני, כעניין עקרוני שיש לטפל בו. יש לי הערכה לשב"ס ולכל הדרגים בו. ברור לי שזה לא בא להם בקלות, לוותר על כוח אדם שמגיע מצה"ל, וכל מערכת רוצה לשמר מצב. אבל צריך לדעת לקבל החלטות, ולא רק להקים עוד ועדה ועוד ועדה, ואני יודע שהמערכת מסוגלת להתמודד עם ההחלטה הזו. אם היה לי עכשיו תקציב פנוי במשרד לביטון לאומי, הדבר האידיאלי היה לשחרר אותו לטובת תקנים וסוהרים. אבל אין לי את זה במשרד, ואני כן מעוניין להתניע כבר את התהליך. אם הייתי יכול, הייתי מפסיק את גיוס החיילים לשב"ס, כבר היום, אבל מה לעשות שמדובר בכ-550 סוהרים כיום. כן ברור שאני רוצה שעד ה15 לאוגוסט שירות הסח"מים והסח"מיות ייפסק. אני מבין גם שיש דין ודברים מוצלח בין צה"ל לשב"ס, לגבי אפשרות של קיצור שירות לחלק מהחיילים, על-מנת שישתחררו מצה"ל ויוכלו להתגייס לקבע בשב"ס וזה יסייע לנו מאוד. בינתיים, נצטרך את גיוסי החיילים הקרובים, ואני מבקש מכם להאריך את הוראת השנה בחצי שנה, גם כדי לאפשר לנו גמישות. בכוונה ביקשתי חצי שנה, כדי להניע את התהליכים בתוך המערכת, אבל גם מבקש לשמר את המסגרת של הוראת השעה, על-מנת שאם נבוא ביולי או אוגוסט, ונראה שהצלחנו להעביר 70-80%, ונבקש עוד חודש חודשיים להשלמת המהלך, זו תהיה בקשה לגיטימית מבחינת כל הצדדים. זהו איזון ראוי בין הערכים של למנוע פגישה בסח"מים ובסח"מיות שלנו, לבין לא להשאיר את השב"ס במחסור של כוח אדם".
יו"ר הוועדה: "כולנו, קואליציה ואופוזיציה, מברכים על הרצון להוציא בנות ובני 18 מהאגפים בהם נמצאים חלאות אדם. עם זאת, הייתי רוצה להבין במדויק מה יעלה בגורלם של כל חיילי החובה שיוחזרו משב"ס לצה"ל באוגוסט".

[צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]

תא"ל אמיר ודמני, ראש חטיבת תכנון ומנהל כוח אדם בצה"ל: "באנו בדברים עם השב"ס, לאור מה שעלה בדיוני הוועדה האחרונים. מצאנו מנגנון שמסדיר פתרון לגבי שני מחזורי הגיוס האחרונים לשב"ס - כ-230 סוהרי חובה, שבאוגוסט תהיה להם יתרת שירות של עד 8 חודשים. להם נאפשר קיצור שירות לטובת שיחרור ומעבר לשירות קבע בשב"ס. בנוסף, אנחנו גם נבחן פרטנית כל בקשה של סוהר חובה אחר בנושא, וגם בכנסי המשתחררים הקרובים נציב עמדות שיציעו למשתחררים מכלל יחידות צה״ל להתגייס לשירות קבע בשב״ס. זוהי מבחינתנו מתיחת הגבולות, בגלל מחויבותנו לנושא. קיצור שירות חובה לטובת שירות קבע הוא פריבילגיה משמעותית. מי שיש לו יתרת שירות מעל שמונה חודשים., כפי שאמרתי בדיון הקודם, אנו יודעים לקלוט בצה"ל חזרה בצורה טובה עם מערכת מיון ושיבוץ שתדאג שאף חייל חובה שיוחזר לשירות לא ייפגע מהמעבר, ויהיה לו אופק שירות".
יו"ר הוועדה: "אם אני מבין אותך נכון, הוראה כוללת לגבי שינוי מדיניות של קיצור שירות בצה"ל, היא בעלת השלכות רוחב ומשמעויות, אבל כיוון שמדובר בנושא וצורך לאומי, אתם תבחנו בקשות פרטניות, גם של מי שיש להם יתרת שירות גדולה משמונה חודשים".
עו"ד מירי פרנקל שור, היועצת המשפטית לוועדת החוץ והביטחון: "זה דורש גם את תיקון חוק קליטת חיילים משוחררים, לוודא שהמענק שלהם לא ייפגע מהמהלך הזה".
תא"ל ודמני: "ודאי, אבל זה מהלך שהתחיל מעשית רק לפני יומיים, אז כל האספקטים עדיין נבחנים".
יו"ר הוועדה: "הוועדה תעמוד לרשותכם בכל דבר ועת לטובת חקיקה שתקדם את המהלך הזה".

[צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]

ח"כ רם בן ברק: "היום, כמו בכנסת הקודמת, אני מהבודדים שמתנגדים להוצאת החיילים מהאגפים הביטחוניים. אם יש בעיה של הטרדות מיניות, מטפלים במטרידים, לא מרחקים את המוטרדים. בני 18 הם לא ילדים, הם משרתים ביחידות קשות ונלחמים במחבלים ועומדים מול רוצחים. אני גם מזהה פה פתח בעייתי - מחר יהיו הטרדות מיניות במג"ב, או יחידות אחרות בצה"ל, ויחליטו להוציא משם את החיילות".
ח"כ שלום דנינו: "עדיין לא קיבלנו מענה ברור לסוגיה מהדיונים הקודמים - האם יש לשב"ס תקציב ותקנים לקלוט את אותם חיילים כסוהרי קבע?"
תת גונדר תמי עזרא, ראש חטיבת כוח אדם בשב"ס: "אנחנו ארגון היררכי, והחלטת השר תבוצע במלואה, ולכן נערכים לגיוס חירום. כ-75% מסוהרי החובה הרלוונטיים כבר הביעו רצון להתגייס לקבע, וכ-65% מהם נמצאו מתאימים, כלומר לדעתנו מדובר בפוטנציאל כל כ-150 סוהרי קבע אם יקצרו להם את שירות החובה. חשוב לציין שהארגון כבר היום זקוק לסיוע בהיבטי תקינה, וכבר היום יש גם עליית בהיקף המחאה האוכלוסייה של האסירים הביטחוניים. יש לא מעט מועמדים רוצים להתגייס לשב"ס, והתקינה והתקציב יכולים לבצע מהפך בארגון, שכרגע יש בו התפטרויות, בגל השחיקה של סגל הקבע".
ח"כ דנינו: "לא קיבלתי תשובה ברורה. יש לך תקנים עבור 150 הסוהרים שישתחררו?"

[צילום: נועם מושקוביץ/דוברות הכנסת]

