X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות
"אני מלא תקווה" [צילום: ג'וליה ניקינסון, AP]
נתניהו: אחרי המלחמה ישלטו בעזה גורמים מקומיים
בנאומו בקונגרס לא פרס נתניהו תוכנית מפורטת ליום שאחרי; קרא להקים ברית איזורית בהנהגת ארה"ב נגד אירן שיבח את ביידן וטראמפ, וקרא להאיץ את משלוחי הנשק לישראל
ראש הממשלה, בנימין נתניהו, קורא להקים ברצועת עזה ממשל אזרחי שיהיה מורכב מגורמים מקומיים שאינם שואפים להשמיד את ישראל. בנאומו בפני שני בתי הקונגרס (24.7.24), לא נכנס נתניהו לפרטים ולא פרס תוכנית לשליטה בעזה לאחר המלחמה. הוא גם קרא להקים ברית בהובלת ארה"ב אשר תתייצב נגד אירן, ולא הזכיר כלל את הסוגיה הפלשתינית.
86 מבין 535 חברי הקונגרס החרימו את הנאום, כולם מבין 264 חברי הסיעה הדמוקרטית בשני הבתים. רבים אחרים נכחו בנאום אך נמנעו מלהריע לנתניהו – אם כי הרוב המכריע של חברי הקונגרס הריעו לו שוב ושוב. ביציע היו בני משפחות חטופים וחיילים שלחמו ונפצעו במלחמה, אותם הציג נתניהו והם זכו לתשואות רמות.
נתניהו פתח באומרו, כי מדובר במאבק מול אירן ושלוחיה, בו ישראל וארה"ב חייבות לעמוד יחדיו",משום שכאשר אנחנו ניצבים יחדיו – קורה דבר פשוט: אנחנו מנצחים והם מפסידים. באתי להבטיח לכם: אנחנו ננצח". לדבריו, זוהי אינה התנגשות הציביליזציות [כשם ספרו של סמואל הנטיגנטון] אלא התנגשות בין ברבריזם לציביליזציה.
נתניהו הציג את נועה ארגמני ואמר: "אני משוכנע שהמאמצים לשחרור החטופים יצליחו, והם מתנהלים ממש עכשיו". הוא הודה לנשיא ג'ו ביידן על מאמציו למען החטופים ותמיכתו המלאה בישראל אחרי 7 באוקטובר ואמר שהדברים לעולם לא יישכחו. עוד אמר נתניהו, כי הוא מודה לביידן על 50 שנות ידידותו לישראל והזכיר שהלה כינה את עצמו "אירי-אמריקני ציוני גאה".
נתניהו מתח ביקורת קשה על המפגינים האנטי-ישראלים ואמר שהם מתייצבים לימין חמאס ופשעיו; הוא זכה לתשואות רמות במיוחד על דבריו אלה. לדבריו, אירן מממנת תעמולה אנטי-ישראלית בארה"ב, כולל בזמן נאומו מחוץ לקונגרס. "אתם הופכים לאידיוטים השימושיים של אירן", הטיח בהם. נתניהו מתח ביקורת גם על ראשי האוניברסיטאות, שלא גינו את המפגינים האנטישמיים. "אין פלא שיש גל של אנטישמיות בארה"ב וברחבי העולם", המשיך.
נתניהו גינה בחריפות את התובע הראשי בבית הדין הפלילי בהאג, כרים חאן, ואמר שישראל מכניסה כמויות ענק של סיוע לעזה – אותו חמאס גונב. "הוא [חאן] אמר שישראל פוגעת בכוונה באזרחים. על מה לכל הרוחות הוא מדבר?" אמר, והזכיר את מאמציה להימנע מפגיעה באזרחים, בעוד חמאס הוא שפוגע בהם. "לישראל מותו של כל אזרח הוא טרגדיה; לחמאס זוהי אסטרטגיה, כדי לשרוד ולחזור שוב ושוב ושוב על 7 באוקטובר. לעולם לא ארשה לזה לקרות".
