בראיון מיוחד שהעניק לעיתונאי האמריקני טאקר קרלסון, האשים נשיא אירן מסעוד פזשכיאן את ראש ממשלת ישראל
בנימין נתניהו בהפצת מידע כוזב בנוגע לכוונותיה הגרעיניות של טהרן. "נתניהו המציא שקר שאנחנו רוצים פצצה גרעינית", אמר. "זה בכלל מנוגד להלכה שלנו ולדת שלנו".
פזשכיאן הבהיר כי תוכנית הגרעין של אירן מעולם לא נועדה לצרכים צבאיים, וכי הפצת השקרים מצד ישראל גרמה להסלמה חמורה. לדבריו, התקיפות הישראליות האחרונות הסבו נזקים קשים לתשתיות קריטיות: "נגרם נזק חמור למתקני הגרעין שלנו בעקבות התקיפות", ציין, אך הוסיף כי "נצטרך להמתין שתהיה לנו גישה אליהם כדי לאמוד בדיוק את הנזק".
הנשיא האירני לא פירט האם מדובר במתקני ההעשרה בנתנז ובפורדו, אך מומחים סבורים כי אלו האתרים שנפגעו במהלך התקיפה הישראלית - שנמשכה על-פי הערכות כשבע שעות וכללה תקיפות מדויקות בכלי טיס ובטילים מונחים.
פזשכיאן חזר על עמדתו כי אירן אינה מעוניינת בהסלמה, אך הזהיר מפני "המשך ההסתה והפצת מידע שקרי מצד גורמים פוליטיים בישראל, שמסכנים את יציבות האזור כולו".