תג"ד עזרא: "יש לי תקנים עבור המשימות של מחר בבוקר באגפים הפליליים. עבור המשימה הספציפית של האגפים הביטחוניים אין תקנים".
ח"כ גדי איזנקוט: "היות שאין זמן, ממליץ לאשר את הבקשה שהונחה בפנינו. גם אני פעלתי בעבר לסיים את שירותם של חיילי החובה בשב"ס. בטווח הארוך, אנחנו חייבם לבחון את הנושא במסגרת הרחבה יותר, במסגרת דיון מול מערכת הביטחון, של איזו מסגרת של שירות חובה אנו הולכים אליה. האם עדיין צבא העם? האם שירות לכל? אני בהחלט מוצא טעם רב לשירות במשטרה ובשב"ס במסגרת שירות לאומי בקהילה. ניתן לשרת שם כחמ"ליסטים, מאבטחים, תצפיתנים, ואת זה יכולות לעשות כלל האוכלוסיות, לרבות ערבים ומיעוטים. חייבים לקיים את הדיון הזה יחד עם ההבנה של הדמוגרפיה ולאן הולכת החברה שלנו".
יו"ר הוועדה: "בהחלט יש טעם בקיום דיון כזה, ובהחלט יש מקום לשקול את הרעיון של הזזת סוהרי קבע לאגפים הביטחוניים, והזזת חיילים לתפקידים אחרים בשב"ס".
השר בן-גביר: "הלוואי שהיה לנו את הכסף כרגע. אני בדרישות התקציביות שלי לא ביקשתי סקטור זה או אחר, אלא 14 מיליארד לחיזוק משטרה, שב"ס וכב"ה. אני גם מסכים שיש יחידות מובחרות בשב"ס, כמו מצדה ויהלום, שיכולות להרוויח מכוח אדם לוחם שיגיע מצה"ל, אבל כיום החוק מאפשר הצבת חיילים רק בתפקידים הקשורים לאגפים הביטחוניים. בהחלט אפשר לדון בהצעה כזו ואני מניח שאתמוך בה. כן אבקש מהשב"ס גם לבחון הזזות פנימיות של סוהרים לטובת האגפים הביטחוניים כחלק מתהליך שחרור סוהרי החובה".
יו"ר הוועדה, ח"כ יולי אדלשטיין, סיכם: "ועדה זו היא אולי המקום היחיד במדינה שמסוגל כיום לקיים דיון רציני בנושא אופי השירות הביטחוני והלאומי העתידי, כפי שהציע ח"כ איזנקוט, מבלי שיהפוך להורדת ידיים פוליטית. אני ממליץ לחבריי הוועדה לקבל את בקשת הממשלה להאריך בחצי שנה את הוראת השעה. השר אמר בכנות ראויה שחצי שנה היא פרק זמן שייתכן שידרוש מהם לשוב לוועדה ולבקש עוד הארכה מסוימת. אם הכל ילך כשורה, הם לא יגיעו לכאן, ואם יגיעו, נהיה כבר במציאות של אחרי אישור תקציב מדינה חדש, ונוכל לבחון את הדברים אל מול המציאות ולא מול משאלות לב".
צוות הייעוץ המשפטי לוועדה הקריא את נוסח הצעת החוק, והדגיש כי יוכנס סעיף תחילה המבהיר כי החוק נכנס לתוקף החל ממחר, ה-16 לפברואר, למקרה שהצעת החוק לא תאושר בקריאות שנייה ושלישית עוד היום.
לאחר מכן העלה יו"ר הוועדה להצבעה את הצעת החוק וזו אושרה ללא מתנגדים, ועם נמנע אחד.

תאריך:  15/02/2023   |   עודכן:  15/02/2023
+בטרומית: מורשע או נאשם בהתעללות בחסר ישע לא יועסק בתחום החינוך והטיפול
07:36 16/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה (ד') בקריאה טרומית את הצעת החוק למניעת העסקה בתחום החינוך והטיפול של אדם שהורשע או שמואשם בתקיפה או בהתעללות בחסר ישע, התשפ"ג-2022 של חבר הכנסת אופיר כץ. בהצעה תמכו 20 חברי כנסת, ללא מתנגדים או נמנעים, והיא תועבר לוועדת הכנסת אשר תקבע באיזו ועדה תידון ההצעה.
מוצע בה לקבוע שמעסיק לא יקבל לעבודה במוסד, כהגדרתו בהצעת החוק, בגיר שהורשע בעבירות תקיפה או התעללות המנויות בהצעת החוק כלפי ילד, שאותה ביצע בהיותו בגיר, וכן לא יעסיק מי שתלוי ועומד נגדו כתב אישום בעבירה כאמור.

+בטרומית: הורים לפגים יהיו זכאים ל-30 ימי מחלה
07:35 16/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה (ד') בקריאה טרומית את הצעת חוק דמי מחלה (היעדרות בשל מחלת ילד) (תיקון - היעדרות בשל אשפוז פג), התשפ"ג-2022 של חבר הכנסת ינון אזולאי, אליה הוצמדו הצעות של חברי הכנסת אברהם בצלאל וואליד אלהואשלה. 23 חברי כנסת תמכו בהצעה ללא מתנגדים והיא תועבר לוועדת העבודה והרווחה.
מוצע בה לקבוע שעובד שילדו נולד פג יהיה זכאי ל-30 ימי היעדרות על חשבון ימי המחלה הצבורים שלו בתקופה שבה ילדו מאושפז בבית החולים לאחר הלידה. עובד כאמור שבן זוגו לא נעדר מהעבודה מכח הזכאות הזו או שהוא הורה עצמאי יהיה זכאי לזקוף 60 ימי היעדרות.