לדברי נתניהו, אירן עומדת מאחורי כל הטרור והכאוס באיזור, והדבר אינו מפתיע לאור העקרונות שעמדו ביסוד המהפכה המוסלמית. ארה"ב היא העומדת בפני רצונה של אירן לייצא את המהפכה, ולכן אירן נלחמת בה מאז 1979, הוסיף, והזכיר את פעולותיה הרבות נגדה. ואילו במזרח התיכון, המשיך, ישראל היא הניצבת מול אירן – שהיא גם האויב הרצחני ביותר של ארה"ב. עוד אמר נתניהו, כי מאבקה של ישראל נגד הגרעין האירני מגן גם על ארה"ב.
"אם תזכרו דבר אחד מהנאום, הוא זה: האויב שלנו הוא האויב שלכם, המאבק שלנו הוא המאבק שלכם, והניצחון שלנו יהיה הניצחון שלכם! הניצחון הזה נראה באופק. תבוסת חמאס תהיה תבוסה לאירן", אמר נתניהו. הוא התייחס לחיזבאללה ואמר שישראל מעדיפה פתרון דיפלומטי, אך "ישראל תעשה את כל מה שהיא חייבת לעשות, כדי להחזיר את הביטחון לגבול הצפוני ולהחזיר את התושבים בבטחה לבתיהם".
"הרחבה טבעית של הסכמי אברהם"
"תנו לנו את הכלים יותר מהר ונעשה את העבודה יותר מהר" [צילום: סקוט אפלווייט, AP]
בהזכירו את התגובה נגד החות'ים, הזהיר נתניהו: "כל אויבינו צריכים לדעת, כי מי שיתקוף את ישראל – ישלם מחיר כבד מאוד. אני יודע שיש לנו גיבוי של ארה"ב ואני מודה לכולכם, מכל צידי הקשת הפוליטית". הוא אמר כי ארה"ב סיפקה לישראל נשק רב, ישראל סיפקה לה מודיעין רב, "ויחד פיתחנו כמה ממערכות הנשק המתקדמות בעולם, תוך מניעת הצורך במשלוח חיילים אמריקניים והגנה על האינטרסים המשותפים במזרח התיכון".
לדברי נתניהו, משלוחי נשק דחופים מארה"ב יכולים להאיץ את סיום המלחמה ולמנוע את הרחבתה. בפרפרזה על דבריו של וינסטון צ'רצ'יל, אמר נתניהו: "תנו לנו את הכלים מהר יותר ונסיים את העבודה מהר יותר. המלחמה בעזה יכולה להסתיים מחר אם חמאס ייכנע, יתפרק מנשקו וישחרר את כל החטופים. אבל אם לא – נילחם עד שנהרוס את יכולותיו הצבאיות של חמאס ואת שלטונו בעזה ונחזיר את כל החטופים. זו המשמעות של ניצחון מוחלט ולא נתפשר על פחות מכך".
לגבי היום שאחרי המלחמה אמר נתניהו, כי עקרונותיו הן עזה מפורזת ומתונה. "לישראל אין שאיפה להתיישב בעזה, אבל עלינו לשמור על שליטה ביטחונית כדי להבטיח שהיא לא תהווה אי-פעם איום על ישראל. צריך להיות לה ממשל אזרחי בידי פלשתינים מקומיים שאינם רוצים להשמיד את ישראל; זו לא בקשה גדולה מד. צריך לקום דור חדש של פלשתינים שלא ילמד לשנוא יהודים, אלא לחיות איתנו בשלום. הפירוז והמתינות הופעלו בגרמניה ויפן אחרי מלחמת העולם השנייה והן זכו לשגשוג. לאחר נצחוננו, יחד עם בעלי בריתנו, פירוז ומתינות יכולים להוביל לשגשוג גם בעזה".
