קוריאה הדרומית הודיעה (יום ג', 22.10.24) כי היא עשויה לשקול אספקת נשק לאוקראינה כתגובה לשליחת כוחות צבאיים של
קוריאה הצפונית לרוסיה.
ההודעה נמסרה למרות הכחשות של קוריאה הצפונית ושל רוסיה בדבר הפרסומים הנוגעים לכוחות של צבא קוריאה הצפונית שנצפו בבסיס צבאי רוסי. זאת, בשל החשש של סיאול כי תגבור צבאי שכזה שמעניקה פיונגיאנג למוסקבה יביא לתגמול רוסי בדמות טכנולוגיות נשק מתקדמות שיועברו לקוריאה הצפונית.
סוכנות הידיעות AP דיווחה (יום ד', 23.10.24) כי גורמים בכירים בקוריאה הדרומית ציינו כי הצבת חיילים מקוריאה הצפונית ברוסיה מהווה "איום ביטחוני חמור", הן למדינתם והן לקהילה הבינלאומית כולה.
ובתוך כך פרסמה קוריאה הצפונית צילום של המנהיג הטוטליטרי של המדינה, קים ג'ונג און, כשהוא מבקר בבסיס של טילים בליסטיים בין יבשתיים. בצילום ניתן לראות כי קים עונד דרגות על מעיל העור שלו.