+בטרומית: נפגעי תקיפה מינית על-רקע לאומני יוכרו כנפגעי פעולות איבה
07:34 16/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה (ד') בקריאה טרומית את הצעת חוק תקיפה מינית על-רקע לאומני (הרחבת הענישה על עבירות מין כדין ענישה בגין מעשה טרור), התשפ"ג-2022 של חברי הכנסת יוליה מלינובסקי, יבגני סובה ושרון ניר. בהצעה תמכו 24 חברי כנסת, אל מול 8 מתנגדים, והיא תועבר לדיון בוועדה לביטחון לאומי.
מוצע בה להחיל את הוראות ההחמרה בענישה בשל עבירה שהיא מעשה טרור על עבירות תקיפה מינית בשל מניע לאומני. כמו-כן, מוצע לקבוע כי מי שנפגע מתקיפה מינית על-רקע לאומני יראו בו כנפגע פעולות איבה לעניין חוק התגמולים לנפגעי פעולות איבה.

+בטרומית: עילה מיוחדת לחיפוש נשק בלתי חוקי
18:54 15/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק המאבק בכלי הנשק הבלתי חוקיים, תיקוני חקיקה, הוראת שעה, התשפ"ג-2023, של חבר הכנסת יצחק קרויזר, והצעה דומה של ח"כ עודד פורר. 41 חברי כנסת תמכו מול 6 שהתנגדו וההצעה תועבר לוועדת הכנסת שתחליט איזו ועדה תכין את ההצעה לקריאה ראשונה.
מוצע לקבוע, כהוראת שעה למשך 12 חודשים, עילה מיוחדת לחיפוש נשק בלתי חוקי או לחיפוש מיידי לשם תפיסת תיעוד או מצלמה שעלולים לשמש כראייה לביצוע עבירת אלימות מסוג פשע או לעבירות נשק מסוימות, וזאת, ללא צורך בצו חיפוש.

+שקלים ושטרית הצהירו אמונים כחברי הכנסת
18:50 15/02/23  |  עידן יוסף

ח"כ אושר שקלים שנכנס לכנסת בעקבות התפטרותו של אלי כהן במסגרת החוק הנורבגי, הצהיר אמונים במליאת הכנסת ויכהן כחבר כנסת מטעם סיעת הליכוד.
ח"כ קטי קטרין שטרית שנכנסה לכנסת בעקבות התפטרותה של מירי רגב במסגרת החוק הנורבגי, הצהירה אמונים במליאת הכנסת ותכהן כחברת כנסת מטעם סיעת הליכוד.

+בטרומית: הגנה על חושפי שחיתויות במשטרה
18:49 15/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק מבקר המדינה (תיקון - הגנה על חושפי שחיתויות במשטרת ישראל (התשפ"ג-2022 של חבר הכנסת מירב בן ארי. 33 חברי כנסת תמכו בהצעה והיא תועבר לוועדה לביקורת המדינה להמשך הדיון.
מוצע בה להרחיב את סמכות המבקר, כנציב תלונות הציבור, המאפשרת לו להוציא צו כדי להגן על זכויות עובד, במטרה למנוע את פיטוריו בגין חשיפת שחיתויות ומקרים נוספים המנויים בחוק, כך שתחול גם על משטרת ישראל.

+זעם ביהדות התורה על הסרת פסקת ההתגברות מסדר היום
18:38 15/02/23  |  עידן יוסף

צרות בקואליציה: j"f nav גפני נטש את בניין הכנסת והודיע כי אין בכוונתו להשתתף יותר בהצבעות במליאה היום, במחאה על כך שהקואליציה הסירה מסדר היום את הצעת החוק לפסקת ההתגברות.

+בטרומית: חוק יישום ההתנתקות ירוכך
17:56 15/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק יישום תכנית ההתנתקות (תיקון - ביטול סעיפי הפינוי ושינוי שם החוק), התשפ"ג-2022, של חבר הכנסת יולי אדלשטיין וקבוצת חברי כנסת, אליה הוצמדה הצעה דומה של חברת הכנסת לימור סון הר-מלך. בהצעה תמכו 62 חברי כנסת אל מול 36 שהתנגדו, והיא תועבר לוועדת הכנסת שתקבע איזו ועדה תדון בהצעה.
מוצע בה כי שם החוק ישונה ל"חוק הפיצויים לנפגעי ההתנתקות", וכי סעיפים 23 עד 30(ב) לחוק, אשר נוגעים לביטול הזכויות בשטח המפונה ולאיסור כניסה ושהייה בשטח זה - יבוטלו.