נתניהו המשיך: "החזון שלי למזרח התיכון נובע גם הוא ממה שנעשה לאחר מלחמת העולם השנייה. אז הקימה ארה"ב ברית נגד בריה"מ; כעת ארה"ב וישראל יכולות להקים ברית נגד אירן. כל המדינות שבשלום עם ישראל ושיהיו בשלום עם ישראל, יוזמנו להצטרף לברית הזאת. ראינו שמץ של כך ב-14 באפריל, כאשר שורה של מדינות בהנהגת ארה"ב הגנו על ישראל. תודה לך, הנשיא ביידן, על שיצרת את הברית הזאת.
"זו תהיה הרחבה טבעית של הסכמי אברהם, ואני מודה לנשיא טראמפ על מנהיגותו בכינונם", המשיך נתניהו. הוא הזכיר את ההתנקשות בטראמפ ואמר שאין מקום לאלימות בפוליטיקה. עוד הודה לטראמפ על יתר פעולותיו למען ישראל, כולל העברת השגרירות לירושלים, ההתייצבות מול אירן וההכרה בריבונות הישראלית בגולן.
נתניהו סיים: "אני מלא תקווה לגבי העתיד ולגבי ישראל, כי העם היהודי יצא ממעמקי הגיהנום ורצח העם ונגד כל הסיכויים הקים מדינה, דמוקרטיה משגשגת ומצליחה. אני מלא תקווה לגבי ארה"ב, כי אני מלא תקווה לגבי האמריקנים. יחדיו ננצח את העריצים והטרוריסטים המאיימים עלינו. כמה זמן שיקח, כמה קשה שיהיה – ישראל לא תיסוג. נילחם עד שנשיג ניצחון של הטוב על הרע; זו התחייבותנו המוצקה. נמשיך לעבוד עם ארה"ב ושותפינו הערביים להפוך את המזרח התיכון לגן עדן של שגשוג ושלום. ישראל תישאר תמיד בעלת ברית שאין לה תחליף לארה"ב. ישראל תהיה תמיד חברתכם הנאמנה ושותפתכם".
Author
כתב משפטי | News1 | דוא"ל
עיתונאי, סופר וחוקר שואה. כתב משפטי ובעל טור ב-News1. פרסם 20 ספרים ועשרות מאמרים על השואה
תאריך:  24/07/2024   |   עודכן:  24/07/2024
+בעקבות פיגוע הירי: כוחות צה"ל נכנסו לכפר נבי אליאס 09:31 25/07/24  |  איציק וולף
כוחות צה"ל נכנסו לכפר הפלשתיני נבי אליאס שבשומרון. זאת, לאחר ששני ישראלים - בן 25 ובן 34 - נפצעו בפיגוע ירי בכיכר תחסין שעל כביש 55.
+נתניהו במגרש הביתי
09:14 25/07/24  |  דן מרגלית   |   לרשימה המלאה
ההישג העיקרי שלו נרשם בישראל. אין ספק כי יימצאו יותר ביביסטים שיצביעו לו בסקרי דעת הקהל  ▪  מעניין, אך לא כל כך חשוב
נתניהו. חי את אמריקה [צילום: סקוט אפלוויט/AP]
+2 פצועים בפיגוע ירי סמוך לקרני שומרון ולצופים 09:10 25/07/24  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
בן 25 נפצע בינוני ובן 35 נפצע קל כשמחבלים ירו מרכב חולף לעבר רכב שנסע בכביש 55  ▪  צה"ל מנהל מצוד אחרי המחבלים  ▪  ראש מועצת שומרון: הקונספציה שאם רק נאפשר חופש תנועה לאויב יירד מספר פיגועי הירי שוב קורסת
זירת הפיגוע, הבוקר, סמוך לכפר נבי אליאס [צילום: מועצה אזורית שומרון]
+סרן אריאל טופז שנפצע בפיגוע דריסה מת מפצעיו 08:59 25/07/24  |  איציק וולף   |   לרשימה המלאה
סרן טופז שירת כקצין מודיעין בחטיבת המחקר  ▪  נפצע בפיגוע הדריסה סמוך לצריפין ומאז נאבק על חייו  ▪  הלוויתו תתקיים היום בשעה 18:00 בבית העלמין הצבאי בפרדס חנה
סרן טופז ז"ל. נאבק על חייו במשך 11 ימים [צילום: דובר צה"ל]
+צה"ל חילץ מח'אן יונס חמש גופות של הרוגי 7 באוקטובר 22:52 24/07/24  |  איתמר לוין
צה"ל חילץ (24.7.24) חמש גופות של חיילים ואזרחים שהוחזקו בידי חמאס מאז 7 באוקטובר. לוחמי צוות הקרב של חטיבת הקומנדו, לוחמי יחידת יהל"ם, לוחמי הנדסה ולוחמי שב"כ - בפיקוד אוגדה 98 - חילצו את הגופות ממנהרה בח'אן יונס, על בסיס מידע מודיעיני שהתקבל בימים האחרונים.
