סניגוריו של ראש הממשלה,
בנימין נתניהו, טוענים, כי "מתרחש קמפיין לפגוע בתפקודו". הדברים נאמרים (25.2.25) בתגובת ההגנה לבקשת הפרקליטות לפרסם את פרוטוקול הדיון שהתקיים בדלתיים סגורות בשבוע שעבר (17.2.25), כאשר נתניהו הסביר מהם הנימוקים הביטחוניים לבקשתו לצמצם את עדותו ליומיים בשבוע.
הפרקליטות אומרת כי בדיעבד התברר שלא הייתה סיבה לקיום הדיון בדלתיים סגורות ולכן אין להסתפק בפרפראזה שפרסמו השופטים, אלא לפרסם את הפרוטוקול במלואו. ההגנה אומרת כי כבר בתום הדיון דחו השופטים בקשה כזאת של התביעה וגיבשו בהסכמתה את הפרפראזה, ולכן בקשתה הנוכחית היא למעשה לעיון מחדש באותה החלטה.
לדברי ההגנה, הדברים מקבלים משנה תוקף לנוכח הדיון הנוסף בדלתיים סגורות שהתקיים אתמול באותו נושא. השתתפו בו ראש אמ"ן, אלוף
שלומי בינדר, ומזכירו הצבאי של נתניהו, אלוף רומן גופמן. היא טוענת, כי עצם בקשתה של הפרקליטות כבר הביאה לפרסום יתר של נושאים ביטחוניים רגישים.
"בקשת המאשימה לפרסם דברים נוספים מתוך פרוטוקול הדיון 'בהשמטות מטעמי ביטחון' תוביל להצגת סיפור חסר ומעוות של הדברים שנאמרו במסגרת אותו הדיון, באופן שישרת את הקמפיין המתרחש שנועד לפגוע בתפקודו של ראש הממשלה", טוענת ההגנה. לעומת זאת, פרסום הדברים במלואם יפגע קשות בביטחון המדינה. "אין הסבר לפער בין עמדתה העקבית של המאשימה בנוגע לסודיות בענייני ביטחון בכל יתר התיקים לבין עמדתה בתיק זה", מוסיפים עוה"ד
עמית חדד, ישראל וולנרמן ו
נועה מילשטיין.