+אושר בטרומית: גירוש משפחות מחבלים
16:58 15/02/23  |  עידן יוסף

מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית את הצעת חוק גירוש משפחות מחבלים, התשפ"ג-2022 של חבר הכנסת חנוך דב מילביצקי, אליה הוצמדו הצעות דומות של חברי הכנסת אליהו רביבו ועודד פורר. 61 חברי כנסת תמכו מול 13 שהתנגדו וההצעה תועבר לוועדת החוץ והביטחון להכנה לקריאה ראשונה.
מוצע בה לקבוע כי שר הפנים רשאי להורות, לאחר קיום שימוע, על גירושו של בן משפחה של מחבל, אם הוא ידע מראש על תוכניתו של בן משפחתו לבצע מעשה טרור, אם הביע תמיכה או הזדהות עם מעשה הטרור או אם פרסם דברי שבח, אהדה או עידוד למעשה הטרור.

+הכנסת אישרה חוק לביטול אזרחות ישראלית למחבלים
16:49 15/02/23  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה

העבירה הצעת חוק לביטול אזרחות או תושבות של פעיל טרור שקיבל פיצוי בגין ביצוע מעשה טרור  ▪  ישראלים שהורשעו בעבירות נגד מדינת ישראל שקיבלו תגמולים מהרשות הפלשתינית כפופים לשלילת אזרחות או תושבותם  ▪  רישיון לישיבת קבע יבוטל על-ידי משרד הפנים, לאחר התייעצות עם ועדה מייעצת ובהסכמת שר המשפטים, בעוד שלילת האזרחות תהיה על-ידי בית המשפט

משפחות שכולות שצפו בדיון [צילום: דני שם-טוב/דוברות הכנסת]
+"ביום ראשון נדון ב-32 מועמדים לדירקטורים"
13:24 15/02/23  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה

הודיעה סגנית מנהלת רשות החברות בוועדת הכלכלה בדיון בוועדת הכלכלה  ▪  היו"ר ביטן הציג רשימת עקרונות לתיקון חקיקה שיביא לסיום העיכובים במינוי הדירקטורים בתאגידי המים והביוב

ביטן. סוף לסחבת [צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת]
+"גוף חסר אחריות שפועל ומחזיק בנשק אטומי"
12:32 15/02/23  |  מירב ארד   |   לרשימה המלאה

יו"ר ועדת חוקה כי לא ידחה את המשך ההצבעות ותקף בחריפות את התנהלות האופוזיציה: "כמה שקרים אתם יכולים להפיץ, איך אתם לא מתביישים?"

רוטמן. תקף את התנהלות האופוזיציה [צילום: יונתן זינדל, פלאש 90]