צה"ל החזיר לישראל את גופותיהם של מיה גורן ורביד כץ מקיבות ניר עוז, אורן גולדין מכיתת הכוננות של קיבוץ ניר יצחק והלוחמים סמ"ר תומר אחימס וסמל קיריל ברודסקי שנהרגו בקרב בקיבוץ נירים לצידו של מפקד חטיבת קטיף, אלוף-משנה אסף חממי, שגופתו עדיין בידי חמאס.
הגופות הועברו לשטח ישראל בתוך נגמ"ש נמ"ר. לוחם צה"ל, ככל הנראה איש מילואים, תיעד את פינוי הגופות בנגמ"ש והסרטון הופץ ברשתות החברתיות. בצה"ל החלו בתחקור אירוע זה וצפויים להעניש בחומרה רבה את הלוחם - וייתכן שגם חיילים אחרים, אם היו מעורבים בכך.
דובר צה"ל מסר, כי המאמץ המודיעיני המקדים למבצע נוהל על-ידי שב"כ, בשילוב מידע מחקירות מחבלים בשב"כ, עם מאמצים מודיעיניים בשיתוף צוות מפקדת החטופים באמ"ן ונוספים. "לצד המאמץ המבצעי, צוות החטופים והנעדרים ומרכז החטופים והנעדרים בחטיבת הנפגעים באגף כוח האדם, אשר אמון על ליווי משפחות החטופים, פעל יחד עם המכון לרפואה משפטית ומשטרת ישראל לזיהוי החטופים ומסירת ההודעות למשפחות", נמסר.
ההרוגים שחזרו הביתה
רביד כץ, בן 51, הוכרז כנעדר ב-7 באוקטובר ומותו נקבע בסוף חודש נובמבר. הוא הותיר אחריו את בת-זוגו רויטל ואת ילדיו שחר, שיחה ועלמה. אחותו, דורון כץ-אשר, נחטפה לעזה עם ילדיה אביב ורז ושוחררה בחודש נובמבר; בן-זוגה, גדי מוזס, עודנו בשבי.
קיבוץ ניר עוז אמר כי כץ היה "איש חינוך שעבד שנים עם נוער על כל גווניו, החל מתנועות הנוער ועד נוער בסיכון. אוהב אדם ואיש שלום. הבאת רביד לקבורה היא שלב משמעותי בדרך לשיקום קיבוץ ניר עוז ומדינת ישראל, שיקום שלעולם לא יושלם ללא השבת כל החטופים - החיים למשפחותיהם והנרצחים לקבורה. חייבים להחזיר את כולם הביתה, עכשיו".
מיה גורן בת ה-51 הייתה הגננת של ניר עוז. בעלה, אבנר גורן, נחטף גם נהוא. ב-16 באוקטובר הודיע צה"ל לילדיהם, כי הטלפונים הניידים של הוריהם אוכנו ברצועת עזה והם הוגדרו חטופים. יומיים מאוחר יותר מסר צה"ל שאבנר נרצח, ומאוחר יותר - שגם מיה נרצחה.
