במהלך ביקורו במסדרון נצרים, קיבל נתניהו סקירה ממפקדים בכירים, בהם מפקד אוגדה 99 יואב ברונר ואלוף פיקוד הדרום
ירון פינקלמן. בהמשך, נפגש עם מפקדי חטיבות המילואים על חוף ימה של עזה, ושמע מהם על ההישגים המבצעיים ועל האתגרים שבניהול הלחימה.
ראש הממשלה שיבח את חיילי המילואים: "אתם נלחמים באומץ לב ונחישות. המשימה ברורה - חמאס לא יחזור לשלוט בעזה, ואנחנו מחסלים את יכולותיו הצבאיות והשלטוניות".
שר הביטחון ישראל כ"ץ התייחס אף הוא למאמץ לשחרור החטופים: "המשימה העליונה היא להחזיר את החטופים הביתה, ואנו פועלים בנחישות ובאחריות כדי להשיג זאת. במקביל, נמשיך להכות בחמאס ולמנוע את חזרתו לשלטון".
לאחר הביקור במסדרון נצרים, קיים ראש הממשלה הערכת מצב באוגדת עזה. בין המלווים היו ראש הסגל צחי ברוורמן, המזכיר הצבאי אלוף רומן גופמן, המשנה לראש המל"ל גיל רייך ודובר ראש הממשלה עומר דוסטרי.