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
 
תגיות מי ומי בפרשה
 אבי דיכטר / Avi Dicter  אברהם בניהו בצלאל / Avraham Benayahu  Bezalel  אוהד טל  אופיר כץ / Ofir  Katz  אוריאל מנחם בוסו / Uriel Busso  אורית פרקש-הכהן / Orit Farkash-Hcohen  אורנה ברביבאי / Orna  Barbivai  אושר שקלים / Osher  Shekalim  אימאן ח'טיב יאסין / Iman  Khatib Yassin  איתמר בן-גביר / Itamar  Ben Gvir  אליהו דלל / Eli Dallal  אליהו רביבו / Revivo Eliyahu  אלמוג כהן / Almog  Cohen  ארז מלול / Erez  Malul  אריה מכלוף דרעי / Aryeh  Machluf Deri  בועז ביסמוט / Boaz  Bismuth  בועז טופורובסקי / Boaz  Toporovsky  בני גנץ / Benny  Gantz  גד איזנקוט / Gadi  Eisenkot  גילה גמליאל / Gila  Gamliel  גלית דיסטל אטבריאן / Galit  Distal Atbaryan  גלעד קריב / Gilad Kariv  דבורה ביטון / Dvora  Biton  דוד  ביטן / David Bitan  דן אילוז / DAN Iluz  דני בן יוסף דנון / Dani Danon  ואליד אל הושלה / Waleed  El Hawashla  ולדימיר בליאק / Vladimir Beliak  זאב אלקין / Ze'ev Elkin  חמד עמאר / Hamad Amar  חנוך דב מילביצקי / Hanoch Dov Milwidsky  טלי גוטליב / Tali  Gottlieb  יאיר לפיד / Yair  Lapid  יואב גלנט / Yoav Galant  יואל (יולי) אדלשטיין / Yoel Edlshtein  יונתן משריקי / Yonatan Mishraki  יוסף עטאונה / Youssef  Atauna  יוראי להב הרצנו / Yorai  Lahav-Hertzano  ינון אזולאי / Yinon  Azoulay  יסמין פרידמן / Yasmin Fridman  יעקב אשר / Yakov  Asher  יצחק קרויזר / Kroizer Yitzhak  יצחק שמעון סרלאוף  ירון לוי / Yaron Levi  ישראל אייכלר / Yisrael  Eichler  ישראל כץ / Israel  Katz  לימור סון הר-מלך / Limor  Son Har-Melech  מאי גולן / May  Golan  מאיר כהן / Meir  Cohen  מטי צרפתי הרכבי / Matti  Sarfati Harkavi  מיכאל מרדכי ביטון / Michael Mordechai Biton  מירב בן-ארי / Meirav  Ben-Ari  מירב כהן / Meirav  Cohen  מנסור עבאס / Mansour Abbas  משה אבוטבול / Moshe Abutbul  משה ארבל / Moshe Arbel  משה גפני / Moshe Gafni  משה רוט / Moshe  Roth  מתן כהנא / Matan  Kahana  נאור שירי  ניר ברקת / Nir  Barkat  סימון  מושיאשוילי / Simon  Moshiashvili  סימון דוידסון / Simon Davidson  עודד פורר / Oded Forer  עופר כסיף / Ofer  Cassif  עמית הלוי / Amit  Halevi  צבי ידידיה  סוכות / Tzvi Yedidia  Sukkot  צביקה פוגל / Tzvika  Foghel  צגה צנגש  מלקו / Tsega  Melaku  קארין אלהרר / Karin  Elharar  רון כץ / Ron Katz  רם בן ברק / Ram  Ben Barak  שלום דנינו / Shalom  Danino  שלי טל מירון / Shelly Tal Meron  שלמה קרעי / Shlomo  Karhi  שרון ניר / Sharon Nir  שרן השכל / Sharren Haskel
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
צה"ל מעריך שעד סוף השנה לא יהיו חיילים בשב"ס
תגובות  [ 0 ] מוצגות  [ 0 ]  כתוב תגובה 
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות כנסת 25
עידן יוסף
העבירה הצעת חוק לביטול אזרחות או תושבות של פעיל טרור שקיבל פיצוי בגין ביצוע מעשה טרור    ישראלים שהורשעו בעבירות נגד מדינת ישראל שקיבלו תגמולים מהרשות הפלשתינית כפופים לשלילת אזרחות או תושבותם    רישיון לישיבת קבע יבוטל על-ידי משרד הפנים, לאחר התייעצות עם ועדה מייעצת ובהסכמת שר המשפטים, בעוד שלילת האזרחות תהיה על-ידי בית המשפט
מירב ארד
הודיעה סגנית מנהלת רשות החברות בוועדת הכלכלה בדיון בוועדת הכלכלה    היו"ר ביטן הציג רשימת עקרונות לתיקון חקיקה שיביא לסיום העיכובים במינוי הדירקטורים בתאגידי המים והביוב
מירב ארד
יו"ר ועדת חוקה כי לא ידחה את המשך ההצבעות ותקף בחריפות את התנהלות האופוזיציה: "כמה שקרים אתם יכולים להפיץ, איך אתם לא מתביישים?"
מירב ארד
כך חשף משרד הרווחה בדיון וועדת העבודה והרווחה    אייכלר: על משרד הבריאות לבדוק ברשויות המקומיות, את ההיערכות לתחבורה ייעודית לאנשים עם מוגבלויות בשעת חירום
עידן יוסף
בדיון ועדת המשנה לעסקים קטנים ובינוניים התברר כי היה אמור לדווח לוועדה כבר לפני כחצי שנה והדבר טרם נעשה    יו"ר ועדת המשנה דנינו: "לא סביר שעצמאים משלמים ביטוח לאומי ולא זכאים לדמי אבטלה או מחלה - לא נעשה מסחרה, לא נסכים רק לתיקון אחד ונהיה מבסוטים"
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il