אורן גולדין בן ה-33, היה מנהל המוסך בקיבוץ ניר יצחק, בו גרו גם הוריו, וחבר בכיתת הכוננות של הקיבוץ אשר לחמה ב-7 באוקטובר נגד עשרות מחבלים. הוא נהרג בקרב וגופתו נחטפה לעזה. גולדין הותיר אחריו את אשתו אושרית ואת התאומים אביב ואילי.
תומר אחימס נהרג ב-7 באוקטובר, ולאחר חודשיים התאפשר לקבור אותו למרות שגופתו הוחזקה בידי חמאס. קיריל ברודסקי נלחם לצידו של אחימס בחפ"ק של חממי. המח"ט ושני חייליו היו הראשונים שזינקו ללחימה ב-7 באוקטובר בבוקר, חיסלו מחבלים רבים בקיבוץ נירים ומנעו בגופם אסון כבד.
משמאל למעלה: תומר אחימס, מיה גורן, קיריל ברודסקי, אורן גולדין, רביד כץ [צילום: דובר צה"ל, מטה משפחות החטופים]
+גם אופקים במתווה: כרבע מיליארד ש"ח פיצוי לעיר 19:51 24/07/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
הכרה ממשלתית בגבורת תושבי העיר אופקים: שר האוצר הודיע כי הוא מאמץ את מסקנות הוועדה הציבורת ולתושבי אופקים יינתן מענק בסך 7,180 ש"ח למבוגר ו-1,436 ש"ח לילד  ▪ 
דנינו, סמוטריץ' וכהן
+סמוטריץ': מגבה את ראש הממשלה בעמידה האיתנה על עקרונותיה של מדינת ישראל 18:36 24/07/24  |  עידן יוסף
יו"ר הציונות הדתית, השר בצלאל סמוטריץ׳, שלח מסר חיזוק לראש הממשלה נתניהו לקראת נאומו בקונגרס. במסיבת עיתונאים באופקים, אמר השר: "אני רוצה לשלוח לו מכאן, מעיר הגבורה, חיזוק גדול ולגבות אותו על העמידה האיתנה על עקרונותיה של מדינת ישראל. אין לי ספק שראש הממשלה יבהיר לנשיא ארה״ב ג׳ו ביידן ולחברי הקונגרס בנאומו את הצורך הצודק והקריטי של מדינת ישראל לנצח את חמאס ולהשיב את הביטחון לתושביה״.
+"הכושי יכול כבר ללכת"
18:30 24/07/24  |  דן מרגלית   |   לרשימה המלאה
בהקשר זה דונלד טראמפ פרסם כי נתניהו ביקש להיפגש עימו בשישי ולא בחמישי, ברור מדוע, כי הוא רוצה לעשות את השבת בפלורידה עם בנו יאיר
נתניהו. שבת בפלורידה [צילום: אביר סולטן/POOL AP]
+שני לוחמים נפצעו קשה בקרבות בדרום הרצועה 18:26 24/07/24  |  עידן יוסף
לוחם מסיירת צנחנים בחטיבת הצנחנים נפצע (ד') באורח קשה בקרב בדרום רצועת עזה. אתמול נפצע לוחם מגדוד רותם של חטיבת גבעתי באורח קשה בקרב בדרום רצועת עזה. הלוחמים פונו לקבלת טיפול רפואי בבתי החולים, משפחותיהם עודכנו.
כוחות צוות הקרב של חטיבה 401 פועלים בשבועות האחרונים בפיקוד אוגדה 162. הכוחות סורקים ומטהרים בתי מחבלים במרחב שכונות 'תל סולטאן' ו'שבורה' ברפיח.
