חברת אקונרג'י, העוסקת באנרגיה מתחדשת, הודיעה כי קרן ההשקעות הצרפתית RG, המתמחה גם היא בתחום, תשקיע 72 מיליון אירו בחברה הבת של אקונרג'י, אקונרג'י אינטרנשיונל. על-פי ההודעה שנמסרה לבורסה (יום א', 6.7.25) ההסכם בין הצדדים נחתם ביום חמישי האחרון (3.7.25) ולפיו תבוצע ההשקעה באמצעות הקצאה פרטית של 4,147,269 מניות רגילות באנגליה, המהוות 3.24% מהון המניות המונפק של החברה.
ההשקעה צפויה לשנות את מבנה האחזקות בחברת-הבת: החזקות אקונרג'י באנגליה יעלו מ-72% ל-75.24%, בעוד חלקה של RG יגדל מ-24.76% ל-28%. לדברי החברה, שווי ההשקעה ותנאי ההקצאה נקבעו בהתאם לשווי החברה כפי שנקבע בהסכמת שני הצדדים למועד ההקצאה.
השלמת ההשקעה צפויה להתבצע במהלך השבוע הקרוב. עם זאת, החברה מבהירה כי הערכותיה בנוגע להשלמת העסקה הן מידע צופה פני עתיד, אשר מימושו אינו ודאי ותלוי בגורמים שאינם בשליטתה הבלעדית.
Ask ChatGPT
Tools