חברת מ.ס.ש הפצה מתקדמת, לאספקת שירותים לוגיסטיים והובלות, מבקשת הקפאת הליכים לשלושה חודשים לצורך שיקומה. הבקשה הוגשה (12.8.24) לבית המשפט המחוזי מרכז. בעלי החברה הם יהודית מוסיה, שמואל מוסיה ושלמה סורידוב.
החברה אומרת כי בין לקוחותיה מצויים פליינג קרגו, בר הפצה, לוגיסטיקר, ממן, כמפיל, פרומדיקו, זארה, סופר פארם, תמנון, נעלי TOGO,
קרייזי ליין, גופים מוסדיים ורוב העיתונים. היא מעסיקה 92 עובדים ו-40 קבלני משנה ומדווחת על חובות של 28 מיליון שקל. החובות לבנקים ולנותני אשראי חוץ-בנקאיים מסתכמים ב-18 מיליון שקל, החובות לרשויות ולעובדים הם 4.7 מיליון שקל, ולספקים ונותני שירותים - 5.3 מיליון שקל.
לדברי החברה, היא נקלעה לקשיים בשל מתן ערבות לחברה אחרת שאילצה אותה לפרוע חובות במיליוני שקלים. בשל כך היא נאלצה ליטול מימון בנקאי יקר והוצאות המימון הכריעו אותה. עוד היא אומרת כי מלחמת חרבות ברזל פגעה בפעילותה ובתזרים המזומנים שלה, בעיקר בשלושת החודשים הראשונים שלה.
החברה אומרת כי אינה יכולה לממן את שכר עובדיה ורכישת דלקים, דבר שגרם לניתוק עשרות מרכביה מהתקני התדלוק, ולממן הוצאות הכרחיות אחרות לצורך פעילותה השוטפת. לכן היא מבקשת להיכנס להליכי חדלות פרעון לצורך שיקומה, שכן בנטרול חובות עבר - יש לה תזרים חיובי משמעותי, וקיימת ודאות שלקוחותיה יפרעו את התשלומים המגיעים לה. הבקשה הוגשה באמצעות עו"ד
חובב ביטון.