+המשטרה: ייתכן שנמצאו שרידי חללים מ-7 באוקטובר 18:11 24/07/24  |  עידן יוסף   |   לרשימה המלאה
באתר המורשת של משטרת ישראל באזור בית שמש נמצאו שרידים מפויחים בכלי רכב שנפגעו, החשודים כשרידי אדם של לוחמים שהשתתפו בקרב בבארי  ▪  השרידים הועברו לבדיקה במכון לרפואה משפטית  ▪  משפחות החללים עודכנו, ומ"מ המפכ"ל הורה על תחקיר
שרידי רכב קרקל שנשרף במתקפת 7 באוקטובר [צילום: דוברות המשטרה]
+דובר צה"ל: צה"ל תוקף מטרות בטיר חרפא בלבנון 17:32 24/07/24  |  עידן יוסף
מטוסי קרב של חיל-האוויר תקפו מבנה צבאי ועמדת תצפית של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב טיר חרפא שבדרום לבנון.
+המלצה: אלפי שקלים כפיצוי חד-פעמי לנפגעי 7 באוקטובר 14:59 24/07/24  |  איתמר לוין   |   לרשימה המלאה
ועדה ציבורית ממליצה על חלוקת מיליארד שקל שהקציב האוצר לפיצוי לחטופים, בני משפחות שכולות ובני משפחות חטופים - בנוסף לפיצויים הניתנים לנפגעי פעולות איבה
סל שיקום ב-15,000 שקל [צילום: מן הטלוויזיה]
+חיזבאללה פרסם תיעוד מן האוויר של בסיס רמת דוד 14:39 24/07/24  |  איתמר לוין   |   לרשימה המלאה
הארגון טוען שכטב"ם שלו הצליח להגיע אתמול לבסיס חיל-האוויר, במרחק 50 ק"מ מגבול לבנון, ולצלם אותו באין מפריע  ▪  דובר צה"ל: פעילות הבסיס לא נפגעה  ▪  זו הפעם השלישית בה חיזבאללה מפרסם צילומים משטח ישראל
רמת דוד בסרטון של חיזבאללה

מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
פורומים News1  /  תגובות
כללי חדשות רשימות נושאים אישים פירמות מוסדות
אקטואליה מדיני/פוליטי בריאות כלכלה משפט
סדום ועמורה עיתונות
נתניהו: אחרי המלחמה ישלטו בעזה גורמים מקומיים
תגובות  [ 2 ] מוצגות  [ 2 ]  כתוב תגובה 
1
נתניהו מציג ל"ת
חשדנית  |  24/07/24 22:54
2
נתניהו מציג: חלומות באספמיא
חשדנית  |  24/07/24 22:57
 
תגובות בפייסבוק
 
ברחבי הרשת / פרסומת
התפתחויות נוספות מלחמת התקומה
עידן יוסף
הכרה ממשלתית בגבורת תושבי העיר אופקים: שר האוצר הודיע כי הוא מאמץ את מסקנות הוועדה הציבורת ולתושבי אופקים יינתן מענק בסך 7,180 ש"ח למבוגר ו-1,436 ש"ח לילד   
דן מרגלית
בהקשר זה דונלד טראמפ פרסם כי נתניהו ביקש להיפגש עימו בשישי ולא בחמישי, ברור מדוע, כי הוא רוצה לעשות את השבת בפלורידה עם בנו יאיר
עידן יוסף
באתר המורשת של משטרת ישראל באזור בית שמש נמצאו שרידים מפויחים בכלי רכב שנפגעו, החשודים כשרידי אדם של לוחמים שהשתתפו בקרב בבארי    השרידים הועברו לבדיקה במכון לרפואה משפטית    משפחות החללים עודכנו, ומ"מ המפכ"ל הורה על תחקיר
איתמר לוין
ועדה ציבורית ממליצה על חלוקת מיליארד שקל שהקציב האוצר לפיצוי לחטופים, בני משפחות שכולות ובני משפחות חטופים - בנוסף לפיצויים הניתנים לנפגעי פעולות איבה
איתמר לוין
הארגון טוען שכטב"ם שלו הצליח להגיע אתמול לבסיס חיל-האוויר, במרחק 50 ק"מ מגבול לבנון, ולצלם אותו באין מפריע    דובר צה"ל: פעילות הבסיס לא נפגעה    זו הפעם השלישית בה חיזבאללה מפרסם צילומים משטח ישראל
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il